София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 29 431
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Приемаме, приемаме, ама нещо с организацията не ФърФи Hug.

# 166
  • софия
Верно не фърфи LaughingАз мисля днес да ходя до Лучаното,ако има желаещи,да заповядат.Аз съм с червена ZAPP,ако ме разпознаете-свиркайте HugКъм 12 сигурно ще съм там вече

# 167
  • София
Ще се опитам да дойда към 12.

# 168
  • София
Здравейте всички!

Най-после апартамента е готов и след около 2 седмици ще се присъединя към вас - Манастирки ливади запад (съвсем близо до бул. Бъкстон). Имам следното питане - единственото място на което аз видях люлки в района е пред Фантастико. Има ли други места с люлки и пързалки наоколо? Като се преместим пак ще пиша и ще све радвам да се присъединя към Вашите срещи, защото май не познвам никого в квартала...

# 169
  • София
Има площадки. Видях ги на последната срещичка и много ми хареса мястото. Когато приключите, ще се разберем да се видим.

# 170
  • welcome to the Jungle
etomira , някъде около ул. Иван СУсанин ли живееш? Ако е така - аз съм ти направо комшийка. Като се преместиш - пиши ми и ще те разведа из квартала  Flutter, има не малко детски прощадки, лошото е, че коя от коя са по-гадни  Joy, но за забавление на дечурлигата - стават  Party.

# 171
  • София
Коя е Иван Сусанин? Ние сме на Мур, на ъгъла с първата успоредна на Бъкстон.

# 172
И тук : Побут!
Къде сте всички?  newsm78

# 173
 newsm59  bigdance2 newsm18

честит рожден ден на мамамая
 пожелавам ти много любов и щастие newsm51

# 174
  • София
Честит Рожден Ден на Мамамая  baloni bdbaloni baloni! Щастлива, свежа и красива ! love001

# 175
Здравейте мамй от районите.
предсъои ни преместване в манастирски ливади и това е и причината да се запиша при вас.

надявам се скоро да се опознаем...
Имам нужда от вашата помощ, тъй като се налага да изберем нов педиатър за детето ни, което тогава ще е на 8 навършени месеца.

Моля ви препоръчайте ми педиатър в раиона на Борово, Бъксто, Павлово, Бели брези, Красна поляна и т.н., на когото да мога да се обадя, без да се притеснявам от часа и деня, за нерасположенията на беба. Иска ми се педи да е ок да идва на посещения у дома, когато се налага /грипни епидемии, болно дете/.

Предварително ви благодаря!!

ако ви притеснява публичността, пишете ми на ЛС  Hug

# 176
  • София
Омни, радвам се да се засечем и тук Hug. За педиатъра, моята не ходи по домовете, затова нека някой друг да пише.

# 177
Ще следя темата, че и аз търся свестен педиатър. Дано повече мами се включат с препоръки.

# 178
Каква  е тази мода педиатрите да не ходят по домовете!!!???? Вече няколко пъти ми се налага да мъкна болното дете до поликлиниката и там да чакаме  Sad На братовчедка ми педиатъра (за съжаление в друг квартал) винаги ходи у тях, когато детенцето  е болно.

# 179
  • София
При мен никой не е идвал и в Люлин и тук. Сегашната ЛЛ ме предупреди, още при записването, но иначе е много добра, като лекар и преглътнах.

Общи условия

Активация на акаунт