The Ordinarу + DECIEM (Тема № 3)

• 49 463
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
След като четох за окосмяването по лицето хич не смея да си помисля за Бъфет. Също се коментираше, че много лепне. Иначе и аз му бях хвърлила око.

# 511
Харесвам марките, но трудно се ориентирам в богатия сайт на ТО.
Знаете ли мазило срещу скорошни хирургични разрези по тяло и намаляване на белези?
Засега от друго място имам един скъп силиконив гел и ще правя отваря от невен.
Благодаря, ако се включите по въпроса?

# 512
Не искам да се заяждам, но защо казвате Бъфет?
https://theordinary.com/product/rdn-buffet-30ml?redir=1

...Note: The name of this formula was inspired by some brands referring to their expensive products offering combinations of these technologies as a "buffet", distastefully comparing such products to buffets that offer various kinds of food in one sitting...

# 513
Ако му казваме Бюфет, няма ли да по-странно?

# 514
Не, защото е кръстено "Бюфет".

# 515
  • Somewhere in Spacetime
Наскоро прочетох изявление на Deciem, че съдърщото се в Buffet рициново масло (PEG - 40), чиято функция е на стабилизатор в продукта, не причинява допълнително окосмяване.
Не мога да кажа дали това е наистина така, но реших да го споделя, ако за някого е успокоение.

# 516
Не, защото е кръстено "Бюфет".

Натисни четирите бутона и чуй вариантите.

https://www.google.com/amp/s/dictionary.cambridge.org/amp/pronun … on/english/buffet

# 517
Знам, знам за вариантите, но като се разбираме за какво говорим не виждам смисъл да спорим.

# 518

А витамин С как го наричате?

# 519
Знам, знам за вариантите, но като се разбираме за какво говорим не виждам смисъл да спорим.
И аз съм чела за рициновото масло и уж не трябва да предизвиква окосмяване, но доста хора имат този ефект, поне колкото четох мнения. НМФ също не съдържа омазняващи съставки, ама елата ми вижте кожата след него.

# 520
  • София
Аз от Бъфет не забелязвам допълнително окосмяване, но май и друго не забелязвам.
Вие какъв ефект виждате от него?

# 521
Ако искате да му казваме Бъфей....?!
Какво значение има как му казваме, след като всички разбират за какво говорим?  The ant is...малко ми е дребнаво това да се коментира как точно е правилно да се казва/произнася дадена дума.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 22:54 от mama galka23

# 522
При това "бъфет" е съвсем правилно. Както и да е, явно и мен ме е хванала логореята. 😂

# 523
  • Plovdiv
Здравейте ползвам доста продукти на ТО повечето са с нужда от слънцезащита и ги бях спряла за лятото. Времето им дойде обаче се чудя дали е подходящо да ги използвам преди ХИМ. пилинг който ще правя следващия месец ?  Преди да се консултирам с дерматоложката реших да питам вас Simple Smile

# 524
  • София
Привет, момичета,

Само на мен ли Ниацинамида оставя лъщящ филм по кожата? Снощи на чиста кожа сложих само ХК + Ниацинамида отгоре и остана като сух, лъскав филм. Сутринта кожата беше супер омазнена. Или аз не правя нещо както трябва, или не се разбирам май с него.

Общи условия

Активация на акаунт