Малката Гюл ми е любимка, а сцената с нея и Миран я изгледах многократно в Инстаграм, абееееее голям тандем са двамата.
Не знам къде прочете, че някой от темата смята за нормално, всичко което си изброила. Това не значи, че такива неща /и още по-ужасни/ не съществуват и по други ширини на Земята в 21 век. Интересни са от гледна точка на това, човек да е информиран, да има някаква обща представа,къде какво става извън нашата територия. Да не споменавам какви "обичаи" има в някои затънтени африкански племена /даже от 18 век не са, а направо от каменната ера/.

) И за мотото няма да се съглася - не да съвместим несъвместимото в живота, а да се противопоставяме на онези нрави, които убиват младостта и любовта. Не виждам аз конформизъм у главните герои. Това показват и все повече ще показват младите от трето поколение във филма. Е, като изключим Рейян и Гьонюл. 
. Честно ви казвам - сцената с Миран мога да я гледам 1000 пъти едно след друго, даже ще си запазя линка към откъса отпреди няколко поста. Щом се появи Ханъм и почвам да се хиля. Страшна мотивация дръпна на Ръза - ако се върне Реян, ще се върне и Мелике ...
Пък той уж нищо не разбирал от ашк-машк, де гиди хайванин. 
. То вярно, че мъжете не са много умни, ама неговото си е направо патология. Почна дори да ми става смешно, защото през два-три дена и събития въпроса , който задава е все един и същ.
Препоръчани теми