Hercai/Вятърничав по ATV Тема 3

• 60 045
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Серията беше супер

# 541
Дъртата мръсница ще си го получи. Първа ще се обърне срещу нея прислужницата, когато стане ясно, че Фърат е син на Султан. Елиф ще е втория пирон, защото според мен ще се влюби в Азат и ще избяга в конака Асланбей. Третия удар ще е когато Миран се разведе с Гюна. Интересно, щом използва по такъв начин Миран срещу семейството му, значи и него мрази. Защо тогава уж се страхува от това, което Султан може да разкаже за смъртта на майка му. Макар, че да търсиш в луд логика си е пълна загуба на време.
В серията имаше две великолепно великолепни сцени - срещата на Гюл Ханъм с Миран и спомена от срещата при дувара. По-романтично, интелигентно и иносказателно признание до сега не бях чела и виждала - Пази кутийката, в нея е скрито най-ценното за мен нещо ... !!!! Направо нямам думи! И очите им и погледите - на Ебру са прекраси като форма и цвят, на Акън цвета и остротата на погледа. Възхитена съм от майсторството, което показват! Браво!
Възхищаваме се на химията на Джан и Демет в Птичката, но те са и реално влюбени. А тия двамата тук играят и играят зверски превъзходно!
Абсолютно споделям за РейМир, но не и за Демет и Джан, защото и с Фуркан по време на предния й сериал се държаха по същия начин, че и повече дори.

# 542
  • Варна
Лелеле много хахавелско - я да й дадат една лопата на тая дъртата да копа , няма да й мине през акъла такова нещо. Човек без работа е жив дявол.

Толкова на примитивно ниво и основа е всичко ,че чак се чудиш - тия от кой век са. Тинчето като писа ,че се припознавали там много хора в историята и първо ме напуши смях - а сега по-скоро ги съжалявам ,че съзнанието ти може да остане толкова назад във вековете. Това са хора за съжаление - за мен поне.

Кадрите са чудовищно добри - Миран на входната врата на къщата, тия коридори на къщата  бяха толкова красиви и Ебру - невероятна игра показа!

Видях ,че има 195 потребители в темата Hug Оха!

# 543
Смъртта на майката на Миран е престъпление,  което Азизе и извършила или спомогнала. Затова я заплашва Султан . Ами Фърат няма ли да утрепе бабата , ако разбере на него какво е направила. Знам си , че човеците не бива да се месят в божийте работи!

# 544
  • Варна
Вики - точно така е за човеците и божиите дела;
Гюна върви по стъпките на баба си - ще стане същия хахавел отмъстителен.

# 545
Ама много ще се изкефя, когато всички се обърнат срещу бабето. Ако наистина Фърат е син на Султан и пряк наследник, дъртата да не си мисли, че ще я разцелуват и разпрегръщат. Първо е отнела детето от снаха си и второ - отгледало го е като слугинско чедо. Е браво - просто няма такава гад. Беше си подозрително от самото начало - още когато вещера каза, че е оставила всичко на Фърат. А уж Миран наследника  Whistling И той също има право да се обърне срещу нея, защото го е тровила 27 години и го настройвала срещу собствения му баща. Нямам търпение лека - полека да се разплете нишката и черната злоба да си го получи  smile3508 Изобщо няма да ми е жал за нея. А - и Султан да се разприказва. Колкото и луда щерка да има, в правото си е. Никоя майка не заслужава подобно нещо. И определено Есма не е на нейна страна.  Naughty

# 546
Аз пожелах ЛЕКА, ама чакам ако има преведен фраг.
Искам преди да си легна да ми остане хубав вкус от Миран и Рейян, а не от злобната, жестока, долна бабичка!

# 547
  • Под звездите
Страхотен епизод. Сцените между Миран и Райян са направо неописуеми. Такава химия, толкова добра игра. Карат те да забравиш, че всъщност гледаш някакъв сериал. Малкото сладурче е превъзходно. Аз на Азат му съчувствам. Той с нищо не нахалства. Не иска да навреди на Раян. Напротив, смята че това, което прави ще излекува Раян. Докато злобарките Ярен и Гюнюл са наясно с цялата ситуация и искат да навредят. Отвратителни са, особено Ярен. Луди за връзване. За бабката нямам думи. Хубавото поне се оказа, че е знаела, че Миран и Райян не са брат и сестра. Момичета, не разбрах, прислужничката знае ли, че Фърат не й е син?

# 548
А дано си го получи забрадената бабушкера, ама надали... Ще маже сто епизодаа, а в предпоследния ще се спомине по невнимание,  не по заслуги за извършени деяния  Crossing Arms Crossing Arms

# 549
Момичета, рускините преведоха фрага! Нямам думи каква е голямата тайна на бабата!
"Докато един Шадоолу отново не убие друг Шадоолу няма да позволя да се случи нищо друго!"
Господи боже - сина й в същност е бил от дъртия Шадоолу. Сигурно са имали голяма любов, забременяла е но или той се е оженил по сметка за друга или са го оженили насила. После при данданията със снахата, дъртия е убил сина ИМ. За това бабата е така настървена. Един път ги е изоставил, после и е убил собствения си син без да знае.
Лелеллелеле. Ама защо разкриват толкова рано тайните. Не се ли гласят за 100-тина серии ...?
Мисля, че прислужницата не знае чий син е Фърат.
А пък Ярен както я награби за косата баща й, утре ще я ожени за някой дърт богаташ, ама така й се пада.

# 550
Ако Насух я е пренебрегнал на младини, може ли да е толкова лоша, че да прецека живота на няколко човека, покрай собствения си?!
То Ярен май върви по стъпките й!

# 551
Момичета, рускините преведоха фрага! Нямам думи каква е голямата тайна на бабата!
"Докато един Шадоолу отново не убие друг Шадоолу няма да позволя да се случи нищо друго!"
Господи боже - сина й в същност е бил от дъртия Шадоолу. Сигурно са имали голяма любов, забременяла е но или той се е оженил по сметка за друга или са го оженили насила. После при данданията със снахата, дъртия е убил сина ИМ. За това бабата е така настървена. Един път ги е изоставил, после и е убил собствения си син без да знае.
Лелеллелеле. Ама защо разкриват толкова рано тайните. Не се ли гласят за 100-тина серии ...?
Мисля, че прислужницата не знае чий син е Фърат.
А пък Ярен както я награби за косата баща й, утре ще я ожени за някой дърт богаташ, ама така й се пада.

Ако може само за ДЪРТ, без БОГАТАШ Simple Smile
Като разбере Насух, че е убил собствения си сина, вързан му е инфаркта одма!

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 00:46 от mery_poppins1

# 552
Сега ако се окаже, че Зехра е била женена за някой от Асланбей - сина на Насух- Райян ще е наследница на двата рода....обърках се... Защо не се съберат в един конак и да си дружат , а баба и дядо да затворят при коня...

# 553
Това дето и се скъса броеницата на Азизе е поличба. Ей така ще и се разпилеят плановете. На нейната злоба и жестокост ще се противопостави любовта между Миран и Райян. И много се надявам, че ще победи любовта.

# 554
И аз докато не дочаках превода не мирясах, ето го фрага със субтитри.

https://m.vk.com/video-132999259_456243399?list=6e6928f53c7af36b … -132999259_260990

Общи условия

Активация на акаунт