The Ordinarу + DECIEM (Тема № 3)

• 49 442
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! Знаете ли дали в Дългъс има ли всички продукти? Разгледах на сайта им, но там не виждам някои от киселините ? На място дали се продават?

# 556
Каквото е показано на сайта, само това имат в момента. И не, не се продават всички продукти на Дъ Ординари все още.

# 557
   Здравейте момичета!
Ще помоля за съвет,как да комбинирам в сутрешната и вечерна рутина следните продукти,които имам:
 The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% 30m   
 The Ordinary Buffet 30ml
 The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml
 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG 30ml и
 The Ordinary Hemi-Squalane

Този витамин Ц и Ниацинамид не ги ползваш заедно. Останалото няма значение.
Не виждам нищо за хидратация, освен олиото, но едва ли сутрин ще тръгнеш намазана с олио.

Да,това за витамин с и ниацинамида съм наясно от азиатската тема,но си мислех дали няма нещо друго съществено в съчетаването на продуктите,което трябва да знам.Колкото до хидратацията,да знам,че трябва да предвидя нещо,но все още обмислям какво newsm78
Check,благодаря,че взе  за отношение към моето питане  smile3525

# 558
Много е беден изборът в Дъглас. Аз поръчвам само онлайн и си ги взимам от избрания от мен магазин. Според консултантката(Пловдив) само в София се предлагали продуктите в магазин, макар че излизат налични в сайта и в други населени места.
 Celine, аз ниацинамида го комбинирам с хиалуроновата киселина.

# 559
   Здравейте момичета!
Ще помоля за съвет,как да комбинирам в сутрешната и вечерна рутина следните продукти,които имам:

Този витамин С според таблицата за комбиниране е по-добре да не се използва и с Buffet.

https://www.deciemchatroom.com/the-ordinary-conflicts/

# 560
Поръчвайте си от сайта на Децием. Нещата идват много бързо със Спиди до адрес. И мисля, че доставката е безплатна. Поне аз не съм плащала такава за сума 37 евро.

# 561
Над 25 евро е безплатна доставката. И аз поръчвам само от Десием, въпреки че в местния Дъглас продават всичко на ТО, както и други марки на компанията. Много рядко вземам по един продукт от физически магазин.

# 562
Ясно, мерси. И аз не пазарувам по едно нещо, така или иначе.

# 563
На мен ми казаха, че уж този месец ще разширят асортимента и аз чакам, защото имам да поръчвам.

# 564
Check, химичния сквалан и той ли лъщи? Надявам се, че не Rolling Eyes

# 565
Не, много е лек. Но аз само вечер ползвам масла и не ми пука, ако лъщят.

# 566
Здравейте! Изчела съм всички теми, както и сайта на Дисием, но съвсем се обърках. Ползвам някои продуките вече 2 години и съм много доволна, основно от Нициамида, аминокиселините +Б5 и хиалуроновата. Но вече не ми си достатъчни само такива грижи. Бръчки нямам кой знае какви, но имам леко отпускане на кожата в долната част на лицето. Какви продукти ще ми препоръчате за стягане/лифтиране на кожата? Мислех да почна с ретиноидите, но не знам с кой? Какво ще ме посъветвате? На 42г съм, с нормална към чувствителна кожа, с леки пигментации на моменти, без пъпки, но с черни и бели точки. За тях мисля да пробвам гликоловия точник и аскорбиновата киселина + алфа арбутина, правилно ли се ориентирам? Идея си нямам къде ще вместя толкова неща, като не обичам да слагам повече от едно две неща на мазане...Искам да си взема и някое от маслата, но да е супер леко, че от всичко ми излизат черните и бели точки. Ще се радвам на всеки съвет, благодаря!

# 567
Здравейте. За първи път реших да пробвам нещо на марката и по препоръка на позната си взех ниацинамид 10% + цинк 1%. Кожата ми е склонна съм акне, смесена и със сравнително широки пори. Може ли да ми препоръчате и други продукти на the ordinary, които мога да ги комбинирам с този? По принцип използвам козметика на Юсерин. Дали мога да смесвам продуктите на двете марки?

# 568
Записвам се да следя.

# 569
Мина известно време и преполових някои от продуктите. Кожата ми се подобри доста на допир и външен вид, все още имам пъпки, но разчитам, че колкото и да са упорити ще се махнат.

Но не мога да харесам Mandelic acid и това е, прекалено мазен, лепкав и с кир ефект за моята кожа. Има ли някакъв друг подобен продукт, с който мога да заместя?

Общи условия

Активация на акаунт