The Ordinarу + DECIEM (Тема № 3)

• 49 457
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
И 150 мл Squalane Cleanser.

# 166
  • Sofia
Здравейте, момичета! Записвам се за темата, че днес успях да се доредя и направих поръчка на ТО от Дъглас. Та, случайно да не изпусна нещо. Simple Smile))

# 167
Каква е цената на ниацинамида в дъглас?
11,80 лв е, точно колкото и на сайта на the ordinary в лева.
Някой с отзиви за Natural Moisturizing Factors + HA ?

# 168

Супер добър овлажнител ако преглътнеш трудното разнасяне, дори и на суха кожа.

# 169

Аз не го нанасям трудно, просто слагам повече като количество. Но под него винаги имам хидратант гел.

# 170

Аз не го нанасям трудно, просто слагам повече като количество. Но под него винаги имам хидратант гел.
А според Вас става ли за комбинирана кожа или ще бъде тежък?

# 171
viki959595 Аз съм с много мазна кожа целогодишно и за мен е чудесен: попива бързо, хидратира, сработва се с грима ми, усещам го лек и не забелязвам да омазнява допълнително. Консистенцията му седи малко като пресечена и май заради това се разнася по-трудно, вече 3-та опаковка ползвам и не мисля да го сменям.

# 172
Аз със смесена към мазна кожа и ми действа отлично, след изсушаващия Ниацинамид.

# 173
Благодаря и на двете.
densi и аз ползвам Ниацинамида и през зимата е Ниацинамида, след това Vichy Mineral 89 и след това Estee Lauder DayWear, но понеже сега ползвам и отделно слънцезащитен, защото 15 е малко, мисля, че мога да заменя DayWear с NMF + HA поне през лятото.
densi ти какво използваш след Ниацинамида?

# 174
Много неща и често ги сменям, защото има страшно много бяла козметика и то все хубава, затова искам да си ги ползвам. Но задължително хидратант гел и после крем за подхранване.

# 175
  • София
Добре, има ли някой който ползва ТО за суха кожа и какво?
Чета само за мазни и проблемни кожи основно и започвам да се питам, има ли нещо друго подходящо за мен, осен ХК и дневният крем с 15 ф-р (чака си реда за отваряне есента Simple Smile), които си взех? newsm78

# 176
Аз писах по-назад че си взех Granactive retinoid 2% in squalane за мен е много мазно това нещо кожата ми не може да го попие и ми става кир ефект. Аз съм със смесена кожа предполагам че ще е добре за суха кожа.

# 177
Ох само на мен ли този ниацинамид хич не ми помага с омазняването на кожата? Не ми се омазнява повече,но не усещам "контрол". Според вас на какво може да се дължи това?

# 178
Добре, има ли някой който ползва ТО за суха кожа и какво?

Аз съм с много суха кожа и ползвам почти само ТО вече три години. Ако искаш ще пиша по-подробно или на ЛС, но сега съм в една гора. 😂

# 179
  • София
 Да. Ще се радвам да споделиш тук (ще се чете) или на ЛС, когато ти е удобно! Hug

Общи условия

Активация на акаунт