София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 29 409
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мамамая,благодаря, за инфото. Ще се запишем, но незнам къде? Аз съм много нагоре, към Историческия музей. Води се Бояна, но ми се струва по- близо до Бъкстон newsm78. Какви документи трябват?

# 121
  • welcome to the Jungle
Какви документи трябват?
При записването - никакви документи. Само трябвада знаеш ЕГНто на детето и на ул. Белмекен (кой номер беше  newsm78) попълваш молба по образец, какъвто ти дадат лелките. Дават ти входящ номер и започваш да чакаш  Peace... и да проверяваш кога ще ти излезе реда.

# 122
  • София
Благодаря  , ще видя на картата, коя беше Белмекен:2rolleyes2:. А може ли по телефона да се проверява. ( нахална ли съм  Simple Smile). Днес голямо стълпотворение пред Ист. музей? Коли, коли, не може да се мине?

# 123
Благодаря  , ще видя на картата, коя беше Белмекен:2rolleyes2:. А може ли по телефона да се проверява. ( нахална ли съм  Simple Smile). Днес голямо стълпотворение пред Ист. музей? Коли, коли, не може да се мине?

Може по телефона да се проверява. Те ще ти дадат номер и ще ти кажат кога да се обадиш да провериш. Предполагам, че ще е през юли-август. Peace

# 124
  • София
Помислили са за нас, значи newsm53. Чак юли- Август, не, не са помислили newsm47

# 125
  • София
Здравейте. Аз живея в Лагера и бих искала да ви попитам, вашето т.н. включва ли моя скромен квартал? Аз си мисля, че изброените квартали са ми наблизо. Hug

# 126
Анна, защо да не го включва...то от нас си зависи  Laughing

Lovi, защо да не са помислили - тогава твоето бебе нали ще е на 8-9 месеца, а детската кухня се започва от 10-месечна възраст. Тамън екстра. Wink

# 127
  • София
Правилно. Стори ми се далеч във времето, но като сметна newsm78. Ще действам Peace

# 128
Здравейте мами

Искам да ви помоля да ми дадете инфо за шивачка в района . Навила съм се да си шия една джаджа, дето направо си я представям, а и плат съм си купила вече... където и да съм паткала крачоли обаче тук не съм видяла шивач  newsm78

# 129
  • София
Керацудка, знаеш ли къде е клуб 21? Точно до него има шивачка. Ще потърся номера. Шие хубаво. Има и на базара " Големи яйца". В един от павилионите newsm10. 8551811; 0897476545

Последна редакция: нд, 18 фев 2007, 13:24 от Lovi

# 130
Хей,  Lovi!

Много ти благодаря!
 Hug

Не зная къде е тоя клуб, но ще се опитам да разуча... newsm78

# 131
  • София
Шивачка има и от задната страна на бл.225 ул.Симеон Радев.Обаче дали шие добре  newsm78, а и въобще дали шие или само извършва корекции.Провери или разучи,ако можеш. Успех! Peace

# 132
  • София
Керацудка, в блока зад Фантастикото на Бъкстон се намира клуба.

Последна редакция: нд, 18 фев 2007, 18:57 от Lovi

# 133
KeраЦудка, в базара на "Уфата" има много добра шивачка -  на улица Вихрен, ако не се сещаш къде е, кажи - ще ти го обясня по-подробно.

# 134
я темичката е на 1 страница, аз си мислех че трябва да я търся много по назад, има много нови момичета Hug но не виждам старите Grinning, Ани, Рали Криси къде сте, всички ли почнахте работа, niniа и ти не пишеш свикна ли вече с новата квартира,
калаза  на теб ще ти се обадя в понеделник, като се върна от зъболекар, защото ще карам багаж в склада и да натоваря и от теб, къде се срещате сега като е по студено, пред 20 поликлиника не става както и градинките, в някое клубче ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт