София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 29 426
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Честит Първи Март, На Вас и на сладките ни бебовци!
Да са ни здрави и румени и ние за да им се радваме!

# 151
Честит 8-ми март,
живи, здрави, обичани и щастливи!!! 
bouquet

# 152
  • софия
Честит 8 март,момичета Hug

# 153
  • София
ЧЕСТИТ 8 МАРТ, МОМИЧЕТА!Много щастие и обич от любимите хора-  и най-вече от малките човечета!

# 154
Криси, честит рожден ден, желая ти много здраве , щастие и късмет в живота

# 155
Мамамая, много благодаря за честитката, само дето тази Криси_80_ е с две долни чертички, аз съм родена през Юни. Важното е поздрави да има, вчера заради това момиче получих толкова честитки незаслужено.

# 156
  • София
 Здравейтеее, кафето е готово   Joy Важното е да държим доброто настроение. Ей го къде е Юни. Аз късно научих къде се изписват РД, иначе и аз да съм се включила Party

# 157
Присъединявам се и аз към кафепиещите  Sunglasses
Днес нямам много работа и често нявестявам форума...

# 158
  • София
Аз не пия само подкокуросвам останалите и се ежа  Party. Докато кърмя не искам и не мога, но послееее.

# 159
  • София
Днес бях в градинката пред 20-та поликлиника. Може да се срещнем там, ако искате. Предишният път дойде свекървата ( не беше идвала от месеци) и нямаше как да я оставя. Сега надявам се нищо да не попречи. И да бутна малко темичката Grinning.

# 160
Привет и от мен Hug

Lovi аз съм ТЕДИ майката на САШИ Simple Smileот октомврийчетата.
Ти близо до 20 поликлиника ли живееш?Аз съм в лагера,ама сега като пратя Елена НА ГРАДИНА от 12..04 ще идвам в борово с една приятелка да се виждаме и можем някой път да си направим срещичка там или при Лучано има също готина градинка за разходка с бебоците,а и за мамите да пийват кафенце Coffee,а може и в Южният парк да ходим от нас е 30 мин пеш с количка там е много хубаво newsm03
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА КРИСИ!ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ВСИЧКО НАЙ!
Мами ако има някоя близко до мен в лагера можем да се виждаме в околните градинки кафенца
Прятен ден newsm03

# 161
  • София
Теди, радвам се да се засечем и тук Hug. Аз съм близо и до двете места. Може да се видим в Лучано, знам къде е. Може и до Южен парк да отидем. Ако има и други желаещи може да се включат и те.

# 162
  • софия
Здравейте,момичета HugИ аз съм навита за Южния парк,аз доста често ходя там LaughingКрайно време е да организираме една квартална среща PeaceНа Лучаното също е много хубаво,малкия много си играе там LaughingДавайте идеи за срещааааааааааааа

# 163
  • София
Момичета, днес времето не е много хубаво, но ако искате да се видим утре. Мисля че на Лучано е по- добре от гледна точка на това, че има къде да се скрием ако завали. Ако искате в 13 -14 часа, н о ако спите давайте идеи. Аз от гледна точка на това да мога да дойда с големия, поне малко да поиграе на въздух. Но може и б ез н его а той после.

# 164
Здравейте, Мами.
Аз също съм близо до вас - Ман. ливади. Ако си правите срещичка, бих дошла и аз - ако приемате непознати  Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт