София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 29 396
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Здравей ! И аз живея в Борово на ул. Борово Laughing Ако искаш пиши на лични да разхождаме бебоците  bouquet

# 91
Здравейте и от мене и аз живея в Борово на ул.Борово и често вися на Лучано

# 92
 Simple Smile  bouquet

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 12:47 от sneji20

# 93
Какво ще кажете за една среща?

# 94
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ !  bowuu
НОВО ПОПЪЛНЕНИЕ СЪМ   bouquet
...

Ще ти кажа аз едно "ново" попълнение, като живеем в квартала от 25-30 години Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И вземи ела до кафето с костенурките или до Монтерей да се видим Wink

# 95
Хайде и аз да взема да се включа във вашата тема - от Бъкстон съм и ако пиша с грешки, то е защото в момента котката ми лежи почти на клавиатурата.
Та, здравейте - мама съм на две девойки - едната н а4 год., другата - на 1 мес.
И живеа в бл.20 до реката..
  bouquet

# 96
  • София
Хайде и аз да взема да се включа във вашата тема - от Бъкстон съм и ако пиша с грешки, то е защото в момента котката ми лежи почти на клавиатурата.
Та, здравейте - мама съм на две девойки - едната н а4 год., другата - на 1 мес.
И живеа в бл.20 до реката..
  bouquet
Ха-ха значи сме наблизо...може и да сме се виждали някой път,а може и да се видим.

ЗДРАВЕЙТЕ !  bowuu
НОВО ПОПЪЛНЕНИЕ СЪМ   bouquet
...

Ще ти кажа аз едно "ново" попълнение, като живеем в квартала от 25-30 години Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И вземи ела до кафето с костенурките или до Монтерей да се видим Wink
А кое е кафето с костенурките?Монтерей мисля,че го знам...

# 97
Момичета може ли някой да ми каже малко повече информация за ОДЗ 93 на ул. ДЕбър до пазара на Красно Село как става записването трябва ли да редя посреднощ, както е за  8-мо ОДЗ, много ще съм ви благодарна.
 И ВЕсели празници на всички!

# 98
Многознайница, дай някакъв жокер, плз. Как изглеждаш, с  какво дете...?

А кафето с костенурките сигурно е това на гърба на 2-ро училище, има и интернет клуб там. Само че зимата става кафето БЕЗ костенурките. Laughing

# 99
  • София
Аз не ходя там,затова и не го знам.На обяд отиваме до детската кухня,помотаваме се и се прибираме. Иначе съм с един малък пищящ бонбон от женски род на 1.6г. и синя количка Pick Up.Но тази седмица сме семейно болни и не излизаме.
sisku не мога да ти дам инфо за това ОДЗ.Знам само,че е добро.

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 20:37 от Многознайница

# 100
То и аз вече не ходя там - когато голямата ми дъщеря проходи, бяхме само там, защото е закътано, имаше пясъчник, на децата им беше интересно. Обаче веднъж на част от майките собственичката им вдигнала скандал, че късали някакви листа и вдигали шум. Казала, че това кафе не било за децата /не знам пясъчника за кой го бяха сложили тогава #Crazy/, отказала да им продава и ги изгонила...та оттогава не сме ходили там. А иначе имаме и една весела случка - едно момиченце беше бутнало моята госпожица в шадраванчето с костенурките  Mr. Green Та Марена си има вече едно наум с костенурките  Wink

# 101
  • София
Това кафе до Битолята ли е /под бялата кооперация/?

# 102
Ами има там бяла кооперация, но не знам на кое се казва Битоля. То е на една уличка, която свършва в училището.

# 103
  • София
Ами има там бяла кооперация, но не знам на кое се казва Битоля. То е на една уличка, която свършва в училището.
Свършва в двора на училището ли или минава покрай него?А Битолята е един голям магазин за месо,който е точно на една улица-алея покрай училището.

# 104
  • welcome to the Jungle
Свършва в двора на училището ли или минава покрай него?А Битолята е един голям магазин за месо,който е точно на една улица-алея покрай училището.
Става дума за началото или финала на ул. Симеон Радев, мисля, че е началото. Или ако Битоля е от "долния" край на училището, то "Костенурките" са на една линия с БИтоля, но от горния край.  Mr. Green Абе, в началото на Симеон Радев  Peace

Ще има ли среща? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт