Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 11

• 20 452
  • 181
  •   1
Отговори
# 150
Идват със Спиди и не се дължи нищо, получаваш смс от Спиди и мейл за датата на доставка както за всяка друга пратка.

# 151
Последната ми поръчка са я пратили с DHL. По-бързо ще дойде, но ще трябва да чакам куриер, което никак не ми е удобно.

# 152
  • Sofia
Може да се пренасочи до офис на Еконт.

# 153
# 154
  • Sofia
Ще получите смс от DHL кога да очаквате пратката. В него има линк, от който можете да изберете доставка до офис, да промените датата за доставка, както и разни други опции.

# 155
Благодаря, всъщност днес получих мейл с линк за пренасочване.

# 156
  • до морето
Здравейте! Някой поръчвал ли е вчера или днес? От вчера се опитвам да пусна поръчка, но след въвеждането на картата и натискане на бутона ми излиза едно съобщение, че плащането не е осъществено и да пробвам с друг метод. Пробвах и с другата ми карта и пак същото. Поръчвала съм преди време и с двете карти и не е имало проблеми.

# 157
  • Бургас
Откога задържат пратки от VS на митница? Получих имейл от DHL, че трябва да предоставя документи за освобождаване.

# 158
Да не е някой Спам или фишинг. Нищо не предоставяй преди да провериш.

# 159
  • Бургас
Изглежда да е реално. Имам две пратки, линковете за тракинг също показват задържане на митница.

# 160
Да,реално е задържането .От години пазарувам от ВС и миналият месец за първи път от ДЧЛ ми искаха ЕОРИ номер и да попълня декларация,за да освободят пратката.

# 161
  • Бургас
Уф, много неприятно. Лесно ли се изкарва ЕОРИ номер? Предполагам, че DHL предлагат опцията да ме представляват, ако нямам номер или не успея да се сдобия? Винаги съм гледала да си спестявам процеса на митническо освобождаване.

# 162
Може и да греша, но няма как да ви представляват без да имате еори  номер. Вижте на страницата на митниците как се вади - мисля, че е бързо и лесно.

Аз имам от повече от 15 години още от когато задължително някои пратки на ВС минаваха митница.

Тъкмо си мислех колко лесно се пазарува от ВС и айде пак простотии.

# 163
И аз от няколко години пазарувам. Винаги пратката е пристигала със Спиди без каквито и да е усложнения.
С DHL имам доста лош опит, точно с пратка, задържана на митница. Искаха смешна сума, за да ми изкарат ЕОРИ номер. Отсвирих ги, но трябваше да им дам пълномощно, за да могат да освободят пратката. И се започна едно размотаване. Доста жалби писах, докато си получа стоката.
А ЕОРИ номер се вади бързо. Поне преди години - попълваш молба в Митница, входираш и на момента ти го издават. Поне преди няколко години беше така.
Този номер ти остава и за следващи пратки.

# 164
Какво стана с пратката - вадихте ли еори номер?

Общи условия

Активация на акаунт