Hercai/Вятърничав по ATV Тема 3

• 60 044
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Сега ако се окаже, че Зехра е била женена за някой от Асланбей - сина на Насух- Райян ще е наследница на двата рода....обърках се... Защо не се съберат в един конак и да си дружат , а баба и дядо да затворят при коня...

Smile Satisfied

# 556
  • Под звездите
Момичета, рускините преведоха фрага! Нямам думи каква е голямата тайна на бабата!
"Докато един Шадоолу отново не убие друг Шадоолу няма да позволя да се случи нищо друго!"
Господи боже - сина й в същност е бил от дъртия Шадоолу. Сигурно са имали голяма любов, забременяла е но или той се е оженил по сметка за друга или са го оженили насила. После при данданията със снахата, дъртия е убил сина ИМ. За това бабата е така настървена. Един път ги е изоставил, после и е убил собствения си син без да знае.
Лелеллелеле. Ама защо разкриват толкова рано тайните. Не се ли гласят за 100-тина серии ...?
Мисля, че прислужницата не знае чий син е Фърат.
А пък Ярен както я награби за косата баща й, утре ще я ожени за някой дърт богаташ, ама така й се пада.
Дари, това, че сина й е от дъртия Насух как го разбра? А дали пък няма връзка със сестра й. Спомням си, че говори на снимката и каза на сестра си, че е отмъстила. Направо съм луднала от въпроси.

# 557
Сега ако се окаже, че Зехра е била женена за някой от Асланбей - сина на Насух- Райян ще е наследница на двата рода....обърках се... Защо не се съберат в един конак и да си дружат , а баба и дядо да затворят при коня...

Joy Joy Joy Joy

Айде няма нужда при коня  Stop и той душа носи, що трябва да се мъчи с тия кукумицини  Laughing Laughing LaughingНа тях изгорялата къща им се полага само  Mr. Green

# 558
  • Варна
Значи Азизе - прелъстена и изоставена и после като разбира ,че Хазар харесва онова момиче нарочно я взима за нейния син, че и като е разбрала ,че е бременна от Хазар - ехеее дошло й е таман.
А Насух може и да е знаел ,че е негов сина и за това да го е убил.
А Азизе мрази Хазар , защото е от друга жена на Насух. НАистина много примитивен човек.
Ярен и Гюна вървят по стъпките й. Ама ако Фърат е истински наследник на Асланбей и иска Ярен - хахахахах те тогава Азизе ще ще види от къде изгрява Слънцето.

# 559
Да ви кажа , според мен и Надух не заслужава такова зло, като Азизе.

# 560
Скрит текст:
Момичета, рускините преведоха фрага! Нямам думи каква е голямата тайна на бабата!
"Докато един Шадоолу отново не убие друг Шадоолу няма да позволя да се случи нищо друго!"
Господи боже - сина й в същност е бил от дъртия Шадоолу. Сигурно са имали голяма любов, забременяла е но или той се е оженил по сметка за друга или са го оженили насила. После при данданията със снахата, дъртия е убил сина ИМ. За това бабата е така настървена. Един път ги е изоставил, после и е убил собствения си син без да знае.
Лелеллелеле. Ама защо разкриват толкова рано тайните. Не се ли гласят за 100-тина серии ...?
Мисля, че прислужницата не знае чий син е Фърат.
А пък Ярен както я награби за косата баща й, утре ще я ожени за някой дърт богаташ, ама така й се пада.
Дари, това, че сина й е от дъртия Насух как го разбра? А дали пък няма връзка със сестра й. Спомням си, че говори на снимката и каза на сестра си, че е отмъстила. Направо съм луднала от въпроси.

Бетер свински черва оплетени ще стане, ако и сина на забрадената се окаже на дЕдо...И аз съм на мнение, че връзката ще е някоя от посестримите на Азизе  Thinking

# 561
  • Под звездите
Да ви кажа , според мен и Надух не заслужава такова зло, като Азизе.

newsm10

# 562
  • Варна
Дъртите заслужават да бъдат наказани от младите и Азат да се ожени за Елиф, Фърат за Ярен, а Миран и Реян са ясни. Само Гюна остана без мъж ... : )))))

# 563
И аз се сетих,  че обеща пред снимката на сестра си да отмъсти. Отделно и тази броеница?!
Ще изкарат 100-тина епизода с тия непрекъснато изникващи загадки.
Яко си е "разигравала коня" младата Азизе, пък иначе все много морални, червени панделки връзват на булката и тем подобни!!!

