Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 11

• 20 166
  • 181
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Едната пратка беше за мен, другата за майка ми. Вариантите са два:
1. Аз се свързах с DHL, като използвах опцията те да ми извадят ЕОРИ номер. Услугата е 24 лева, попълва се пълномощно за представителство, копие на лична карта, както и декларация за ЕОРИ, които ми изпратиха по имейл. Изпращат се сканирани/снимани обратно и след това те си стартират процеса. След около 6 работни дни получих ъпдейт, че е освободена и да я очаквам на следващия ден.
2. Майка ми имаше възможността да отиде до митниците и да си изкара лично ЕОРИ. Попълва се само декларация за ЕОРИ (същата, която DHL ми предоставиха). Не се заплаща нищо и от 3 до 5 дни ти изпращат номера по имейл. Документа с ЕОРИ се изпраща заедно с пълномощно за представителство (отново ѝ го изпратиха DHL), както и описание на всички артикули в пратката. Нейното освобождаване отне повече време около 10 работни дни, като днес се очаква да пристигне поръчката.

# 166
Благодаря!

А при вече наличен еори номер пак ли им се пращат документи за митническо освобождаване?

# 167
ЕОРИ-то е само идентификационен номер. Просто следващ път само би трябвало да им го предоставите наготово, за да започнат процедурата по освобождаване

# 168
  • Варна
Все още ли не се доставят парфюми от сайта за България?

# 169
  • Варна
Аз съм поръчвала парфюми. Някои стоки, дори и лосиони понякога, не ги доставят. Пробвайте

# 170
Аз поръчвам януари и юни от. 2021г. насам (поправка - този януари пропуснах), включително парфюми, мистове и лосиони. Никога не са ми липсвали. Не е имало случай да не ми позволи сайтът поръчка на такъв артикул.

Все още ли не се доставят парфюми от сайта за България?

# 171
Получих днес поръчка, с DHL в офис на Еконт. Нямаше нужда от митническо представителство и т.н. - миналия четвъртък я шипнаха от щатите.

# 172
  • Sofia
Предполагам са били начислени сте предплатила всички такси в момента на поръчката?

# 173
Предполагам са били начислени сте предплатила всички такси в момента на поръчката?

Естествено, но то си е така от доста време. А нагоре една потребителка писа, че й се е налагало митническо освобождаване и е упълномощавала DHL.

Затова написах, че при мен сега нямаше такова нещо, не съм поръчвала от миналата есен.

# 174
  • до морето
Всички парфюми и мистове минават митническо освобождаване. Ако имате поръчка дори само с 1 мист и отива на митница

# 175
  • Варна
Всички парфюми и мистове минават митническо освобождаване. Ако имате поръчка дори само с 1 мист и отива на митница
Никога поръчката ми не е минавала на митница.  Много пъти поръчвам мистове и парфюми. Написано е и в FAQ, че всички митнически такси са включени в цената на продуктите, без изключения.

# 176
  • до морето

Никога поръчката ми не е минавала на митница.  Много пъти поръчвам мистове и парфюми. Написано е и в FAQ, че всички митнически такси са включени в цената на продуктите, без изключения.

Не става въпрос за плащане, а че минават митница с предварително платени сборове. Изисква се ЕORI номер, пълномощно и подробно описание по фактурата.

# 177
  • Варна
Няма такова нещо. Идват си със Спиди, заедно с цялата поръчка. Никога, ама никога не са ми искали нищо странично.

# 178
  • до морето
Няма такова нещо. Идват си със Спиди, заедно с цялата поръчка. Никога, ама никога не са ми искали нищо странично.
Кога последно сте поръчвали? От известно време идват с DHL и да, минават митница поръчките с парфюми и мистове. Миналата седмица получих 2 поръчки, едната имаше мистове и се свързаха с мен да искат пълномощно ЕОРИ и опис. И двете бяха с DHL.

# 179
  • София
Не бях правила поръчки от септември 2024. Миналата седмица пуснах поръчка за няколко лосиона и един mist. Днес пристигнаха с DHL. Пратката е на стойност под 150 евро. Преди време предоставих eori номер на dhl и вече не го изискват от мен. В случай, че пратката няма платени мита искат опис (това е опит от други сайтове извън ЕС) и плащам допълнително за освобождаване.

Общи условия

Активация на акаунт