The Ordinarу + DECIEM (Тема № 3)

• 49 543
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте ,нова съм в света на киселините и т.н ии искам да започна АHA и  BHA кисели и нещо изравняващо тена... с нормална -суха на моменти кожа съм и не силно изразен атопичен дерматит ,на 19г.съм и благодаря за препоръките предварително (:
Не съм много навътре с киселините, но ми се виждат лош вариант при атопичен дерматит. Мисля, че хиалуроновате киселина ще е добре и за дерматита и за сухата кожа. Може да се пробва и NMF+HA. Не знам как би действало шипковото масло. Тези ги има в Дъглас, а за други може да разгледате сайта и да поръчате.

# 346
Може ли да помоля за помощ?
Чета темите, но все едно са ми написани на иврит. Признавам си, че нищо не разбирам от състав на продуктите и само се омотвам още повече.
Бихте ли ме посъветвали какви продукти да комбинирам, за да свия порите, да ми се избистри тенът и да прибера торбичките под очите? Кожата ми е смесена и боря едно петно от себорея на челото. Искам да започна от някъде, но само се обърквам още повече, а докато се ориентирам в цялата тази непозната за мен материя, може и пенсия да ударя. Иска ми се да започна да се мажа и междувременно да проучвам този напълно непознат свят на киселините.

# 347
Tanchi пробвай да пишеш на децием от тази форма, ще изискват и да прикрепиш снимка на лицето като се постараеш да се виждат описаните недостатъци, които искаш да коригираши дали техните продукти ще ти помогнат. За силно изявени торбички особенно ако са ген ми бяха писали, че положението няма да се коригира напълно с мазила. Та това е формата за контакт пиши им на английски след няколко дена ще ти върнат отговор с режим. https://deciem.com/contact?ccm=6afb414ca0a748bd85ed7ead6c4e6729f … T9vI4&ccvis=1

# 348
Ако ви пишат за техен продукт, подходящ за себорея, моля споделете, защото и аз съм с този проблем.

# 349
# 350
  • софия
Супер си ,то този пост си е за началната страница!

# 351
Ще го сложа на следващата тема. Тази не мога да я коригирам.

# 352
От друга тема разбрах за продуктите и се записвам да следя.

Писах на компанията през контактната форма за помощ при изготвяне на режим и кои продукти биха били подходящи в моя случай. Като си видях кожата се ужасих, съпортът им ще има доста работа за съжаление.

# 353
# 354
  • софия
Как и къде съхранявате продуктите?Възможно ли е да се случва това при мен:използвам ниацинамид,сал.к-на ,аргил. от януари и от трите продукта в момента се зачервявм и получавам торбички ,възпаление и подпухналост под очите.Много ми е странно има ли и друг с тези проблеми ,много добре ми се отразяваха преди това.

# 355
От япуари до сега са минали 6 месеца, нали това им е срока. А използвате ли слънцезащита след киселината.

# 356
това е формата за контакт пиши им на английски след няколко дена ще ти върнат отговор с режим.
Дали мога да пиша на руски ? Или с  гугъл преводач  за английски дали ще се получи  разбираемо ?

Снимките  на лицето  ще  дадат ли  обективно състоянието и какви снимки правите- отдалеч общ изглед и отблизо на проблемните зони ли? Например   снимате ли  отблизо фините бръчки около очите  , черните точки не знам дали ще се видят . 

# 357
  • софия
От япуари до сега са минали 6 месеца, нали това им е срока. А използвате ли слънцезащита след киселината.

Използвам 50фактор детски на Ла Рош,годността е 12м,само Еук ми е с 6м.

# 358
Може ли да препоръчате продукт за околоочния контур?
В последно време тази зона я усещам ужасно...тънка. Имам чувството, че направо ще ми се скъса кожата.

# 359
това е формата за контакт пиши им на английски след няколко дена ще ти върнат отговор с режим.
Дали мога да пиша на руски ? Или с  гугъл преводач  за английски дали ще се получи  разбираемо ?

Снимките  на лицето  ще  дадат ли  обективно състоянието и какви снимки правите- отдалеч общ изглед и отблизо на проблемните зони ли? Например   снимате ли  отблизо фините бръчки около очите  , черните точки не знам дали ще се видят . 
Аз им писах и чакам отговор.
Прикрепих 2 снимки. Една на цялото ми лице, където се виждат по-голяма част от проблемните ми зони и втора по-детайлна снимка на зона с неравен тен.

Някой знае ли обикновено до колко дни или седмици отговарят?

Общи условия

Активация на акаунт