Hercai/Вятърничав по ATV Тема 3

• 60 032
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Цоп и аз тук.
Кой кум, кой сват, кой на булката брат и се обърнах тотално.
Аз направо, ще гледам утре вечер с бг превод, за който благодаря.
Рейта е поспаднал лееееко, но отново е суууупер.

# 586
  • Свети Влас
Аз се обърках кой коя фемилия е...
Рейтинга е много добър, но има лек спад:
Total : 12.36 (-1.18) 🔽

2 место :AB : 6.73 (-0.63) 🔽

1 место :ABC : 9.61 (-1.24)🔽
Вчера каста е празнувал рожденият ден на режисьора:
- Тази от инстаграма на Ебру.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 11:51 от Габриела Радева

# 587
Който е избрал Акън за ролята на Миран е направил голямо попадение. А Акън има щастливата възможност да се превъплъти в този интересен герой. И го прави така, че забравяш че гледаш филм и преживяваш заедно с него изпитанията, на които е подложен. В тази серия Акън показа такава богата палитра от чувства, че надмина сам себе си. Не може човек да не му се възхити. Има големия шанс да изгради изтъкания от противоречия образ на Миран и го прави с цялото си същество, с цялата си душа.
А Миран бей как напери пак гребена, като разбра че Райян се е отказала от брака с Азат. Дано от болката, която преживя докато мислеше че я е загубил, да му просветне в мъглата, в която се лута. Обеща на Гюл, че Райян няма да плаче повече. Да го видим какво друго ще направи, освен това да и навлиза в личното пространство.

# 588
  • Свети Влас
Думите на Мелек ме изкефиха от новият фраг.
Рейян- Той защо не си тръгва ?
Мелек- Той те обича. И то много те обича. Затова не си тръгва...
Де да можеше Миран най-после да го признае пред нея, а не другите да го казват...
И още нещо ще добавя и мои размисли:

- Той никога няма да разбере как е умряла майка му и че Хазар Шадоолу е невинен. Миран Шадоолу ще стане краят на своето семейство !
Така от тук разбирам, че тя е измъчвала майката на Миран и убила, и защо го е направила ? Защото момичето е обичала Хазар, а не синъ й... Или защото е от родът Шадоолу, нейният враг... А според мен в миналото й се е случило точно това, като на майката на Миран. Според мен е имала вземане даване с Дядото и след това бременна се е омъжила за Асланбей, за да се издигне. Обаче в един момент е станал враг... Може би тя е била влюбена в дядото, обаче дядото се е оженил за друга и от там изоставена е решила да се омъжи за Асланбей...
Оф, обърках се и аз Laughing

# 589
Здравейте момичета Heart
Боби Hug чудесно си систематизирала семейните връзки .
Думата е пълен ОТВРАТ Scream , помните ли Султан с какво заплаши дъртата ? Че ще каже на Миран за изнасилването на майка му ? Вие усешате ли какво гледаме ? Абсолютни гадости , случили се не в Средновековието ,а през 90 те години ...ужас , а възрастните си били пропомняли старото време с умиление ,както каза Тинчето . За съжаление нашите комшии особено тези от малките населени места си живеят в ужасен свят от преди 1000 години и са си доволни без да разбират за какъв ужас става дума . Явно ние тук сме запленени от Рейан и Миран , иначе не знам защо търпим тези ужасии . Е , сега искаме да видим дъртата Перверзия да се влачи , но това няма да стане скоро ...
Семейство Шадоулу въпреки невротичния дъртак и Злобареви си е цвете в сравнение с онзи терариум Асланбей

# 590
На мен пък много ми е интересно, защо Насух толкова мрази Азизе. Тя, ако е зарязане на младини от него, о.к. мрази го, ама той нея защо?!?!
Да не би Насух да са се обичали със сестра й, пък тя да се намушила м/у тях /взаимствах от друг сериал Simple Smile /?
Не може така от една случка и хоп Азизе станала такава злобарка. Тя си е била такава и на младини.

