София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 29 470
  • 301
  •   1
Отговори
# 255

Добре значи в петък в 16.30 и аз мога да дойда по рано.
С дъщеричката ти сме родени на една и съща дата - астрални близнаци, с гоооляма разлика.  Laughing
Ще си правя актуална справка с колко месеца и дни остарявам+моите години.  Laughing
[/quote]

Joy Joy Joy Joy Joy

# 256
  • София
Значи остава в петък в 16:30 в кафето до 20-та поликлиника. Може и ние по- рано да дойдем.
vessinka, то и вие може по- рано да дойдете и ще ви изпратим и посрещнем  Laughing.
inchetoto, по- добре си разменете телефоните, че аз така на една среща знаете ли колко сини колички видях  newsm78. А на последната само звъннах и се намерихме.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 09:08 от Lovi

# 257
Значи остава в петък в 16:30 в кафето до 20-та поликлиника. Може и ние по- рано да дойдем.
vessinka, то и вие може по- рано да дойдете и ще ви изпратим и посрещнем  Laughing.
inchetoto, по- добре си разменете телефоните, че аз така на една среща знаете ли колко сини колички видях  newsm78. А на последната само звъннах и се намерихме.
Мда , права си. Ако иска vessinka ще й изпратя телефона на лични. Или на някой от тук присъстващите. Sunglasses

# 258
  • София
Пращам ти моя .

# 259
  • София
Момичета, аз днес следобед ще ходя до поликлиниката за профилактичен преглед на Стела, ако иска някоя от вас може да пием по кафенце Peace  Който иска, да цъкне един телефон на ЛС Hug

# 260
Момичета, аз днес следобед ще ходя до поликлиниката за профилактичен преглед на Стела, ако иска някоя от вас може да пием по кафенце Peace  Който иска, да цъкне един телефон на ЛС Hug
За съжаление съм на зъболекар. Дано всичко мине добре, че .....един гаден мъдрец си прави път в моята уста и боли ужасно. Ох, дано го извадят (така или иначе не ми трябва) и утре не съм поддута за срещата.  Mr. Green

# 261
Здравейте от нас!

Наистина много се радвам утре да се съберем повече и да се запознаем  Hug

Аз май много нахално казах за 16.30 защото ние сме на консултациа в 16.00 Embarassed, и да ми е удобно Embarassed ама вие и по-рано да си се съберете ние ще си дойдем!!!!

Lovi я познавам, а ако някой иска винаги може да ми пусне тел на лична!!! Няма как да не се намерим! Аз съм със светло-синьа и сиво количка, със синьо чадърче, нисичка и закръглена Simple Smile с прибрана коса!

Аз днес обаче няма да мога Sad

Inchetoto много стискам палци всичко да мине добре със зъболекаря!!!!

# 262
Момичета извинявам се, че така навлизам във вашата тема, но бих искала да предложа темата, която съм пуснала, че препоръчвам детегледачка от Бъкстон!
Ако някой се интересува:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222945.msg4962374#msg4962374

# 263
Снежи20, бих се възползвала, но ми трябва детегледачка за през деня за лекциите, а не вечер. Съжалявам.  Hug

# 264
....Ех, пропуснала съм срещата Cry, но бяхме на море Rolling Eyes, барбар с малката. Споделете как е минало. Успяхте ли да се разпознаете?

# 265
  • София
Срещата мина доста весело и се разпознахме бързо. Обещахме си да станат по- честички срещите, а защо не и традиция. Сега при мен са свекървата и племенничките, но към края на седмицата може пак да се срещнем, ако времето позволява.

# 266
Чудесно!
И ние вече сме на линия, а и времето до края на седмицата май ще продължи да бъде лятно, така че не е за изпускане.

# 267
  • София
Този път и аз ще дойда, че миналия не можах Embarassed Веси или Лови ще бъдат ли така мили и добри да ми звъннат да ме подсетят?  bouquet

# 268
Срещата мина доста весело и се разпознахме бързо. Обещахме си да станат по- честички срещите, а защо не и традиция. Сега при мен са свекървата и племенничките, но към края на седмицата може пак да се срещнем, ако времето позволява.
Предлагам в четвъртък, петък... по удобно на всички време да се видим!
 Grinning

# 269
А пък ние сме болни. Sad Особено аз Sad Мони дано си остане само със запушен нос!

И докато не се оправим напълно пропускаме всички срещи и контакти за съжаление!

Стискайте палце да се оправяме по-бързо и да можем и ние да идваме по срещи!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт