GoT 34 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Нищо не е вечно

• 18 405
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
  • addicted
Тук им казва какво иска НК - една от хубавите сцени в епизода.

Скрит текст:

# 361
Ок, но тогава
Скрит текст:
какво, те знаят кой е триоката врана, и са ок с това? Знаят каква е end game на триоката врана? Изобщо...аз не знам кой е точно и какво иска Simple Smile
Ок, редактирам, явно знаят какво е триоката врана...обачеееее....това е тъпотия...иска безкрайна нощ, и какво ще унива всички хора? Не знам, глупаво е 

# 362
  • София
за Джон и Денерис аз изключвам

Скрит текст:
танц 2.0 Wink
Няма да рискуват да тръгнат по тази ниша предвид многото фенове и на двамата в щатите, а и много ще стане две жени злодейки (едната е ясна коя е). Освен това няма време за такъв обрат. Битката с Другите епизод 3, после ще си ближат раните - епизод 4. Епизод 5 сблъсъкът с Церсей и епизод 6 - всичко което не е направно + финала.  Grinning

# 363
  • addicted
Ок, но тогава
Скрит текст:
какво, те знаят кой е триоката врана, и са ок с това? Знаят каква е end game на триоката врана? Изобщо...аз не знам кой е точно и какво иска Simple Smile

По начина, по който е представено -
Скрит текст:
не се интересуват особено. Бран е триоката врана - някой, който вижда в миналото. Точка. Мисля, че няма да видим подробности за това, няма да задълбават. Както с всичко останало..Neutral Face

# 364
  • Бургас
Едно, две неща ме терзаят
Скрит текст:
Как може Джон да съобщи на Денерис, че му е леля и първата им мисъл да не е: Леле, спах и имам връзка с леля/племенника? А то....наследник на трона. Толкоз да са лишени от чувства ли? Или просто няма време да се покаже. Знам ли и аз. Извратена работа.
Дух го показаха като нянакъв от онези ловни трофеи по стените. Точно като препаирано животно за няма и 1 минута. Даже и не го видях да си призная. Та връщах да го търся де .

# 365
За Джон и Денерис
Скрит текст:
не се вълнуват толкова, че са роднини, защото и за двамата родителите и родата им са им абстрактни и далечни...Лиана, Регар и т.н. са хора, за които са им разказвали само...така че не ме дразни толкова. Съвсем друго е с роднина, с който си израсъл Wink като Джейми и Церсей  
Скрит текст:
Сцената с Бриен беше по-хубава от коя да е секс сцена, много вълнуваща, прекрасно. Тримата с "our watch begins" също, тръпки да те побият
Най-много ме терзае
Скрит текст:
къде е снегът Joy и ако е толкова студено, защо и къде са децата, защо не бяха около тая голяма камина. Ок, може да са в криптите, ама ега ти криптите, големи, топли, просторни...Joy

# 366
  • България
За роднините:
Скрит текст:
Ами такива са си. Явно в техния свят не е проблем да създават поколение с братя, сестри, лели, дъщери и т.н.
Особено за Таргариените. Подчертаха в един момент, че така са се женили поколения наред, за да държат кръвната линия-чиста.

# 367
  • Варна
Сега си препрочитам първата книга и там пишеше, че Денерис открай време била приела, че като порасне ще се омъжи за брат си, защото в тяхното семейство това било нещо като традиция. Така че е съвсем нормално на нея да не й пука особено.

# 368
Ей машни сте...няма ме два часа - и 25 поста
Bran за КнН
Скрит текст:
   - He comes to me... He is endless of light

# 369
  • Бургас
Ей машни сте...няма ме два часа - и 25 поста
Bran за КнН
Скрит текст:
   - He comes to me... He is endless of light
Скрит текст:
Bran: He will come for me. He have tried before, many times...
Sam: Why? What does he want?
Bran: An endless night

До сега явно, когато НК е търсил и се е опитвал да унищожи Враната, тя е предавала силата. Сега Бран няма на кого да я предаде нали така?
Излиза, че по някаква причина Бран съзнателно е довел КН при хорта. И съзнателно ще се предлага ... той знае, че ще победят иначе просто той затрива живите. Реално устройва последна схватка на КН. И след като не търси приемник за силата на триоката врана, следва това да е края на КН. Или Бран да затрива живите умишлено.
/spoiler]

# 370
Това че КнН
Скрит текст:
идва за Бран
определено е нов момент. Досега не знаехме целта му. А вече я знаем -
Скрит текст:
Бран, Триоката врана. какъв Джон ви гони, каква Денерис.

# 371
И защо тогава си
Скрит текст:
седи насред ЗХ и блее, да беше се изтеглил към Церсейчето Simple Smile Joy Според мен не е това целта на НК, но това е най-лесно. Защо предната врана си седеше в земите на НК? Защо Бран седи и го чака? Защо не може да предаде знанието си на Сам например? и много други въпроси, ама просто няма време за повече отговори.
Не съм доволна

# 372
Че защо да ходи  КнН
Скрит текст:
при Церсей...еднаквите полюси се отблъскват. Много интересно как Бран може д предаде цялото си знание на друг човек. какво Сам зеленозрящ ли да стане.  Както е майстер, съвсем ще се ошашави.

# 373
Това че КнН
Скрит текст:
идва за Бран  определено е нов момент.
Скрит текст:

Не е много нов.

# 374
  • Бургас
И защо тогава си
Скрит текст:
седи насред ЗХ и блее, да беше се изтеглил към Церсейчето Simple Smile Joy Според мен не е това целта на НК, но това е най-лесно. Защо предната врана си седеше в земите на НК? Защо Бран седи и го чака? Защо не може да предаде знанието си на Сам например? и много други въпроси, ама просто няма време за повече отговори.
Не съм доволна
Скрит текст:
Няма как на Сам. То не е просто да има знаеща глава, за да налееш вътре. Трябва да си варг и т.н. Но да, добра идея е да иде да си поседи при Церсей, тайничко в някоя колибка. Защото, ако тя го набара, ще го убие и ще свърши половината работа на КН. Бран през цялото време е знаел, че действията му ще доведат до това и че това е края. Дано де. 

Общи условия

Активация на акаунт