София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 29 444
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета, скоро не съм писала, ама има ли от вас някоя, дето ходи на "Казабланка"? Зад блок 193 на "Красно село"? Аз съм там почти всеки ден с детето (когато времето позволява) и нямам нищо против някоя да ме разпознае. Днес пак ще сме там, след 17.30. Лек и хубав ден   bouquet

# 181
хей, съсдиии  Sunglasses
 ама хич не ви бива в писането  Mr. Green
за месец и половина не сте изписали и половин страничка... Crazy

а аз очаквах говорилня по квартали  Hug

# 182
  • София
Пети, къде е този блок? Малко ми е далече, но може и да се придвижа другата седмица.

# 183
И аз не знам къде е този блок.  Sad

# 184
  • София
На мен ми е по- удобно на площадката при Лучано. Сега сме го закъсали със зъбките, че избиват няколко на веднъж, но евентуално другата седмица може и да се организираме. Пишете къде ви е удобно.

# 185
Здравейте момичета,
Опитвам се да открия детска градина в района на спирка Охрид (княжево). Живеем много близо до ЧДГ Малечко, но ми беше интересно има ли на близо и държавна? Ако знаете и споделите ще съм Ви много благодарна    bouquet

# 186
  • софия
Момичета, скоро не съм писала, ама има ли от вас някоя, дето ходи на "Казабланка"? Зад блок 193 на "Красно село"? Аз съм там почти всеки ден с детето (когато времето позволява) и нямам нищо против някоя да ме разпознае. Днес пак ще сме там, след 17.30. Лек и хубав ден   bouquet
Здравейте и от мен HugАз доста често ходя там,заведението е много приятно Laughingможе някой път да се организираме и да се съберем там на по кафенце.Давайте идеи за срещааааа

# 187
  • софия
На мен ми е по- удобно на площадката при Лучано. Сега сме го закъсали със зъбките, че избиват няколко на веднъж, но евентуално другата седмица може и да се организираме. Пишете къде ви е удобно.
А ти къде се загуби,ааааа Wink

# 188
  • София
А ти къде се загуби,ааааа Wink
Не съм слизала отдавна. Тези зъби много ни измъчиха- и двамата. Я да питам и тук, някой виждал ли е да посинява венеца при неизбило зъбче? Стои подуто и синьо? Естествено, видях го когато ЛЛ не е на работа и трябва да чакам понеделник  Thinking. Да го водя на зъболекар, нещо ме е страх.

# 189
  • София
Здравейте и от мен HugАз доста често ходя там,заведението е много приятно Laughingможе някой път да се организираме и да се съберем там на по кафенце.Давайте идеи за срещааааа

А, щом ходиш често, няма начин да не сме се засичали, я дай едно кадро да те разконспирирам, мола ви! А и аз на кафето съм най-гласовита, целия квартал ме разбира като излезем с детето! Нема шанс да не си ме чувала. Joy

# 190
честит рожден ден на Krisi_80

newsm59  bigdance2 newsm18 Tada

Криси бъди все така весела и още по-обичана
весело изкарване на празника

# 191
Здравейте всички бъдещи и настоящи мами,
  bouquet

Чудех се има ли бъдещи мами в района Борово и Красно село? Аз чакам моя малък човек да се появи края на октомври. Така че все още не съм голям тумбак  Simple Smile

Ще се радвам да ми пишете, ако ми видите темичката.

Леко бременеене.

Лени

# 192
  • софия
Здравей,заповядай в кварталната ни тема Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=111035.0

# 193
ЗДРАВЕИТЕ НА ВСИ4КИ ОТ КРАСНО СЕЛО
АЗ ЖИВЕЯ В БОРОВО И 4АКАМ БЕБО ДА СЕ ПОЯВИ ПРЕЗ 01.2008.ВСЕ ОЩЕ САМ САВСЕМ В НА4АЛОТО НО НЯМАМ ПОЗНАТИ В КВАРТАЛА И ПОНЯКОГА МИ Е СКУЧНО.6Е СЕ РАДВАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ

# 194
 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 18:11 от sneji20

Общи условия

Активация на акаунт