Hercai/Вятърничав по ATV Тема 3

• 60 094
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Я какъв ни е засмян, Heart Eyes поотпусна се и не е дървен на сета както в началото.
Наде , сигурно неговата се е прибрала в Истанбул и момчето се е отпуснало Smiling Imp

# 391
Я какъв ни е засмян, Heart Eyes поотпусна се и не е дървен на сета както в началото.
Наде , сигурно неговата се е прибрала в Истанбул и момчето се е отпуснало Smiling Imp
Хи, хи, те затова феновете на една фотка писаха, че момичето с него не е Сандра. Joy

# 392
Добро утро, момичета  Hug Докарахме я до петък  Laughing

От сценаристката Еда Тезджан  Peace

"Най-хубавото сътрудничество днес в 20 часа по АТВ, защото днес е ден за #Hercai"  Heart Eyes Laughing

Хая  Heart Eyes

Скрит текст:

# 393
От дръг ъгъл Heart Eyes

На мен ми изглежда като да благодари на феновете за вниманието от сърце Heart Eyes

Това видяхте ли го? Joy

Много красиви колажи и ,разбира се, Рейян и Миран Yellow Heart

Множеството снимки от сета много ме радват. Нито ми намалят интереса, нито удоволствието от епизодите. Напротив, това е един от факторите, който ме кара все повече да се захласвам по сериала. При Ябълката например е пълна суша...  Дали имат 20 снимки зад кадър за двата сезона, а с феновете на пръсти се броят. Фрагове я им се отпуснал от сърцето един, я не. Един озет, който нищо информативно не съдържа и няколко снимки и толкоз. Кофти работа...Hands Thumbsdown
Не знам феновете, колко на сериозно са взели предупреждението за непубликуване на кадри от снимачната площадка, но отново има качени доста.

# 394
  • Свети Влас
Добър ден ! Пожелавам ви хубав и без нерви ден, че ще ви трябват довечера...
" Какъв е новият план на Ярен и Гюна ? " Ни питат от страницата на " Вятърничав "....

" В любовта най е сложно- когато знаеш, че не те обичат "

Айда е качила снимка заедно с Акън и следните думи:
" Много съм щастлива, че имам толкова талантлив, отзивчив и елегантен партньор "

# 395
"Поддавайки се на сърцето, Миран се бори за Рейян" Heart Eyes

"Въпреки всички трудности, Хазар Шадоулу разперва криле над семейството си"

Инфото е достоверно, от официалния канал и гледате правилното дизи Sunglasses

# 396
  • Свети Влас
Не знам дали трябва, но ще го сложа:
Скрит текст:

/spoiler]
Източник:https://vk.com/sbadizi

# 397

Инфото е достоверно, от официалния канал и гледате правилното дизи Sunglasses

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Нели  Heart Eyes Hug

Хаштага офицялно ще бъде съобщен в 18:00 часа от главните виновници Sunglasses

Джемката рожденик днес... Wink

# 398
http://www.woman-onthe-top.net/p/midyat-na-krastopatya-za-drevna-mesopotamiya/ -За който иска да види Миран бей от една ръка разстояние! И гаранция, че ще го пазарят родните тв-та!:kiss:

# 399
Галче Kissing HeartHeart

Лично от Миран Асланбей Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 400

Някой може ли да припомни, кога започва епизода довечера? Hug

# 401
В добавка към горния въпрос- моля да дадете и линк за гледане по възмоност с превод.

# 402
Довечера в 20,00 часа започва озета, около 20,45 новата серия Sunglasses
От следващата седмица е от 21 часа сериала, във връзка с празниците им.

# 403
Привет, момичета,
Докато се наканя да пиша и то дошъл другия епизод.
Голям гърч го чака Миранчик, но така му се пада.
Пък и аз обичам да гледам, когато някой трябва яко да се бори за любовта си, така че направо са ме нацелили СЦ.

# 404
Еванджелин, благодаря. Нещо за празниците ми се въртеше в главата, но не бях сигурна дали в тази тема го четох или в другата, която следя. Flowers Bouquet

Аз гледам без превод в сайта на Атв. Качеството е кристално и ако се отчита,  спомагам за рейтинга на сериала Relaxed

Надявам се на динамична серия по възможност с изненади . По-малко сълзи от Реян и повече характер Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт