🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 83

• 28 283
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Странно ми е хора, които  си изневерят периодично, пък се обичат, пък и искат да се женят.

# 691
На мен ми прави впечатление, колко много се е променил образа на Галя от първи сезон до момента! Нищо общо... Преди се бореше срещу Виолета, а сега тя е новата Виолета...

# 692
Dzqn, има нещо вярно, но Виолета имаше финес. Поведението ѝ беше  водено от интерес - къде финансов, къде властови. Докато Галя е водена от неясни чувства. Изглежда ми като човек, който ама хич не знае какво иска, а Виолета знаеше.

# 693
И на мен най-ми харесва седянката. Много се радвам, че ви открих миналия сезон. В темата за Дяволското гърло нещо не ми е кеф да пиша, въпреки, че харесвам сериала..
Иначе ми хареса епизодът.
Поне не влачиха това да разконспирират Фотев 100 епизода, а стана само с 2-3 😃
Галя не може на нокътя на кутрето на Виолета да стъпи, ама хич. Виолета си беше съвсем друга бира.
Дзян, то да беше само образът на Галя😃 Аз не знам дали един образ има, който да си следва линията.
П.С. Ааа, има - Магдето и Петре😄

# 694
Доне, ние за това не искаме сериала да свършва. Хубава ни е седянката.
Вярно е. Седянката е най-готината част от сериала. Blush
+ 1000
Ако не бяхте вие, отдавна да съм спряла гледането на сериала. Прекалено тъп и нелогичен стана.

Ето идея за следваща анкета:
Защо продължавате да гледате сериала?
Изброени повечето главни герои или основните двойки и отдолу: заради темата тук.

# 695
Чета ви с интерес, въпреки, че рядко се включвам в последно време. Не съм гледала епизода, дано ми хареса.

# 696
Бе зарежете я тая сватба. Друго е интересното - ще назначаваме ли Пешко на щат в ин витро клиниките в страната? Че като гледам е на път да разреши и репродуктивен проблем Joy
И да, пращаме го в Швеция да си вземе Нобела, а паричната награда ще използва, за да спаси болницата, ъф корс!

# 697
  • София
Аз уж гледах, но явно съм пропуснала. Откъде дойде това, че Поли може да е бременна от Пешко?

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 23:19 от rosi_ta

# 698
От клиниките ако го надушат Пешко веднага ще го кастрират 😂
това неговото е нелоялна конкуренция

# 699
Аз уж гледах, но явно съм пропуснала. Откъде дойде това, че Поли може да е бременна от Пеко?
Нещо от промото. Не схванах, но е благодатно за бъзици Joy

# 700
И аз щях да питам от къде се завъртя тази идея за бременност при Поли, че не разбрах? Simple Smile Какво е имало в промото?

# 701
А къде е Мазов? Цяла седмица ми се губи...

# 702
  • София
А къде е Мазов? Цяла седмица ми се губи...
В Нареченски Бани, лекува си нервите 😂

Явно не знаят какво да му измислят и затова го няма

# 703
В болничен е Мазов. Стефан Младши има хрема, от детската градина не го приемат заради сополите и си седи вкъщи да го гледа. Кво да прави, завалийката

# 704
Вярно го забравиха Мазов, и Лора покрай него.
Ама най-вероятно си е вкъщи на антидепресанти. Той психяса, изтеряса, преби се, припада, какво да го правят повече? 😀

Общи условия

Активация на акаунт