# 591
  • Свети Влас
На мен пък много ми е интересно, защо Насух толкова мрази Азизе. Тя, ако е зарязане на младини от него, о.к. мрази го, ама той нея защо?!?!
Да не би Насух да са се обичали със сестра й, пък тя да се намушила м/у тях /взаимствах от друг сериал Simple Smile /?
Не може така от една случка и хоп Азизе станала такава злобарка. Тя си е била такава и на младини.
Може заради синът, който е родила... Но в последствие той разбира, че е негов. Но ако преди това не е знаел, че е убил синът си... Знам ли и аз. А според мен не напразно са показали снимка със сестрата на Азизе, може и двете да са го обичали, борили са се за него, а той в последствие се е оженил за друга ( според мен броеницата е на сестрата и затова Насух се е стреснал като я е видял... А може синът, който уж е на Азизе, всъщност да е бил на сестра й, тя е умряла и Азизе го е отгледала като неин... ThinkingThinkingThinking

# 592
  • Плевен / София
Господ си знае работата, но друго си е да побутнеш, работата да стане по бързо.... Smirk

https://www.youtube.com/watch?v=AflEpsfTCbo

# 593
# 594
  • IT
Почнах да гледам превода на русините. Хазар ми хареса много на гроба, Миран що си мисли че само той може да говори през зъби Satisfied SatisfiedSatisfied. Присипнал нещо от цялото това викане по Рейанчето обаче.
А Гюна много тъпа, много

# 595
  • Варна
Хахахахах Гости - трябва си побутване - Бог дава, ама в кошара не вкарва Wink

Да - Гюна е много тъпа наистина.

# 596
Много шаблонно във вс. дизита е вече излъчeна сцена да я повтарят по няколко пъти в следващи епизоди. В нашия сериал ми харесва режисьорското решение новозаснети романтични сцени с ГГ да ги представят като отминали случки. Така приятно изненадват зрителите с нови красиви моменти, а не да повтарят едно и също.
Аз търпеливо ще си чакам бг превода и няма да се изкушавам от руските субтитри Simple Smile

# 597
  • IT
Азизе е за доктор, изкривила е всичко толкова да е злобна, кой знае как си е объркала нещата в мозъка. По едно време си мислех, че сестра и ебила влюбена в дядката и нещо е станало и е умряла, и сина и не е на Азизе, а на сестра и. Интересно ми е каква е играта на майката на Фърат в цялата история.
СУлтан и тя уж хитра, ма хич не е хитра.

