GoT 34 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Нищо не е вечно

• 18 324
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
  • Вестерос
Скрит текст:
Това шегуват се за Дрого ми е в повече. Откъде? Как изобщо става дума за него? Дано на екрана да е представено по-добре. Така като чета само текст ми звучи доста зле.

Скрит текст:
Може да е за Дрогон, да е грешка, техническа, защото няма логика да е Дрого. Иначе и на ,мен ми звучи много тъпо всичко.

# 106
Хексе
Скрит текст:
Горкия Джон все за ръста му се хващат. 😂😂 Нарочно са ги сложили тези закачки, за да ни е по-гадно после, като измрат половината.
Тифани
Скрит текст:
първо и аз това си помислих, но какво ще се шегуват с дракона. Обикновено като чета спойлер и после гледам серията, нещата придобиват смисъл и не е чак толкова зле. Дано да съм права.

# 107
Да не са наели тайно сценаристите на "Дързост и красота"?

# 108
Скрит текст:
Ако Санса е по-мила с Денерис, Джон е отговорил на въпроса й " заради Севера ли подви коляно или защото си влюбен" извън екрана.
Джендри и Аря - пришпорена работа.

# 109
  • Варна
Гласувах за Сам (убедено) и Тормунд и Джайм - по симпатия и надежди. Ама къде ми е Давос? Надявам се не е отписан вече Simple Smile

# 110
  • Варна
Гласувах за Сам (убедено) и Тормунд и Джайм - по симпатия и надежди. Ама къде ми е Давос? Надявам се не е отписан вече Simple Smile
Добавен е. Можете да променяте гласа си.

# 111
това ако е истина, епизодът се очертава много зле.

# 112
Смених Тормунд с Давос. Очаквам да оцелее.

# 113
Но поне не върви по другия публикуван сценарий
Което е горе долу добре
И 3 епизод битката...май чак 4 ще гледам Simple Smile с надежда за някакво развитие

# 114
  • Варна
На мен ми харесва, кръвожадни хора такива.. Laughing

# 115
  • София
за мен Джайм все пак е главен герой, поне в сериала.
Но така или иначе шансът му да оцелее е под 10% Sad

Гледам е добавен Давос. Той ми е любимец, ама няма да си сменям гласа, че ме мързи  Laughing

още 7.30 ч. не остана както се казва
очаквам относително спокойна серия, може би малко екшън, общо взето подготовка преди зловещия епизод 3 и голямата сеч!  Twisted Evil

# 116
искам Ледена епоха... и  КнН да седне на трона....

от кинофена са махнали 8-ия сезон, но ще си го изтегля от замунда.

# 117
  • София
Ха, гледам и спойлери от епизод 2. Къде е била толкова рано премиерата на епизода?  Shocked

# 118
  • Вестерос
Без да искат го качили по-рано в немски амазон,нещо от сорта

# 119
  • София
 #Cussing out Praynig ooooh!

Laughing

не е истина това. е, нищо де, дяволчето се опази от всякакви магии и нищо не е разбрало, ама имате късмет, че не стопанисвам аз темата, че такава диктатура ще наложа, че един спойлер няма да се промъкне.  Laughing Wink

Общи условия

Активация на акаунт