Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Качествена дограма - 2

 • 18 290
 • 492
 •   1
Отговори
# 480
 • Мнения: 11 777
Някой ползвал ли е услугите на тази фирма за изработка на дограма да ми даде отзиви http://www.triplex-bg.com/page.php?n=15044

# 481
 • Мнения: 3 412
Ние приключихме с монтажа на дограмата и сме много доволни от всичко. Имаше грешка, която отстраниха за ден и нямаше разправии, скатаване и т.н. Такива времена настанаха, че чак ми е странно като попаднем на някоя свястна фирма Laughing

# 482
 • Мнения: 11 777
Може ли да споделите тук коя е фирмата ако работи в София?

# 483
 • Мнения: 88
Вярно ли е, че е възможно към вече готова дограма да се пробият/монтират някакви клапи с цел проветряване срещу натрупване на влагата?

# 484
 • Мнения: 3 412
Може ли да споделите тук коя е фирмата ако работи в София?
Кристиян Нейко, монтираха ни Кьомерлинг 88 с алуминиева капачка и троен стъклопакет 6-4-6 с 2 Ка кантирани стъкла и Суисспейсър с аргон. Монтаж на котви и i3 системата на  Illbruck, сложихме от нас допълнително.

# 485
 • Мнения: 11 777
Благодаря за отзива, ама това ми звучи на китайски, трябва да се пообразовам в областта явно, че да знам какво да търся. В крайна сметка дограмата алуминиева ли е или ПВЦ, че аз искам ПВЦ и да махам моята алуминиева.

# 486
 • Мнения: 3 412
7 камерно ПВЦ, което има закрепена от външната страна алуминиева капачка боядисана в цвят по РАЛ. Доста по-добро решение от чисто ПВЦ.

# 487
 • Мнения: 617
Ние също имахме много добри отзиви от Кристиян Нейко, но след срещата с техния представител се отказахме от тях.
Ние искахме те да ни консултират какъв точно тип прозорци да си сложим, като държах да не са 4 сезона, но консултата, предложи единствено 4 сезона. Категорично отказа да ни консултира за друг тип стъкла.
Също тъка на всеки наш въпрос за нещо, което сме чули или прочели, казваше че било скъпо и не ни препоръчва без да дава допълнителни обяснения.

Пиша този пост просто за да кажа, че трябва да сте информирани много добре какво искате, когато поръчвате, за да може по-лесно да се възползвате от техните услуги.

# 488
 • Мнения: 3 412
Аз поисках конкретни неща. Бях проучила предварително и бях разговаряла с производителите на профилите и стъклата какво да искам. С готови решения поисках оферта и взимане на размери. Проблемът е, че обучения в БГ много малко фирми правят и съответно няма кой да консултира адекватно ...

# 489
 • Мнения: 11 777

Ние искахме те да ни консултират какъв точно тип прозорци да си сложим, като държах да не са 4 сезона, но консултата, предложи единствено 4 сезона.
А защо не сте искали 4 сезона? Аз май към тях клоня. И мислех, че Кристиан Нейко взимат само големи клиенти, с индивидуални, некорпоративни работят по-неохотно.

# 490
 • Мнения: 3 412
Ние не искахме 4 сезона например, за да влиза топло и зимата от слънцето, освен това 4 сезона затъмняваше повече от стъклата, които сложихме. Предпочитам да се охлаждаме лятото, за сметка на топлината, която може да влезе зимата през прозорците. 4 сезона спира слънчевата топлина. Бих сложила от него само на западно изложение. Лятото стана 3 месеца макс.

# 491
 • Мнения: 617
drago_2008 , браво, че сте успели да намерите информация и да изберете какво искате.
Аз въпреки цялото четена за въпросната дограма все още съм като пате в калчища Sad.
Искаше ни се някой, който е наясно да ни консултира и обиколихме доста фирми.
Само една фирма ми направи много добро впечатление относно информацията, която ни предостави. За съжаление се отказахме, защото те не рабят с ламелни щори, а ние искахме комплексно решение.

Относно прозорците 4 сезона. На мен лично тези прозорци са ми като всесезонните гуми - компромисно решение.
Аз обичам да ми е топло и светло през зимата, а лятото се надявам ламелните щори да вършат добра работа.

# 492
 • Мнения: 2
Здравейте,
Интересувам се от мнения за фирма Валда.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт