GoT 34 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Нищо не е вечно

• 18 312
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
Сетих се за нещо , което го имаше в трейлъра.
Даваха как Санса, Джон и Аря виждат собствените си статуи в подземието , а това не са го дали до сега. А едва ли ще имат моменти заедно , освен ако не победят краля.... а и статуите бяха по -възрастни като че ли.. което ме навежда на мисълта,  че само Джон оцелява дефакто , а Аря и Санса май няма да оцелеят, защото статуите им са млади. (А аз много искам Аря да остане).
Церсей не мога да я понасям, лази ми по нервите.
Някой спомена за Тирион , според мен лъже Денерис по най-деликатен начин. Всички казват, че са се променили персонажите и са станали по-добри. Аз смятам, че това е замаска и роля, за да се доберат някак си до трона.

# 451
  • София
Тифани, мерси за инсайда, много ми хареса. Няколко пъти настръхнах. Емилия изглежда доста забавна, може би нарочно го играе малко дървено.
За Тирион, мисля че Церсей ще му изнесе лекция за бъдещето бебе и как трябва да го брани, понеже е единствения наследник на Ланистър и пак ще прецака Денерис..
Също не вярвям, че Краля на нощта ще вдигне мъртвите от гробницата, добре са си там.

# 452
Тирион много се излага напоследък. Или наистина играе двойна игра.
Да ги пратят на Юг, но там е Церсей. Няма как да са сигурни тя какво ще направи. Освен това Северът е домът им. Не искат да го дават без бой.
Butterfly това със статуите не беше реална сцена. А просто промо, като онова с лицата.

# 453
  • Варна
И точно това си помислих, та той от самото начало като съветник на Денерис само гаф след гаф прави. Та глупав е, да. С онази глупост на ерудираните и благородни хора, които съдят за другите по себе си (то това всички го правим). В такъв смисъл глупав. Не може да прозре противника, когато има насреща си кофти играчи.
В КЧ надхитри Варис, Кутрето и още една камара хора.
Спечели с хитрост битката при Черна вода
Някой го е подменил изглежда по пътя към Есос.

# 454
  • София
Ако не е някаква игра на Тирион, го направиха много мекушав напоследък и сладникав.

# 455
Подменил го е с някаква кастрирана версия от сериала.

# 456
  • Варна
Хексе, кости не може да вдига.

Нима? А кой уби Джойен?
Помня и книгите Джон имаше сън, в който гробовете в криптата се отварят и мъртвите излизат.
Скрит текст:

# 457
Ами като го няма Мартин, така е. Окепазиха му образа.
Може да се вдигнат кралете на зимата. Но дали ще са на страната на КН?

# 458
  • Вестерос
Да, продуцентите.....най-умният човек го направиха тъпчо

# 459
  • Варна
Или играе собствена игра.
За мен е влюбен в Денерис,затова я накара да изрита Даарио.
Дали изобщо се хвана на приказките на Церсей или просто искаше да не разочарова Дани.

# 460
# 461
КнН - кралят на Нощтта, АА  - Азор Азхаи, БР - Брандън Ривърс/Реките КГ - Кървавия Гарван ПГ - последния герой

Тирион е умен. Като съветник на Дани направи фалове, защото ДиД нямат сюжет за него след като Мартин го изпрати при Дани. за сметка на това е доказан предател.  Предаде близките си, и отиде на страната на Дани. Сега някой ще каже че те са го предали първи, но някои хора биха предпочели да умрат с чест, а за него беше важно да оцелее. Освен това никой не го биеше през ръцете да убива Тивин, можеше просто да избяга.
Така че Т. е предател, но не е глупак.

# 462
Или играе собствена игра.
За мен е влюбен в Денерис,затова я накара да изрита Даарио.
Дали изобщо се хвана на приказките на Церсей или просто искаше да не разочарова Дани.
Предния сезон и аз това си мислех, но в момента единствено Джора гледа Дани с heart eyes😍.
Ако помага на Церсей, защо? Заради бебето. Не ми се вижда достатъчно убедително. По- скоро оглупя рязко след 5ти сезон, защото Д&Д не са могли да го измислят по- добре.

# 463
  • България
Денерис го пита какъв е: глупак или предател? Той й отговори, че е глупак.
Вие вярвате ли му? Laughing
Не.
Изведнъж толкова много оглупя.
Да не го е хванала деменцията? Май не е толкова стар.
Не показаха целия му разговор с Церсей. Бременна е, бащата е любимият му брат. Има доста причини да се бори за доброто бъдеще на детето на близките си.

# 464
  • Варна

Не показаха целия му разговор с Церсей. Бременна е, бащата е любимият му брат. Има доста причини да се бори за доброто бъдеще на детето на близките си.

Да, какво обаче печели като излъже Денерис, че Церсей ще помага? И без това нямаше да си губят времето с нея.

Общи условия

Активация на акаунт