GoT 34 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Нищо не е вечно

• 18 310
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
Много интересно, та повечето доста изгубиха, дори буквално ги нарязаха и умираха, дори си ги изброиха тези неща в епизода. И то без зомбитата Simple Smile Ок, побеждават НК, тогава каква ще е ролята на триоката врана от тук насетне? Защо изобщо го пазят, ако НК е вид катарзис. Те пак щяха да се бият- за живота си, за ЗХ, за хората, и без триока врана, която дори не им показва как да го победят. А триоката врана защо живее хилядолетия, само за да стане примамка? Simple Smile И т.н. и т.н. При такава теория за НК, за мен Бран става излишен. Което е жалко. Същата роля можеше да изиграе Джон или дани или Дух или дракона, по някаква причина да е примамка и толкоз.

# 526
Аз да припомня видението на Дани от втори сезон и се мисля, че Дани със сигурност е пътник..

# 527
  • Чужбина
Ох, кажете на непросветените какъв е бил финала на LOST, че аз го изтърпях само до средата на Сезон 1 Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes Често го споменавате тук, та да съм в час Simple Smile

Скрит текст:
Всички са мъртви! Но трябва да го гледаш, защото не е толкова просто.

# 528
Lost  пърите сдва сезона си бе супер гледал и целия трети сезон, но от средата на 4-ти к
Скрит текст:
ато се махнаха от острова, и после трябваше пак да се връщат на него
рязко ме загубиха.

# 529
  • Варна
Друго, което ми е смешно, е че всички сега бранят...Бран Simple Smile Не триоката врана. Макар да приемат виденията му, някак си си го пазят и слушат, защото е Бран. Много им пука за враната... Joy
Ок, Бран защо не изплете нови магии, като има толкова знания? Защо не пратиха Сам да търси такива магии в цитаделата? Защо пък да е пречистване всички да умрат и да се бият физически, за да опазят враната? С какво помага на хората триоката врана да седи хилядолетия в една защитена с магии пещера? С какво им помага това знание?

Мда... и на мен това ми е някак си нелогично и странно. Първо Бран вече не е Бран. Сегашната 3-ока Врана е, но не само това. Той е и варг. Финално да се варгне в някакво там същество, както много пръти е правил с Лято, че и с Ходор не веднъж или два пъти, самото му тяло да оставят за стръв на КнН, а третото му око да се спаси под друга жива форма (Помните ли един от диваците малко преди враните да го убият се всели в един орел?). И се чудя що не им го казва цялото това нещо - че може да се варгва... Хм... в интерес на истината само на Тирион загатна, когато на въпроса "Имате ли нужда от помощ?", отговори хладнокръвно с "Не." Има план и стратегия някакви и тоз Старк младши. Нямам търпение да видя как ще му развият ролята.

# 530
  • Чужбина
А пък аз мисля, че много добре се получи, че направихме анкетата преди 3-ти епизод.

# 531
Аз да припомня видението на Дани от втори сезон и се мисля, че Дани със сигурност е пътник..

Хах, да не излезе, че Данчето ще утрепе НК. Така, де - една майка ще направи всичко за децата си, а смръзналата версия на забрака уби едно от децата й - Визерион. Редно е да има разплата.

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 10:45 от Аниш

# 532
  • Варна
Да, да не излезе скрита лимонка Денерис, като оная Еовин, която от раз утрепа Назгул Simple Smile

# 533
  • Русе
 Видението на Дани може да тълкува решението и да се обърне и да тръгне към Вала заради Джон и опасността да стигне до трон всред смърт и разруха. Така че тя е реализирала видението

# 534
  • Чужбина
Хах, да не излезе, че Данчето ще утрепе НК.

Пък може да я видим Данито като Снежната Кралица ... ъъъъ, Кралицата на Нощта исках да кажа.

# 535
Хепи, ами така я е измислил дедо Мартин историята Joy За мен има смисъл, за теб няма, свят широк и шарен Kissing Heart
Ако щеш всички се научиха че колкото по-малко знаят другите за теб, толкова по-добре. Аз съм оптимист и разчитам че ролята на Бран няма да отиде така безпредметно и в края всичко ще си дойде на мястото.
П.П. Това защо нещо си не стана някак си и някой си не направи това, а онова, го има при всяка фентъзи история. Само си спомни Властелинът и орлите...
The ink is dry... Каквото са ни написали, такова ще гледаме...

# 536

Съвсем бях забравила половината от видението.
Все по-ясно ми става, че Дани ЖТ няма даже да го пипне . Тронът е на Джон (Сняг). Само не зная дали последната част със стената значи, че ще умре в битките с НК или е било още една метафора за Джон, който по това време ай трява да е бил на Вала. Мисля, че няма да оцелее във войната с НК.

# 537
  • Варна
Така ли Simple Smile

Скрит текст:

И яхнала Визерион.

# 538
  • Варна
Благодаря за анкетата!
Забравих, че не съм я попълвала. Мога 3 опции да избирам, нали? За сега аз избрах само 2 - Варис и Брон. Все ми се струва, че тези двамата измежду всички останали имат най-силен инстинкт за самосъхранение и това ще им помогне в оцеляването.

# 539

Аз го тълкувам, че ще стигне до трона, но вече няма да има смисъл. Светът, такъв какъвто го познава и иска вече няма да съществува.

Общи условия

Активация на акаунт