# 598
Здравейте в събота късен следобед момичета. Изгледах серията на руски. Изненадах се, че толкова е паднал рейтинга. Дори не мога да си обясня защо. Въпреки всичко обаче си е доста висок.
Да почна с най-най-хубавото - божия пратеник на тази измъчена земя - Гюл Ханъм Simple Smile. Честно ви казвам - сцената с Миран мога да я гледам 1000 пъти едно след друго, даже ще си запазя линка към откъса отпреди няколко поста. Щом се появи Ханъм и почвам да се хиля. Страшна мотивация дръпна на Ръза - ако се върне Реян, ще се върне и Мелике ... Simple Smile Пък той уж нищо не разбирал от ашк-машк, де гиди хайванин. Simple Smile
Не съм гледала нищо по-мило, сладко, смешно и мъдро от много време насам. Браво на тези, които са измислили не само образа, ами и сценария за него.
Да подчертая и още нещо, което днес разтълкувах различно от снощи. Гюл казва на Миран - не можеш да се ожениш за този, когото не обичаш, нали Миран. Обърнете внимание на реакцията на Миран - въздъхва, отклонява погледа си от Гюл  и навежда глава, а после поглежда Фърат, който се подсмихва. Миран ли не знае как можеш да се ожениш без да обичаш ...
Такаааааааааа, а сега възрастните. Браво на Азизе - цялото имущество на Фърат, обрзование за Фърат, двигател на бизнеса Асланбей - Фърат и възпитание на Фърат далеч далеч от влиянието на истинската му майка - Султан. Баба обаче силно подценява добротата и лоялността му към Миран. Когато дойде ред да избира - приятеля или семейството, не мисля че баба ще познае.
Не мога още да определя какво е изпитвала през годините към Миран. Но май не е любов. Приготвила го е за жертвено агне и окото й не мигва. В крайна сметка не й е никакъв.
Опитвам се да наместя в пъзела и парченцето - сестрата на Азизе. Питам се убитият син чий е бил - на Азизе или на сестра й. Може да е бил на сестра й и Насух. Азизе нарочно е взела момичето на Хазар, после е убила и двамата и го тропосва на Насух. Насух знае какво е станало, но няма виновен вид като да е убиец, т.е напълно възможно е бабата да е затрила двамата родители на Миран с лека ръка.
Ще гледаме. Определено обаче след като реши, че е отмъстила достатъчно бабата точно се готви да изхвърли Миран гол като пушка на улицата. Освен това той ще мръдне психически като се разкрие целия му лъжлив живот. Така той ще бъде последния Шадоолу, на който Азизе ще отмъсти. Само, че Рейян и влюбването много много ще й объркат сметките.
Азизе прави и продължава да поддържа брака между Гюна и Миран с две цели - хем укротява Султан, хем накрая я изпързалва, защото в същност Гюна е снаха, ама не Асланбеева. Как смята да озапти Султан, след като се разбере че мечтаният син е жив не ми е ясно.
Чудя се новия персонаж - върналия се войник,  дали не го гласят за Елиф. Защото Азат няма да се възстанови до нормално човешко същество от несподелената си любов. Той направо ме умори - не спира да се надява и не спира всеки път да е изненадан "Все още ли Рейян" Рускините вместо да го наричат Мокрия могат да го прекръстят на "Все още ли" Simple Smile. То вярно, че мъжете не са много умни, ама неговото си е направо патология. Почна дори да ми става смешно, защото през два-три дена и събития въпроса , който задава е все един и същ.
Миран ме издразни в първата половина на епизода. Уж умен, пък вместо тихомълком да разследва - тръгнал с рогата напред да пита предполагаемия манипулатор. Като че ли бабата ще си признае - да синко, излъгах те.
Който иска да разбере кое как, да не бъде манипулиран и да постъпи правилно не крещи и блъска. Стиска зъби и копае, ако трябва с чаена лъжичка но стига до истината.
Искам да видя физиономията на Ярен, когато разбере че цялото богатство е на Фърат, а Миран е никой, в същност дори първи братовчед.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 17:48 от dariVale

# 599
  • AMS

Привет и благодаря за споделеното!!!
 "Вие усещате ли какво гледаме?"
 Същият въпрос стои и пред мен.
 Всеки пише свой сценарий, кой на кого кум, брат, сват
 и приема за интересен този ужасен тамошен свят.
 Всеки има по две майки, по двама бащи, по двама мъже,
 или съответно по две жени. Истинските са неизвестни.
 Ако знае майка си, не знае кой е бащата, или обратно.
 Майките и бащите не знаят кои са децата им.
 Братята и сестрите не знаят, че са братя и сестри.
 Никой не знае с кого си ляга и с кого става. Нормално!?
 Както е нормално, че Мидят и Мадрин са едно и също място,
 а повечето си мислят, че са различни.
 Каква многопластовост на образите, подплатени
 даже с мисли от Мевляна, Корана и дебелите книги.
 Мотото - Да съвместим несъвместимото в живота!!!
 В люлката на цивилизацията се люлеят
 насилието, убийството, лъжата и отмъщението.
 Човешкия живот не струва нищо и няма място на люлката.
 "Вятърничав" ли? Не!!!
 Отнесени, Изгубени, Опустошени, Измъчени, и Нецивилизовани.
 "Приказка за любовта, рoдена от отмъщението"!?
 А може би гледаме -  
 "Отмъщението, родено от любов към отмъщението."!?

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 19:25 от * Diva *

Общи условия

Активация на акаунт