GoT 34 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Нищо не е вечно

• 18 280
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
На Варис Мелисандра предрече, че ще умре след като се върне в Уестерос. Не бих заложила да е жив на финала.

# 541
Аз си мисля, че Варис ще избере Джон и Денерис ще го екзекутира за измяна... Тя му обеща че ще го убие ако избере друг...
Това естествено при положение че и тримата преживеят битката с НК и Денерис задържи линията на поведение в стил Ерис и Висерис...

# 542
  • България
Обаче никой не ме отрази,  когато споменах за трейлъра, статуите и така !
Писахме в една от предишните теми, за това че Джон изглежда по-възрастен на статуите, докато Санса и Аря-не.
И снимка май качвах. Да, ето я.

И тогава не стигнахме до извод, но си имам едно на ум за Санса. Аря така или иначе, все си търси белята.

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 11:07 от МоарейнД

# 543
  • Варна
Emerald_eyes, purpletka, тези неща ги бях тотално забравила. Заплахата на Денерис и предсказанието на Мелисандра. Благодаря за напомнянето. Но все пак няма да си променям вота де, гласувала съм вече така, така да си остане. То пък е възможно да не предаде Денерис, както е възможно и Мелисандра да го е видяла умиращ вече от старини и чак на тази възраст да му се отвори път към Вестерос, който ще е вече един мирен и хубав и с обещаващо бъдеще, след всичките финални събития, които самия Варис да вземе пък да преживее... ти да видиш... Grinning Все по-малко вероятно ми се струва и на мен, но както писах вече като съм си метнала там вота било, каквото било.

# 544
  • Бургас
Да си призная, че не съм фен на Санса, но в този епизод я харесх. Даже много я харесах. Едно стъпало над Денерис беше.

Тирион все още търси одобрение от сестра си. Ако Джейми е разочарован и се е предал, то Тирион все още търси път към нея. Не мисля, че рязко е оглупял, той не знае към коя от двете кралици иска да върви. За едно беше прав обаче. В целия филм има една чиста любов и това е тази на Джейми към Церсей. Само той обичаше истински и въпреки всичко. Знаеше що за зла жена е и въпреки всичко беше до нея. Скрит, натикан в ъгъла, на повикване, но там.

Джон само измуча няколко пъти, та не видяхме много, но пък трябваше да има време за останалите. Чудно ми е таз либов с Денерис каква е такава. Една никаква. Те ще ходят на мор и уж са си любовите на живота и даже не се цункаха. Само тронове бистрят и се държат като дупета и двамата. Това ако е любов, то излиза, че над 80% от останалите са до ушите всички на куп.

Видението на Денерис: Ако изобщо ще значи нещо разбира се, смятам, че тя ще се откаже доброволно от трона. Аха да седне и ще тръгне в друга посока. Даже смятам, че това е точно отражение на хода, в който се отказва от трона, за да помага в битката срещу КнН. Само да нямаме Кралица на ноща.

Аря и Джендри...ми с тях и без тях като двойка все тая. Въпреки, че те не са дойка и няма да бъдат. Просто Аря няма как да бъде в двойка. Тя е вълче единак.

Сам не ми харесва. Държи се като ревниво дете и му личи.

Дядо Джора е пътник, но пък само той пази гърба на Денерис както трябва.

И Дух: ай стига бе. Седя там като препариран трофей. Поне да беше мръднало това вълчище. Да кихне дет се вика поне.

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 11:14 от MeMyselfI

# 545
  • Чужбина
Точно във видението на Дани е показано, че тя Трона няма да може изобщо да го пипне.

# 546
Наскоро Хексе беше дала линк и към едно видение на Бран, където и той вижда тронната зала разрушена. И дракони над Кралски чертог. Бях забравила видението на Дани, но явно това предстои, или поне е било в плановете на сценаристите по онова време.

# 547
  • Варна
Тя и без това не е за тоя трон. Джон е далеч по-добър избор. Нея мога да я отпиша ама Джонката ми е легнал на сърце и не ми се ще да мре.

# 548
  • Бургас
Точно във видението на Дани е показано, че тя Трона няма да може изобщо да го пипне.
Не, че няма да може да го пипне. Тя може, но не го прави. Нищо не и пречи даже да си поседне. Избира обратното. Посяга, но чува писъци /или там какво се чува/ и тръгва след тях. От самото и търсене на трона се чуват.
Аз за това си мисля, че видението и отразява ситуацията с Джон. Доплава с армията, обмисля стартегии как да срази Церсей, аха да поведе поредната битка и среща Джон и историята за мрътвите. И т.н.

# 549
Чува драконите си и спира...

# 550
  • Чужбина
И Дух: ай стига бе. Седя там като препариран трофей. Поне да беше мръднало това вълчище. Да кихне дет се вика поне.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ох, много ме кефят коментарите ти. Падам от стола  nazemiata nazemiata nazemiata nazemiata

Значи ... за Джора, моля, като за умрЕл ... или хубаво, или нищо! (обожавам Иън Глен, нищо че може да ми е баща)

# 551
  • На морето!
И аз това мисля, че ще се откаже от трона   сама.

# 552
Аз също мисля, че отразява ситуацията в момента, даже тая надежда, че тя и затова дойде с тях, не е забравила видението и й е повлияло. Ако дракони разрушават обаче КЧ, значи са преживели ЗХ Simple Smile Wink или?

# 553
А като казах планове, вчера пък попаднах на едно резюме на Мартин от 1993 г., мисля, че писмо към издател или нещо от този род, в което разказва замисъла на поредицата. Много неща е променил в последствие, но споменава, че ще има доста неочаквана смърт на главни герои, като в същото време цитира петима главни, които ще останат до края. Не мисля, че е спойлер, защото както казах много неща е променил, така че ще напиша кои в тогавашния му замисъл са оцелели: Денерис, Джон, Аря, Бран и Тирион. Изненадвам се, че я няма Санса...

# 554
  • Чужбина
така че ще напиша кои в тогавашния му замисъл са оцелели: Денерис, Джон, Аря, Бран и Тирион. Изненадвам се, че я няма Санса...

Значи, ако Санса е на мястото на Денерис, ще е супер. Дани не я ща сред живите. Ако може да по-скоро bishop

Общи условия

Активация на акаунт