The Ordinarу + DECIEM (Тема № 3)

• 49 557
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Не съм сигурна, че и кир ефект може да се нарече, защото са белички на цвят хаха /кир-а го свързвам с някакви мръсно изглеждащи малки гадинки/ Grinning
Ама нека така да е.

Как заедно с крема? В смисъл, капваш от Ниациначида в крема и така си го размазваш? Или?

# 301
Директно го нанасям и размазвам. Слагам много, нищо не ми се получава. Понякога нанасям върху мокра лице с лавандулова вода, понякога на сухо. Похарчих една бетилка за два месеца и по- малко и сега съм на втора. Ползвам и сутрин и вечер.

# 302
Точно разкирено бяло се получава и когато се нанесе в повече продукт. 2-3 капки максимум на цяло лице. А пък ниацинамида си капвам по 1 капка на всяка страна на бузите и на челото една и след това слагам крем, но малко пак до точките ниацинамид и смесвам и втривам лекичко на лицето.

# 303
  • Sofia
Аз си купих една ментова вода, ще взема да пробвам и с нея.

На мен преди не ми се получаваше нищо, от известно време е, а не съм променила начина на нанасяне. Може и от по-голямото количество да е, аз доста щедро си плецкам хаха.

Ще взема да пробвам други начини, с размазване, по-малко, пък ще видим.

Благодаря за отзивчивостта, момичета, страхотни сте. Hug Flowers Hibiscus

# 304
  • sofia
Привет и от мен!
Вчера си взех ХК от Парадайс и я ползвам като серум под крема сутрин и вечер.
Мислите ли, че мога да включа още нещо за хидратация?
Аз съм с много суха кожа!

# 305
От ниацинамида един път ми станаха такива конци, на едно място на лицето, защото беше останало неразмазано количество. Аз с една капка мажа носа, челото и брадичката и ми стига, даже предоволно количество има. Хиалуроновата, например ми трябва повече, за да успея да размажа, но ниацинамида не.

# 306
Е как ви стига, аз нанасям по половин пипета.

# 307
  • Sofia
Аз нанасям по пипета и малко. Grinning
Затова ми възникна и въпроса, който зададох, тъй като мисля, че се оливам. Grinning

Ще пробвам с по 1-2 капки и ще видя дали това явление пк ще се прояви.

# 308
Аз не мога да си намажа лицето с две капки, а и няма нужда, защото не пестя продукти и нямам бели конци, нито кир ефект.

# 309
Ако лицето е леко влажно стига и по-малко количество, примерно с лек спрей термална вода преди да се нанесе.

# 310
  • София
Според вас дали серумите са подходящи за кърмещи жени?

# 311
Ако лицето е леко влажно стига и по-малко количество, примерно с лек спрей термална вода преди да се нанесе.
Да, но ефекта не ми харесва толкова. Целя сериозно изсушаване.

# 312
От Хиалуроновата киселина нанасям повечко, за да успяе да размажа добре, но да кажем че пак не стигам половин пипета и не е като да усещам, че не стига, а ми е идеално, с повече не ми е ок на усещане. Мажа само лицето, без шия, ако и там мажа ще трябва повечко. А ниацинамида тази една капка я мажа ли мажа докато не попие... Може и да е до кожа попиването, не знам.
Заблелязах, че Ниацинамида дразни очите, поне моите. Имах пъпчица под веждата и наклепах обилно две вечери и цяла нощ ми сълзи окото, а друг път като не мажа толкова близо до очите нямам проблем.
М, и аз кърмя и мажа тези двата продукта само. Иска ми се Бъфет, но малко ме притеснява състава, особено от гледна точка, че детето(леко алергично) се търка в лицето ми, опитва да цунка, което си е чисто облизване, та не ми се иска да яде Бъфет....

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 10:41 от Ваня А.

# 313
Какво притеснително има в състава на Бъфет?

# 314
Много пептиди, лизат от млечнокисела бактерия... За мен не е притеснително, но детето ми е с алергия към мляко и лизата ме притеснява (не знам на каква среда са гледани бактериите). Иначе много искам да го пробвам, моя приятелка е очарована от него.

Общи условия

Активация на акаунт