The Ordinarу + DECIEM (Тема № 3)

• 49 395
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, наминавам да ви кажа, че в Дъглас в Паръдайс има доста по-голям асортимент, отколкото в сайта им. Приятно се изненадах 😉

Забелязах ги, мръсниците, че имат гликоловия тоник и други хубави работи на място, но не и онлайн. Вдругиден ще мина да видя имат ли някакъв ретинол/ретиноид или ще чакам пратки пак Rolling Eyes

# 631
Момичета, препоръчайте ми матиращ слънцезащитен продукт, защото вчера се сдобих с червената маска и с тази със салицилова киселина.
Имам NUDE Touch SPF 50+ за мазна кожа на Bioderma, обаче много ми запушва порите. Ползвах го цяло лято и е супер, но сега ми е жал да си разваля чистото лице след като започнах с the ordinary.

# 632
  • Somewhere in Spacetime
Fluffy,
Avene Cleanance
A-Derma Protect AC
Uriage Hyseac Fluid

# 633
+1 за Avene Cleanance. Аз го ползвам в комбинация с ТО и добре действа.

# 634
  • София
Аз си взех крема със слънцезащита 15 спф на ТО. Точно матиращ е. За сухата ми кожа се оказа суууупер неподходящ. Опъва ми и  дърпа и е много сух като усещане. Без подложка под него е абсурд самостоятелно да го нося Naughty. Малко съм разочарована, да не говорим за белият филм който прави.

# 635
Смесвай го с хидратиращ крем и ще се оправи филмът, както и сухотата. Но не слагай по-малко слънцезащита,, сложи толкова, колкото слагаш попринцип и добави още толкова хидратиращ крем. Малко по-дълго ще ги разнасяш, но като попие е супер. Аз така правя (на авен също има бял филм, но смесен с хидратиращ попива по-добре).

# 636
Здравейте,
В голяма чуденка съм кой от следните два продукта да избера Retinol 0.2% in Squalane или Granactive Retinoid 2% Emulsion.
Досега не съм ползвала ретинол и ми се иска да започна с възможно най-лекият вариант, кой от двата продукта бихте ми препоръчали като подходящ?

# 637
На мен емулсията ми бяха препоръчали от децием, не знам дали е по-слаба, но скуалан май беше по-мазно, нека по-запознатите да обяснят каква е разликата между двете.

# 638
Здравейте,
В голяма чуденка съм кой от следните два продукта да избера Retinol 0.2% in Squalane или Granactive Retinoid 2% Emulsion.
Досега не съм ползвала ретинол и ми се иска да започна с възможно най-лекият вариант, кой от двата продукта бихте ми препоръчали като подходящ?
Тук има един материал, който на мен ми беше доста полезен.
https://theskincareedit.com/2017/11/16/the-ordinary-retinoid

# 639
  • София
Смесвай го с хидратиращ крем и ще се оправи филмът, както и сухотата. Но не слагай по-малко слънцезащита,, сложи толкова, колкото слагаш попринцип и добави още толкова хидратиращ крем. Малко по-дълго ще ги разнасяш, но като попие е супер. Аз така правя (на авен също има бял филм, но смесен с хидратиращ попива по-добре).
Благодаря ти за включването Уейв! Hug
Аз сложих олио за подложка, но ще пробвам и твоят метод.За сега, поради ниският му СПФ и поради хубавите слънчеви дни си карам още с Корес СПФ50  Heart Eyesпрез деня, та съм оставила ТО 15СПФ за мрачни есенно-зимни дни, по-скоро.
Другото, което забелязвам е че ФДТ ми на Ести ДУ, който ползвам вече 4та опаковка, нанесен върху крема на ТО стои отвратително. Точно заради сухотата. Т.е. и като основа за грим не ми е ОК. Wink

# 640
    Продултите на The Ordinary могат ли да се ползват за безиглена мезотерапия?

# 641
Момичета, за колко време приблизително отговарят от Deciem за режим?

# 642
  • София
Здравейте,
И аз съм в същата чуденка. Прочетох статията, която даде Vapor и съвсем се обърках. Момичете, споделете отзиви и препоръки за ретинолите и ретиноидите, които ползвате? За инфо, с мазна кожа съм и не обичм мазни лепкащи неща по кожата.
От скоро ползвам Ниацинамид и цинк, NMF, околоочния с кофеин.

# 643
  • Somewhere in Spacetime
Selvaggia, Granactive Retinoid 2% in Squalane. С най - ниска концентрация и дразнене на кожата. Не се притеснявайте от сквалена. Подходящ е за всяка кожа, включително и за мазна. Ще се отрази добре.
След като свикне кожата с тази концентрация, минавате към по - високия процент.

# 644
  • София
Black Hole, Flowers Bouquet, благодаря за бързия отговор.
Метнах го в кощницата в Бютибей да не го забравя кой е. Другата седмица мисля да правя поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт