The Ordinarу + DECIEM (Тема № 3)

• 49 542
  • 732
  •   1
Отговори
# 360

[/quote]
Дали мога да пиша на руски ? Или с  гугъл преводач  за английски дали ще се получи  разбираемо ?

Снимките  на лицето  ще  дадат ли  обективно състоянието и какви снимки правите- отдалеч общ изглед и отблизо на проблемните зони ли? Например   снимате ли  отблизо фините бръчки около очите  , черните точки не знам дали ще се видят .  
[/quote]

За езика си няма на идея, снимки си бях направила отблизо и бях описала подробно какъв проблем имам с кожата и какво искам да постигна, на колко години съм какъв тип ми е кожата и т.н. Исках да премахна пигментни петна, скрити комедони и да изсветля стари петна от акне.

А за кожата около очите винаги след серума, който слагам около очите слагам и хидратиращ крем за околоочната зона.

# 361
Да споделя, че в Дъглас Перадайс са заредили Гликоловия тоник, салициловата маска и клензъра със сквалан.

# 362
Каква е разфасовката на салициловата маска, на сайта на Дъглас пише 30 мл, което ми се вижда малко за 23 лева.

# 363
Каква е разфасовката на салициловата маска, на сайта на Дъглас пише 30 мл, което ми се вижда малко за 23 лева.

В DECIEM пише 50ml. Вероятно от Дъглас са се объркали.

# 364

[/quote]

За езика си няма на идея, снимки си бях направила отблизо и бях описала подробно какъв проблем имам с кожата и какво искам да постигна, на колко години съм какъв тип ми е кожата и т.н. Исках да премахна пигментни петна, скрити комедони и да изсветля стари петна от акне.

[/quote]
Dani-ela-80 били споделила какви продукти ползваш?
Кожата ми е сходна с твоята, имам малки бели подкожни пъпчици в областта на брадичката, които в един момент избиват  на гнойни пъпки, предролагам това са затворените комедони? До сега не съм номерила начин да се справя с тях. Аз ползам от 15 дни млечна киселина 10% и виждам положителен резултат от нея. Сега се замислям дали да не включа и глюколовия тоник и ретиноидната емулсия след него.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 18:29 от mama galka23

# 365
Dani-ela-80 били споделила какви продукти ползваш?
Кожата ми е сходна с твоята, имам малки бели подкожни пъпчици в областа на брадичката, които в един момент избиват  на гнойни пъпки, предролагам това са затворените комедони? До сега не съм номерила начин да се справя с тях. Аз ползам от 15 дни млечна киселина 10% и виждам положителен резултат от нея. Сега се замислям дали да не включа и глюколовия тоник и ретиноидната емулсия след него.
[/quote]

Засега ползвам алфахидрокси пилинга 2 пъти седмично, глюколовия съм го дала на пауза, чакам малко да отслабне слънцето, за да го започна ударно и него и ретиноидната емулсия и алфа арбутина.
Хиалуроновата киселина, ниацинамида, кофеиновия серум за около очи ползвам и аргилерин за мимическите бръчки, но малко съм го поизоставила, чакам есента и за него, а забравих да кажа и шипково масло ползвам вместо крем след пилинга.

# 366
Добре, че в БГ няма всички продукти, защото ако купя всичко, което искам, то трябва от сутринта до към 4 следобяд да мажа сутрешната рутина, след това да се измия и да започна вечерната...
Какво мислите за маската със салицилова киселина? Не прочетох лоши отзиви, всички бяха доволни. Оказа се, че съм използвала и преди киселинен пилинг, но не съм знаела....не съм се пазила от слънцето и не съм имала проблеми.

# 367
Аз три години ги купувах само онлайн и бях постоянно презаредена. Сега като ги има по магазините, и то има всичко без фдт  и в много магазини, чувствително разредих покупките. Като знам, че винаги когато искам мога да купя един продукт, не пълня кошницата на всеки три месеца.

# 368
Момичета,доволни ли сте от шипковото им масло,става ли за ежедневно използване,запушва ли порите? За смесена клоняща към мазна кожа.

# 369
Аз използвам на друга марка и за смесена кожа е добре, не запушва и като цяло съм доста доволна. Ползвам всяка вечер, не остава мазно на сутринта дори.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 22:13 от Петя Танева 604618

# 370
Много благодаря,че сподели,определено ще пробвам.

# 371
Здравейте!Някой да има салициловата киселина и да не я иска?От доста време я търся,но разбирам от групата във фейсбук,че била заменена от маската.Маската била с по-слабо действие обаче и повечето коментари са негативни.

# 372
Не е заменена, просто в момвнта я няма. Натиснете бутона за уведомяване когато я има в наличност.

# 373
Здравейте!Някой да има салициловата киселина и да не я иска?От доста време я търся,но разбирам от групата във фейсбук,че била заменена от маската.Маската била с по-слабо действие обаче и повечето коментари са негативни.
Аз пък на сайта прочетох първата страница коментари и бяха все добри.

# 374
Аз за пореден път да изкажа възхищението си от продуктът чудо - гликоловият тоник. Бях на почивка и лицето, гърба.и деколтето ми се изринаха (станаха ми милиуми, от потта и запушването на порите). Реших преди да ходя да ме стискат да направя един курс с тоника (няколко дни подред, всяка вечер мажа). Еми четвърта вечер - лицето ми се изчисти на 90%, гърба започна да се оправя.
Обаче гърба помти целогодишно ми е със запушени пори и се чудя какво да го правя. Мислех да мажа салициловата киселина, но пък никъде я няма сега. Дали шипковото масло ще е ок?

Общи условия

Активация на акаунт