София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 29 453
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
sneji20 Църквите в района са доколкото знам 2. Едната е в Бъкстон на пред последната спирка на тролей Nr. 2. Не зман как се казва. А другата се намира на бул. България и се казва Св. Богородица доколкото знам.
За съжаление и на двете им нямам телефона.

# 211
  • София
inchetoto, къде на Пирин живееш? Аз живея на Мур (съвсем близо до ъгъла с Ге. Стефа Тошев). Има ли някой друг наблизо?

# 212
  • София
Аз знам една църква на сп.Бъкстон до 6-то РПУ.Телефон съответно не знам.Тази на предпоследната спирка на тролей 2 ми е по-наблизо и имаше нещо по-особено /ама не помня какво/.Виждала съм,че жените ходят забрадени и май Коледата я празнуват на 7.01.
Иначе аз съм на Симеон Радев,а скоро надявам се на друго място.

# 213
  • София
Тази на предпоследната спирка на 2-та е по стар стил. Не ме питайте какво значи, но и на мен ми направи впечатление, че там ходят забрадени жените. И когато ходих там ми направи впечатление ( имаше причастие), че всички се бяха наредили на опашка жени, дежа, мъже, старци и им даваха да пият червено вино от лъжичка и тя беше една за всички  Sick.
Хайде да си направим една срещичка. Аз от понеделник съм свободна, ако някой е навит да пише.

# 214

Здравейте и от нас!

От доста време си мисля да се запиша и тук Simple Smile. Моето момченце на 7.5 месеца а почти никой не познаваме. 

Живея на ул. "Родопски извор" до "Лучано".

Ааааа, ама ние сме "почи съседки", аз съм на Дебър, но обикалям целия квартал като не ме мързи. Хайде наистина да се видим някой ден!

# 215
  • София
Сутрин или следобяд предпочитате?  И къде ще е по- добре за всички? Може и в Лучано-то  newsm78. По принцип другите майчета се събират повече в градинката на СДС то.

# 216
  • София
Ние сутрин /обед/ сме на СДС-то,след обед се разхождаме.

# 217
  • София
Ние със Стела след малко слизаме към "Казабланка", ако има желаещи да заповядат при нас, ориентирайте се по най-викащата майка и най-висящото на катерушките дете Joy Joy Joy

Някоя мама беше питала къде е блок 193: http://bgmaps.com/map.asp?sid=83dd492f59d92f080a02a8f653143cbf&a … ame=&oType=57

Зад блока е кафето Peace

# 218
Здравейте Simple Smile
Сега ви открих, незнаех че има отчетни и по квартали  Hug
Аз чакам бебе началото на Октомври  и съм в Борово, съвсем близо до колелото на 9 тролей Simple Smile
Напоследък се чудя дали има добър педиатър в нашата поликлиника, където мога да запиша беб като се появи. Моля за препоръки   bouquet
Търся съвременен лекар, който редовно се "ъпгрейдва"  Mr. Green
Предварително мерси!

# 219
  • София
Здравейте Simple Smile
Сега ви открих, незнаех че има отчетни и по квартали  Hug
Аз чакам бебе началото на Октомври  и съм в Борово, съвсем близо до колелото на 9 тролей Simple Smile
Напоследък се чудя дали има добър педиатър в нашата поликлиника, където мога да запиша беб като се появи. Моля за препоръки   bouquet
Търся съвременен лекар, който редовно се "ъпгрейдва"  Mr. Green
Предварително мерси!

В 20 ДКЦ чувам много добри отзиви за д-р Тотева, педиатър, ако не те мързи, мини да провериш. Аз и цялото ни семейство  (вкл. Стела) сме при д-р Сашка Георгиева, не е педиатър, но досега да чукна на дърво, не съм имала никакъв проблем с нея, много свестен и отзивчив доктор, специалист, не бърза веднага да изписва АБ, бе, доволна много Peace Peace Peace

# 220

А къде точно е тази градинка? newsm78.

И за Казабланка -сто пъти сме минавали по тези улици ама къде съм блеяла и него не го знам:-( Сраааааам Sad

А на мен ми е по-удобно следобед - към 18.00 примерно, ама когато и където кажете все ще дойдем!!!!!

# 221

В 20 ДКЦ чувам много добри отзиви за д-р Тотева, педиатър, ако не те мързи, мини да провериш. Аз и цялото ни семейство  (вкл. Стела) сме при д-р Сашка Георгиева, не е педиатър, но досега да чукна на дърво, не съм имала никакъв проблем с нея, много свестен и отзивчив доктор, специалист, не бърза веднага да изписва АБ, бе, доволна много Peace Peace Peace

Мерси, Пети, непременно ще се разходя да проверя!   bouquet

# 222
  • София

И за Казабланка -сто пъти сме минавали по тези улици ама къде съм блеяла и него не го знам:-( Сраааааам Sad

А на мен ми е по-удобно следобед - към 18.00 примерно, ама когато и където кажете все ще дойдем!!!!!

Виж ми по-горния пост, пуснала съм карта на блока къде се намира, ако искаш може да разменим телефони на ЛС Peace

# 223
Здравейте,

И аз съм навита за среща. Само кажете къде и кога. Към 18ч. и за мен е добре.

За църквата на Бъкстон и аз разбрах, че е по стар стил и се води руска църква.

# 224
  • София
СДС то е близо до новият пазар на Петър Тонев и канала. Ако си с лице в посока Павлово се пада в дясно. Който и да питаш ще те упъти.

Общи условия

Активация на акаунт