София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 29 422
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Lovi,
Зная го Фантастико на Бъкстон, благодаря!

намерих го в bgmaps...

Фантастико на Бъкстон обаче ми е близичко, ще се пробвам първо там, ако нещо не се получи, ще попитам за въпросната Уфа  Mr. Green отново!

Извинете, но съм от скоро и малко ми странно

Благодаря ви за инфото

bouquet

# 136
  • София
Пак съм аз waveyКерацудка,клуба е точно в блока зад Фантастикото. До клуба има вход, влизаш и веднага в дясно има врата( преди стълбите). Там е. Наистина къде се събират майките в квартала? Тук няма живо пиле и умирам от скука Sleeping.

# 137
Lovi,

Благодаря ти за инфото.... наистина ще отида, после ще ви напиша впечатление, ако някой има останъл динозавър като мене да ходи по шивачки!
 newsm53
А ако се навиете за среща... записвам се от сега  smile3508

# 138
  • София
Аз днес,вече вчера посетих това ателие,майка ми ми го беше обяснила,а аз забравила.Смениха ми цип от обяд до след обед за скромната сума от 2 лева.Казаха ми че шият всякакви дрехи.

# 139
  • София
И аз съм ЗА срещичка, но малко хора пишат тук напоследък newsm78? Или аз пиша много newsm78? За шивачката и аз трябва да отида, че съм намислила едни красотички, но с бебока не знам как ще го наглася  smile3504.

# 140
Здравейте майчета, аз съм от непишещите напоследък. Ако направите среща след 5 или в почивен ден ще се включим и ние с Митко.
Рут, когато е сухо ходим и пред 20-та поликлиника или пред Фантастико в Борово, или просто се разхождаме. На моя син напоследък  мечтата му е да се вози на тролей, а иначе го  подозирам че е "влюбен" в Беатрис на Свтлана. Как сте с Раличка, а за Ники и Матю знаеш ли нещо?
мамамая, какво прави Мирелка? Хайде мами, включвайте се че съвсем изгубихме връзка...!

# 141
  • София
Да ви се похваля, че се записахме вече за дет.кухня и живот и здраве Октомври може да се включим. Но на мен ми е малко далече. Чудя се за тази, която я носят до вкъщи. Някой знае ли координатите на тази кухня? За държавната трябва да пътувам с тролея. Като е хубаво времето ОК, но ако не е закъсвам. И като дам 1,40лв за билети...Та се чудя дали да не се насоча направо към частната newsm78.

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 08:25 от Lovi

# 142
Криси  Hug не знам нищо за Рали и Ани, нямаш ли техни телефони да им звъннем, Ралица щеше да се връща на работа ама не знам newsm78, дай ми лични твоя телефон и да се чуем, аз утре и в събота почивам, може да се видим в събота, а Светлана кога излиза и къде ходи, пред 20 поликлиника ли

# 143
  • welcome to the Jungle
Lovi, има няколко детски кухни, които са частни. Върти ми се в главата, че тази, която я доставят до вкъщи е около 80 лв/мес.
Относно ходенето и през лошо време, не се притеснявай от сега. Наистина, има дъждовни дни и студени дни, но тогава можеш да си намериш майка-комшийка наблизо и да се комбинирате с нея. аз имам 2 познати, които живеят под колелото на тролей 2.

Момичета, я да ви попитам - кои от вас ходят по обед на площадката на СДС-то?
аз съм почти всеки ден там, ама ... познавам само Деси  Peace

# 144
  • София
Къде е тази площадка на СДС? За събота може да се видим, само кажете къде и в колко? Lioness, тъкмо си мислех, че няма майки в района, аз съм в горнатачаст на колелото, при Историческия. В Люлин бяхме точно така, събирахме се в лошо време и едната майка отиваше за храната, а другите гледаха бебоците. Беше много весело и ми липсват. Хайде, лек и хубав ден от мен Hug.

# 145
  • welcome to the Jungle
Площадката на СДС-то е на ул. Вихрен, на 1 блок разстояние от детската кухня  Mr. Green., в близост и до КАЛИМАН-СОФАРМА Wink. Когото и да попиташ - ще те упъти.

Тези майки живеят в долната част - сигурно малко по диагонал от теб, ще ги попитам, щом ги видя, дали имат нещо против за такова коопериране  Hug.

# 146
  • софия
А така,раздвижване виждам в темичката Laughing
Хайде,момичета,на среща в градинката на СДС,ние сме почти всеки ден там Hug

# 147
  • welcome to the Jungle
... ние сме почти всеки ден там Hug
"Ние" незнам, ама ти кога ще се появиш?   bouquet Hug Heart Eyes

# 148
ауу има напредък в темичката, браво
Криси радвам се че и ти се появи, мислех си тези дни за вас и щях да ви звъня да се видим ма май гадно времето нещо. Ние сме добре, Мирелата щурее само и ме ядосва ма няма начин. От понеделник май ще тръгва на ясла, ама нещо пък се разкашля та ще я водим на лекар днес да видим кво ще ни кажат. Айде като става за разходки ще ти се обадя да се видим
а към всички останали , ще се радвам ако спретнем една квартална срещичка  Hug

# 149
Майче, хайде на разходка. Не си си включила кю-то.... Rolling Eyes
Не съм я виждала Мирела от 100 години и 2 дена......

Общи условия

Активация на акаунт