The Ordinarу + DECIEM (Тема № 3)

• 49 547
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Много пептиди, лизат от млечнокисела бактерия... За мен не е притеснително, но детето ми е с алергия към мляко и лизата ме притеснява (не знам на каква среда са гледани бактериите). Иначе много искам да го пробвам, моя приятелка е очарована от него.
Тончо затова и мен ме е страх да го пробвам, но може би ще се престраша, повечето са много доволни от него.

# 316
  • Sunshine state
От Ниацинамида нанасям по половин пипета всеки ден след баня и го втривам като крем. Не ми се е получавал кир ефект или конци. И аз целя изсушаване и определено виждам подобрение. Ползвам го от около 2 месеца.

# 317
https://Здравейте,момичета!Споделям ,че съм доволна от ниаминацида,хк,алфа арбутина,алфа липоевата,и червения пилинг.Имам два въпроса тъй като искам да добавя продукт за черни точки-дали това да е салиц.киселина или азелаиновата.и втори въпрос-някой да е наблюдавал въпросните запушени пори да окисляват вит.с и да стават още по-многобройни(вит.с окислява ли ви се като го размазвате по лицето),питам защото в много американски публукации това е констатирано и се чудя дали да не прекратя употребата на вит.с.Ще съм благодарна за мнения!

# 318
Днес си взех Lactic acid 10%, който изненадващо ми дойде малко слаб, тъй като до сега ползах крема на Isis - Glico A с 12% гликолова киселина. Ще дам мнение след известно време употреба.
Взех си и hyaluronic acid 2% + B5, той добър ли е за сутрин, понеже няма как да го ползвам вечер тъй като ползвам другия...?

# 319
  • sofia
Привет и от мен!
Вчера си взех hyaluronic acid 2% + B5 от Парадайс и я ползвам като серум под крема сутрин и вечер.
Мислите ли, че мога да включа още нещо за хидратация?
Аз съм с много суха кожа!

Аз пак искам да попитам, какво още за хидратация мога да взема.

Също искам да споделя, че hyaluronic acid 2% + B5 много ми харесва, чувствам кожата си по-мека и гладка.

# 320
В сайта на The Ordinary продуктите са подредени по видове. Изброено е точно кои са за хидратация.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 12:54 от Анонимен

# 321
За околочния контър само този с кофеина ли е ? Дават го ,че е за тъмни кръгове , аа зима проблем с пачия кракк .

# 322
Против пигментация и подпухване е кофеинът. Аз ползвам всичко без киселини за околоочния контур.

# 323
За околочния контър само този с кофеина ли е ? Дават го ,че е за тъмни кръгове , аа зима проблем с пачия кракк .

Аргилерина е много ефективен за околоочния контур, и всякакви мимически бръчки по лицето.

# 324
  • Somewhere in Spacetime
https://Здравейте,момичета!Споделям ,че съм доволна от ниаминацида,хк,алфа арбутина,алфа липоевата,и червения пилинг.Имам два въпроса тъй като искам да добавя продукт за черни точки-дали това да е салиц.киселина или азелаиновата.и втори въпрос-някой да е наблюдавал въпросните запушени пори да окисляват вит.с и да стават още по-многобройни(вит.с окислява ли ви се като го размазвате по лицето),питам защото в много американски публукации това е констатирано и се чудя дали да не прекратя употребата на вит.с.Ще съм благодарна за мнения!
Пробвай някоя от дериватните форми на витамина.

За хидратация аз ползвам Amino Acids +B5, не съм фен на хиалуроновата киселина.

# 325

Аргилерина е много ефективен за околоочния контур, и всякакви мимически бръчки по лицето.
+1 Peace

# 326
Реших да пробвам NMF +HA и нещо не см очарована. Купих го преди месец и го пробвах тогава няколко пъти вечер след хиалуроновата киселина и ниацинамида, но сутрин лицето ми беше много омазнено. Отдадох го на жегата и го зарязах. Използвах си само другите 2 продукта и такъв ефект не см имала. Снощи риших пак да го пробвам и същата работа...сложих и сутринта и си усещам кожата някак омазнена. Някой наблюдава ли такъв ефект?

# 327
NMF не съдържа мазнини, съответно няма как да причини омазняване.

# 328
Знам, но ефекта е на лице.

# 329
  • Сандански
Здравейте, ползвам Ниацинамида от два дни и забелязвам нещо странно. След тренировка лицето ми е потно и червено като домат. Вчера и днес, откакто ползвам продукта, кожата ми не се поти, не отделя себум, което е и добре, но и ме притеснява. Коя съставка води до това и не е ли опасно?

Общи условия

Активация на акаунт