GoT 34 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Нищо не е вечно

• 18 433
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
Данито
Скрит текст:
никак не се зарадва. Първо не повярва, после беше в шок и накрая се ядоса. Поне според мен не и се понрави това, че той е с по-голяма претенция от нея за ЖТ. А Джон как се изненада тя като намеси ЖТ, сякаш очакваше, че по-големия проблем ще е това, че са леля и племенник. Намирисва ми на dance of dragons 2.0. Ако остане някой жив след 3 епизод. 😂😂

# 241
  • Чужбина
Моля ви, кажете, къде, според вас:

Скрит текст:
изчезна Варис. Той просто се изпари във въздуха ... по терлички.

Чукнал си е рандеву с някого. Но с кого?

Плете някакви мрежи пак някъде!

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 09:41 от Eleonora_27

# 242
High Speed, то нека видим кой ще остане жив

Есме
Скрит текст:
реакцията на Джон бе много тъпа, но според мен, чисто физически няма за кога да развият и война между Тарги Ако в един епизод ще има война с Други (хеле пък - ако има две битки в два епизода), и после още една битак - С Церсей, просто не виждам къде ще вместят и война между Тарги. Затова съм убеден, че ни тикат към холивудски финал.

# 243
Джайм и Бриен си имат история двамата, която ги свързва доживот. И аз мисля, че я обича, но по един по-платоничен начин, не сексуално привличане.

Скрит текст:
Хареса ми как скромно си предложи услугите като обикновен войник и си призна, че не е толкова добър с меча като преди. Мисля, че върхът на тяхната връзка ще бъде неговата саможертва - умира да спаси живота й, но и тя умира след това. Или пък тя умира да спаси неговия. Някаква такава романтика и драма.

# 244

Скрит текст:

Плате някакви мрежи пак някъде!
Скрит текст:
Ами то с кого остана да плете нещо си. Санса? Теон?

# 245
АЗ да ви питам за инфото което ви пуснах за КнН какво мислите
Скрит текст:
за това, че символа на Другите и  е всъщност сфера   на Чадата, но обърната наобратно - така както символът на Сатаната е обърнат хръст. Т.е. КнН  светотатства чрез този символ.

Ели,
Скрит текст:

възможно е Варис да е останал в Драконов камък. Не ни показаха всички, засега например Мел също не ни я показаха, а във втори епизод не видяхме и Церсей или Брон

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 09:43 от Джон Сняг

# 246
  • Вестерос
След епизода и аз мисля за Бриен като Джон ...

Смешно ми е Джон като каже Дани 😂

# 247
  • Чужбина

Скрит текст:

Плате някакви мрежи пак някъде!
Скрит текст:
Ами то с кого остана да плете нещо си. Санса? Теон?

Есме, с някой от КЧ, Мелисандра или пък друг някой от свободните градове на изток от тясното море.

# 248
Ели ,
Скрит текст:
в Чертога Кибърн му отне мрежата, а момента не е много подходящ да  създава тепърва алтернативна мрежа. На Варис му са трябвали години, за да я създаде в началото и то при липсата на конкуренция

Дани,
Скрит текст:
след последната серия очаквам да го "даноса" Джон. ох, очаквам  в третия епизод да се случи най-накрая прословутото промо  - слизане на Джон, Санса и Аря в криптите. някога мечтаех Джон да си намери дракон там, но очевидно няма да се случи

# 249
  • Чужбина
АЗ да ви питам за инфото което ви пуснах за КнН какво мислите
Скрит текст:
за това, че символа на Другите и  е всъщност сфера   на Чадата, но обърната наобратно - така както символът на Сатаната е обърнат хръст. Т.е. КнН  светотатства чрез този символ.

Не знам, какво да мисля, защото може да е всичко, вкл. и това.

На мене лично ми напомня на Драконово Око (на баба Нан приказките), но какво общо имат NK и WW с драконите?

Другото, което ми напомня, е, разбира се Галактика Grinning.

Но е много възможно да е свързано по някакъв начин с времето, т.е. минало, настояще, бъдеще, кръговрат, взаимо-връзки, предопределеност.

Мислите ли, че ще стане ясно, какво точно символизира? Аз, честно казано, губя надежда.

# 250
 нямат абсолютно никаква връзка, в приказките на Баба Нан освен много далечена че вероятно АА е Тарг.  иначе КнН е по-скоро легенда на севера, а драконите са характерни  най-вече за Валирия. Е, има и ледени дракони, но те са още по-митични
Баба Нан разказвше за Дългата нощ и КнН и Кралицата труп.

Щом е свързан със символа на Чадата, съвсем възможно е да е свързан с времето като "колело" ива хипотеза, че именно КнН иска са счупи Колелото на времето

# 251
Надявам се голямата изненада да е, че повечето любимци ще останат живи (за себе си визирам Джон, Денерис, Тирион, Ариа, Джендри и Сам) 😅 Въпреки, че знам, че това е почти невъзможно, но надеждата умира последна 😆

# 252
  • Чужбина
нямат абсолютно никаква връзка, в приказките на Баба Нан освен много далечена че вероятно АА е Тарг.  иначе КнН е по-скоро легенда на севера, а драконите са характерни  най-вече за Валирия. Е, има и ледени дракони, но те са още по-митични

Децата го бяха нарисували. Но защо?

А може да символизира някакъв цикъл, въпреки че няма 4, а 6 ръкава. Т.е. не са сезоните.

Аз имах предвид това, че баба Нан разказваше, че живеем в окото на Дракона. И затова небето е синьо.

Щом е свързан със символа на Чадата, съвсем възможно е да е свързан с времето като "колело" ива хипотеза, че именно КнН иска са счупи Колелото на времето
Ето нещо такова е! Или иска да спре циклите, т.е. вечна тъмнина, вечна зима.

# 253
  • Вестерос
За Варис

Скрит текст:
Варис беше на масата лявата като говориха с Джеймив началото на епизода.

# 254
не мисля, че става дума просто за сезони, а най-вероятно за идеята  часовника, за "обърнатия цикъл време" и "Счупването на Колелото на времето" от КнН. по този начин светотаства спрямо Чадата, които могат да контролират  даже и климата, а понеже са дълговечни си мислят, че времето е без значение за тях.

Като замрази всички и времето ще спре да се движи, само снежинки ще се сипят.

Общи условия

Активация на акаунт