# 564
Тя Гюна много прецакана. Не че ще роди син от Миран, но дори и да го роди няма да е Асланбей. Е това ако го разбере Султан ще отвори кутията на Пандора и ще започне верижна ядрена реакция.
Аз не искам да правят 100 епизода, а искам колкото направят да са с качеството на досегашните епизоди.

# 565
А може ли Рейян да се окаже сестра на Елиф например?!
Много ни е готина темата, момичета! Покрай тия драми, загадки, романтични моменти има и много хумор и точни попадения за разведряване на обстановката Simple Smile

# 566
Дъртите заслужават да бъдат наказани от младите и Азат да се ожени за Елиф, Фърат за Ярен, а Миран и Реян са ясни. Само Гюна остана без мъж ... : )))))

Не й трябва! Тя ще изземе функциите на Азизе и ще си съска наволя Simple Smile

# 567
Сега - да изложа логиката си.
"Докато един Шадоолу ОТНОВО не убие друг Шадоолу."
Убитият е син на Азизе. Убиецът е Шадоолу, вероятно дъртия Насух. След като Шадоолу е убил Шадоолу, значи сина на Азизе е Шадоолу. Предвид възрастта, вероятно е от Насух.
Историята със сестра й я дадоха в началото според мен малко за заблуда на публиката, защото повече никой не спомена за леля и братовчеди по тази линия. Би могло наистина сина й да е в същност роден от сестра й, след това нещо да се е случило с нея и тя да го е отгледала от бебе като свой. Но не ми се вярва много. Чак такава жестока омраза за дете, което не е твое .... Ще видим. Това му е хубавото на филма, че тайните изскачат като матрьошки.
Рускините обещават че до час-два ще има превод на серията. Нета направо е взривен от коментари. Миран бей написал в профила си, че не е гледал серията ами чел коментарите на зрителите и се радвал.
Горките актьори, утре в Мидят ще ги разкъсат. Те и сега ги дърпат и им се лепят за снимки.

Момичета, съгласна съм иначе да затворим Азизе и Насух при Мави, ама преди това животинката да се е наяла с трева за разхлабване ...

# 568
Забравихме прислужницата мераклийка на Насух- с Азизе я свързва някаква омраза ли, тайна ли...И от тази трънка ще изскочи заек.
За кончето се замислих- какво ни е виновно...Направо да пуснат баба и дядо от люлката...
Миран хубаво се радва на хорската обич, но много крещене са му вменили. Ако сега така врещи, като разбере истината трябва да зареди топ и да взриви Мидят. Ако не може да преживее отсъствието на едно момиче, как би реагирал такъв човек, като разбере, че животът му е една голяма измама. Ние се тревожим как ще реагира Рейян за липсващото бащинство на Хазар, но при Миран сривът ще е тотален. Изобщо старците големи каши са забъркали- точно поколения да се разплащат за тях...

# 569
  • Варна
На мен ми идва много извратено тия връзки и мозъците им, макар и да нямат кръвни връзки пак ми остава едно неприятно усещане.
Значи Гюл и Миран са брат и сестра по баща, тя за това така си го хареса - кръвта я зове; Миран се влюбва в дъщерята на жената на баща си - имат еднакъв вкус към жените и в сестрата на сестра си - ле-ле SatisfiedRolling Eyes

Ако сина на Азизе е от Насух - той е бил Шадоулу по ген, макар и не по име; Така ,че Миран пак щеше да е Шадоулу, но не от Хазар; Шантава работа ви казвам : ))))

И последното отвратително - Азизе жертва внучка си Гюна за своите планове като я омъжва за Миран - само , за да я накара да мълчи. И ако и Фърат е истински Асланбей и него го е жертвала , заради отмъщението си - СЦ са наистина болни мозъци ( ако е по книгата е така - значи на авторката й хлопа много главата);
Кашата е голяма и така са оплетени ,че май наистина да ги събират в 1 конак и да си живеят всички заедно.

Азизе е такова зло , че всичко ще й е малко; Тотално заслепен кукумицин.

Вярно кончето какво е виновно : )))) - да ги хвърлим от моста най-добре Joy

И руските субтитри са готови:
https://vk.com/video-129812063_456241312

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 02:24 от BVAR

Общи условия

Активация на акаунт