The Ordinarу + DECIEM (Тема № 3)

• 49 477
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Аз ползвам зимата дермаролер, доволна съм.

# 496
  • На остров
Аз ползвам вит Ц на Lumene ето този

Четох съставките но нищо не разбрах, дали някой го е ползвал и знае дали може да се комбинира с Ниацинамид на ТО ?

# 497
Аз също боря акне с ТО. Сутрин слагам алфа арбутин-заради петна от белези и ниацинамид, вечер отново алфа арбутин и редувам крем витамин Ц 23 % и млечната киселина. Витамин Ц-то го ползвам от месец и половина, кожата ми все още не е свикнала, много ме щипе и сърби, но пък резултата от него е невероятен. Млечната киселина я включих миналата седмица, мисля че ми излязоха пъпчици от нея , но може и от вредна храна да е, така че ще продължа да я мажа. Ако не се оправят пъпките, ще я спра.   

# 498
Знам, че темата е за Ординъри, но ще го пусна и тук, може да е  полезно някому.
Beauty Bay имат 20% намаление на Revolution Skincare.
Кодът е REVSKIN20, не знам до кога е валиден, но линията като цяло съвпада с Ординъри. Имат и салицилова киселина, и канабисово масло, и бакучиол.

# 499
  • Somewhere in Spacetime
Аз ползвам вит Ц на Lumene ето този

Четох съставките но нищо не разбрах, дали някой го е ползвал и знае дали може да се комбинира с Ниацинамид на ТО ?
Не съм го ползвала, но съдейки по състава, публикуван в официалния сайт на производителя, витамин С в този продукт е под формата на Ascorbyl Glucoside, която е дериватна форма на витамина.
Искам да отбележа, че процентът на витамина в него е около или под 1%, защото е изреден след феноксиетанола.
Накратко - доста пари за малко. Имайте предвид, че дериватните форми ги спрягат за малко по - слаби в сравнение с витамин С като ascorbic acid и с този малък процент е ... едно нищо. И другите съставки не са кой знае какво - двете форми на хиалуроновата киселина, уреа, aденозин, но отново са след феноксиетанола.

# 500
  • София
Млечната киселина я включих миналата седмица, мисля че ми излязоха пъпчици от нея , но може и от вредна храна да е, така че ще продължа да я мажа. Ако не се оправят пъпките, ще я спра.  
Аз имах няколко малки затворени пъпчици, които след 2-3 използвания на млечната киселина избиха. Може и да си въобразявам, но тя по- скоро изчиства.

Аз много харесва този витамин Ц серум https://remedium.bg/anti-age/auriga-flavo-c-serum-15ml.html , той е по- скоро като олио.

В момента ползвам 30% витамин Ц в силикон на ТО, но май няма да повторя. Вие в какви рутини го включвате? Може аз да не го намествам правилно.

Последна редакция надявам се: Тоника с витамин Ц на Пикси може да се ползва с ретинолите на ТО, нали?

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 15:24 от ~Étoile~

# 501
Пристигнаха продуктите, които ми препоръчаха при изготвяне на режима.
Оставя ли бяло, изсушава ли кожата, изобщо как чувствате слънцезащитния продукт?
Днес го ползвах за първи път и впечатленията ми могат да се изменят, но не го чувствам изсушаващ. При мен се получава това, че в началото от него изглеждам лилавееща, а и не е от най-лесните за разнасяне кремове.

# 502
И на мен ми излязоха ситни пъпки, такива по- принцип не ми излизат и мисля, че е от Ниацинамида,  ползвам го от 4 дни (само през деня), дано се изчистят, защото му възлагах големи надежди.
От млечната киселина лицето ми се беше изчистило.
Обмислям дали да си взема Бъфет, доволни ли сте от него?

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 15:49 от mama galka23

# 503
  • Somewhere in Spacetime
Пристигнаха продуктите, които ми препоръчаха при изготвяне на режима.
Оставя ли бяло, изсушава ли кожата, изобщо как чувствате слънцезащитния продукт?
Днес го ползвах за първи път и впечатленията ми могат да се изменят, но не го чувствам изсушаващ. При мен се получава това, че в началото от него изглеждам лилавееща, а и не е от най-лесните за разнасяне кремове.
Благодаря за отзива!
Иска ми се да сменя химичните филтри с физични, но се притеснявам дали ще се спогодя с тях.
Вероятно ще поръчам и аз следващия път, когато правя поръчка, за да го пробвам.

# 504
  • На остров
Black hole много ти благодаря, с две думи е съместим нали защото е слаб Simple Smile . На мен засега ми допада, но може да пробвам и друг вит Ц .

# 505
  • Somewhere in Spacetime
Black hole много ти благодаря, с две думи е съместим нали защото е слаб Simple Smile . На мен засега ми допада, но може да пробвам и друг вит Ц .
Да, да, съвместим е. Ако ще залагаш на тази форма, купи си на ТО, че е с по - висок процент и цената е добра. Като цяло, ако не целиш избелване, а антиоксидантна защита, ще върши работа. За избелващ ефект обаче, най - добре ascorbic acid.

# 506
  • На остров
Благодаря ти отново ! Не не търся избелване, кой на ТО би препоръчала само за антиоксидант и да се съвместява с Нианицид ?

# 507
  • Somewhere in Spacetime
Благодаря ти отново ! Не не търся избелване, кой на ТО би препоръчала само за антиоксидант и да се съвместява с Нианицид ?
И аз много се колебаех коя форма да избера и се доверих на Vitamin C Guide. Спрях се на първия серум.
Според твоите предпочитания (серум, крем или олио) всеки един от тях е съвместим.
Доколкото съм чела, витамин С трябва да е минимум 10%, за да е като активна съставка, а не като стабилизатор в продукта.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 17:10 от Black Hole

# 508
И на мен ми излязоха ситни пъпки, такива по- принцип не ми излизат и мисля, че е от Ниацинамида,  ползвам го от 4 дни (само през деня), дано се изчистят, защото му възлагах големи надежди.
От млечната киселина лицето ми се беше изчистило.
Обмислям дали да си взема Бъфет, доволни ли сте от него?
Използвате ли NMF?  На мен той не ми действа добре и излиза някоя друга пъпка.

# 509
Ваня.А, не използвам NMF, ползвам хиалуроновата киселина, ниацинамид, слънцезащита/успокояващ флуид (в зависимост дали съм си вкъщи или навън). Обмислям да си взема Бъфет като първа стъпка преди хиауроновата киселина.

Общи условия

Активация на акаунт