Кой кум, кой сват, кой на булката брат и се обърнах тотално.
Аз направо, ще гледам утре вечер с бг превод, за който благодаря.
Рейта е поспаднал лееееко, но отново е суууупер.

чудесно си систематизирала семейните връзки .
, помните ли Султан с какво заплаши дъртата ? Че ще каже на Миран за изнасилването на майка му ? Вие усешате ли какво гледаме ? Абсолютни гадости , случили се не в Средновековието ,а през 90 те години ...ужас , а възрастните си били пропомняли старото време с умиление ,както каза Тинчето . За съжаление нашите комшии особено тези от малките населени места си живеят в ужасен свят от преди 1000 години и са си доволни без да разбират за какъв ужас става дума . Явно ние тук сме запленени от Рейан и Миран , иначе не знам защо търпим тези ужасии . Е , сега искаме да видим дъртата Перверзия да се влачи , но това няма да стане скоро ...
/?
/? 

. Честно ви казвам - сцената с Миран мога да я гледам 1000 пъти едно след друго, даже ще си запазя линка към откъса отпреди няколко поста. Щом се появи Ханъм и почвам да се хиля. Страшна мотивация дръпна на Ръза - ако се върне Реян, ще се върне и Мелике ...
Пък той уж нищо не разбирал от ашк-машк, де гиди хайванин. 
. То вярно, че мъжете не са много умни, ама неговото си е направо патология. Почна дори да ми става смешно, защото през два-три дена и събития въпроса , който задава е все един и същ.

Препоръчани теми