The Ordinarу + DECIEM (Тема № 3)

• 49 379
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Лятото продължавате ли да ползвате ретиноиди? Сега приключвам с Granactive Retinoid 2% Emulsion и се чудя дали пак да го поръчам или да направя лятна пауза  Thinking

# 61
Аз ги ползвам постоянно.

# 62
  • Sunshine state
И аз ползвам. Слагам и слънцезащита, за да не стане фал, естествено. Grinning
Момичета, с моята мазна кожа мисля да пробвам  Niacinamide и Цинк. Ще го слагам сутрин. Дано наистина регулира омазняването, че кожата ми рядко понася дори и най-лекият крем - лъсвам след 2 часа. Rolling Eyes

# 63
Pupitka Аз съм с мнооого мазна кожа целогодишно, използвам Niacinamide от близо 3 седмици и наблюдавам регулиране на омазняването в известна степен, както и свиване на порите. Бях чела, че някои жени се оплакват от излизане на пъпки при употребата му, та и при мен се появиха няколко (иначе ми е чиста кожата, въпреки че е много мазна), но пък ги третирах със салициловата киселина (пак на The Ordinary) локално и изчезнаха много бързо.

# 64
  • Sunshine state
Взимам го тогава. Благодаря ти. 🙏😘

# 65
Какво е мнението ви относно употребата на ниацинамид+цинк от 9 годишна девойка? Въпреки доброто почистване не можа да забави появата на акне, а много се надявах дори да го избегне.
Не мога да го открия на сайта на DECIEM, но във фейсбук групата нееднократно е посочено, че DECIEM препоръчва продуктите да не се използват от деца. 

# 66
  • Sunshine state
И аз нв бих го дала на 9 годишно. По-скоро някакво чаено масло, натурална козметика, нещо такова. За съжаление наблюдаваме тенденция пубертета да започва по-рано. Да не ги чопли, за да няма белези, че ей на, аз въпреки съветите на майка ми, сега заличавам белези. 🙄😁

# 67
Здравейте,момичета. От седмица и 2 дена вече използвам Granactive retinoid 2% и витамин ц на прах в крема всяка вечер,а витамин ц и сутрин и все още не виждам никакъв резултат (ползвам ги за премахване на червени петна). Повече време ли им трябва да започнат да действат или просто нещо не се спогаждат с моята кожа?

# 68
  • Бургас
Благодаря ви за отговорите. Дъщеря ми е с много бяла и тънка кожа, след завяхване на пъпка остава белег. Най-зле е под долната устна и по носа. Надявам се ниацинамида да регулира омазняването в тези зони и да предотврати образуването на белези.

# 69
Здравейте,момичета. От седмица и 2 дена вече използвам Granactive retinoid 2% и витамин ц на прах в крема всяка вечер,а витамин ц и сутрин и все още не виждам никакъв резултат (ползвам ги за премахване на червени петна). Повече време ли им трябва да започнат да действат или просто нещо не се спогаждат с моята кожа?
Скрит текст:

# 70
Здравейте,момичета. Сега се замислих за нещо и исках да разбера вие какво мислите. Тъй като все още не разбирам съставките и тн особено ще се консултирам с вас. От известно време ползвам 100% L-ascorbic acid powder с крем/серум. Дали може да се вземе като алтернатива просто витамин ц на прах от аптеката и да се ползва по същия начин? Мисля че ще е доста по-бюджетно,а и ще е по-лесно да се купи. Thinking

# 71
Здравейте,момичета. Сега се замислих за нещо и исках да разбера вие какво мислите. Тъй като все още не разбирам съставките и тн особено ще се консултирам с вас. От известно време ползвам 100% L-ascorbic acid powder с крем/серум. Дали може да се вземе като алтернатива просто витамин ц на прах от аптеката и да се ползва по същия начин? Мисля че ще е доста по-бюджетно,а и ще е по-лесно да се купи. Thinking

По- бюджетно от Ординери?! Това е един от най-бюджетните брандове, аз не знам колко по-бюджетно от това може да се намери и да е ефективно съответно.

А за прах вит. С от аптека не съм чувала да се продава. Но със сигурност инжекционните ампули не действат, ако някой си ги маже по лицето. Струват левче или по-малко, не знам.

Аз да похваля Аргелина, никога не бързам да давам оценка на продукт, който ползвам по-малко от няколко месеца, но този при мен учудващо действа много видимо и чудесно.
Аз ботокс нямам, и не изпитвам и желание да се бода към момента, а линии по-челото имам. Леки, но видими. Аргелина ги минимизира. Не вярвах, защото аз чудеса не очаквам от никое мазило. А и от Ординари бях доволна само от Матриксила, който обачe при мен даде страничен ефект - мъхът по лицето ми стана видим. И приключвам с този продукт завинаги, това е и причината към момента да не съм си купила и Buffet.

Серум за очи с кофеин към момента е една нула от към ефект, но ще видим занапред, още нямам месец с него. А МХ е супер овлажнител, много по-приятно и ефективно от ХК с вит. Б

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 13:00 от *Serendipity*

# 72

По- бюджетно от Ординери?! Това е един от най-бюджетните брандове, аз не знам колко по-бюджетно от това може да се намери и да е ефективно съответно.

А за прах вит. С от аптека не съм чувала да се продава. Но със сигурност инжекционните ампули не действат, ако някой си ги маже по лицето. Струват левче или по-малко, не знам.

Аз да похваля Аргелина, никога не бързам да давам оценка на продукт, който ползвам по-малко от няколко месеца, но този при мен учудващо действа много видимо и чудесно.
Аз ботокс нямам, и не изпитвам и желание да се бода към момента, а линии по-челото имам. Леки, но видими. Аргелина ги минимизира. Не вярвах, защото аз чудеса не очаквам от никое мазило. А и от Ординари бях доволна само от Матриксила, който обачe при мен даде страничен ефект - мъхът по лицето ми стана видим. И приключвам с този продукт завинаги, това е и причината към момента да не съм си купила и Buffet.

Серум за очи с кофеин към момента е една нула от към ефект, но че видим занапред, още нямам месец с него. А МХ е супер овлажнител, много по-приятно и ефективно от ХК с вит. Б
Има витамин ц на прах и то доста различни количества,марки,цени и тн. Можеш да ги погледнеш в интернет. Да,това със сигурност е един от най-бюджетните брандове,но ако се продава същото нещо в аптеката до вас е много по-удобно за покупка. Моя продукт още си е пълен,но просто се замислих и реших да ви попитам Smiley

# 73
Вит. Ц от аптеката или дрогерията може да се използва евентуално само за скраб. Изпробвано. 😂

# 74
  • Sunshine state
Много ме е яд, че не направих една снимка преди и сега на белезите, та да пусна и да се види. От дясно вече почти нямам, а в ляво ми остана един упорит червен на слепоочието, но съм сигурна, че и на него ще му видя сметката. И това за около месец ежедневно ползване. Много се съмнявам, че и с лазер бих имала такъв резултат и ме е яд, че не съм открила тия кремове по-рано, а все клепах ФДТ да прикрия белезите. Къде съм бляла, не знам. 😃

Общи условия

Активация на акаунт