Hercai/Вятърничав по ATV Тема 3

• 60 042
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Не знам дали заради филма, но не мога да заспя. Дойде ми наум, че Султан ще се опита да убие сина си Фърхад заради наследството...

# 571
  • Пловдив
Леле това ще е брутално ако стане, но Султан за това наследство в готова на всичко, чакак кара дъщеря си, да се навира на Миран но и там ако знае че не е Асланбей 😂😂😂

# 572
Събуждам се и веднага съм тук.
А, добро утро!
Боби по 3 пъти прочетох всяко твое изречение, докато схвано същността. Вярно много объркана и извратена ситуация. Азизе явно от млада има разместени или липсващи чакри! Болна, злобна, садистична жена! Не ми се и мисли какво е преживяла в проклетия им конак майката на Миран!? А той как ще понесе всички тези гадости, които е сътворила вещицата в живота му !?

# 573
Добро утро!

Удоволствие беше да изчета коментарите ви за епизода!  Flowers Bouquet И се посмях, и се развълнувах и глава ме заболя от омешаните роднински връзки

Хващам се за поста на Боби и стигам до следния извод: Азизе не е Асланбей по ген и с плана за отмъжението си действа и срещу двете фамилии - един план, едно отмъщение, но  и Асланбей , и Шадоулу поразени Thinking Умно!

# 574
В голямата драма създателите на сериала успяват да да вкарат и малко хумор. Ханифе не само насурвака Хандан, но от съчувствие успя да и допие кафето  Joy Joy Joy Joy

# 575
Привет, момичета,
Чудя се преди да гледам епизода дали да не ви помоля за една схема на родословното дърво на фамилиите или то май всички са една фамилия. Simple Smile
Обаче и вие не сте единни в мненията си така че ще рискувам и се гмурвам при първа възможност днес.
Има ли го вече на руски, дайте линк, моля.
Хубав ден!

# 576
# 577
Благодаря, но иска регистрация, а мен там ме блокираха. 😊

# 578
# 579
  • Плевен / София
Благодаря, но иска регистрация, а мен там ме блокираха. 😊
Опитай тук да гледаш....
https://cloud.mail.ru/public/4CnW/M6Ra9NoBd

# 580
Благодаря, момичета!
Утре ще докладвам какво (или дали) съм разбрала кой на кого какъв е 😊

# 581
Много мъдър човек е Хазар. Голям шанс е за Райян, че има семейство което много я обича. Милото Гюлче иска да събира сълзите и... А горкият Миран в тоя терариум има една опора - Фърат. Голямо е тяхното приятелство. Дано не стане и то жертва на интригите на Азизе и Ярен.
Конакът на Шадоуглу е като разграден двор. Миран си влиза като у дома си. То наистина му е "у дома", но той още не го знае.

# 582
След невероятно изиграната сцена на гробищата м/у Хазар и Миран, представяте ли си как ще изиграят момента, в който ще се изправят един с/у друг, когато разберат че са баща и син. Сигурно сцената ще е потресаваща!

# 583
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug
Нямах възможност да гледам снощи,но бая сте писали-значи е бил отново он номъра Laughing

# 584
Тези снощи ни отвеяха тотално Simple Smile .Рейтинга ще е до небето, но след тази превъзходна игра заслужено. Дори и операторите с камерите , то не бе устни, очи, мустаци Simple Smile , само заради играта си заслужава да ги гледа човек .
Колкото до историята , там направо Ни издухаха , но Насух ханъм се усети още като видя броеницата, че на Азизе бей друг и е проблема , негов ред е да изплюе поредното камъче .
Щом Миран не е Асланбей , то и бракът му с Гунка е фалшиф тогава .Доколкото схванах Рейян не му каза, че знае че е женен , явно за да да го заблуди, че наистина го мрази, но не и се получава . Той започна малко повече да се отпуска да говори и да показва емоции , а не само да си върти главата като бик на корида Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт