МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 46 тема

• 43 924
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
Момичета виждали ли сте в Сефора един от тези 2 продукта на BECCA ?

Скрит текст:

Скрит текст:

# 436
И двата ги имаше, но сега не знам.

# 437
Палитрата на Клои я няма вече, аз я взех още, когато пристигнаха и е прекрасна. Тази на Малика я имат все още обаче. В сultbeauty и двете от снимката ги има, а сега може да ги вземеш с 20% намаление.

# 438
Снимките са от Cult beauty и се чудех за намалението, но ми се искаше да ги пробвам на живо. А не се сещах виждала ли съм ги тук в БГ или не.
Много благодаря

# 439
  • Варна
Питах Douglas относно палитрата на Smashbox Crystalized. Вижте какво ми отговориха:
“Здравейте, палитрата сенки няма да бъде заредена в България. Хубав ден!
Crystalized палитрата сенки няма да се зарежда, Crystalized хайлайтъра и останалите продукти от колекцията са заредени https://douglas.bg/marki/smashbox?line=17458 Визията, която ни е предоставена от марката е обща и затова палитрата присъства на нея, а конкретно рекламата беше свързана с промоцията, която беше на цялата марка както е упоменато в текста на публикацията. Поздрави!“
Как може да рекламираш нещо, че ще се продава с 20%намаление като то дори не е внесено ужким в БГ?! Ей затова вече изобщо не поглеждам към бг магазини...
densi, ти нали я купи? Другата част от колекцията беше ли налична? За палитрата казаха ли, че няма да е достъпна?

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 10:08 от Blue Turquoise

# 440
Коя е палитрата точно от колекцията?
Аз купих една, но не знам дали е точно от тази колекция. Видях тестера в Мол София онзи ден.

# 441
  • Варна
Ето тази е:

Релефна отгоре като кристали, както е и на хайлайтъра. Това си е безобразие за мен. Да рекламираш, че предлагаш нещо “ексклузивно”, а после да се окаже, че дори не го внасяш!
Може да си имала късмет и случайно да са имали една-две бройки. Ядосаха ме, защото продължават да я рекламират и да насочват всички клиенти извън София към сайта си. Там всъщност я няма и никой не го намира за необходимо да го спомене.

# 442
Не, тази палитра я няма и не е зареждана наистина. Моята е друга.

# 443
Имат предвид, че просто са сложили някаква generic картинка, на която я има палитрата. Защо не са пояснили, примерно със звездичка отдолу, че не я зареждат, не знам.

# 444
КЗП, КЗП ... подвеждаща реклама.

# 445
Кажете повече за палитрата на Бека и Клои - и аз я заглеждам. За светъл тон
използваеми ли са и четирите продукта? За ежедневието ли е? Получух и имейл от официалния сайт на Бека, където е намалена с 40% и струва 20 и няколко долара, ама.... Не ми се занимава с поръчки от Америка.

# 446
  • Варна
Не били подвели клиентите относно промоцията, тя си била налице, но ако съм искала да сезирам КЗП. Изобщо не ми се занимава, просто с всеки опит да пазарувам в БГ, ме отказват все повече. Спестиха ми безсмислено ходене до моловете.

# 447
Seti Beti, NC15 съм в МАС и всичките пудри са приложими за мен. Смятам, че би била подходяща за дами до NC25. Преди да видя палитрата на живо мислех, че бронзърът ще е оранжев, но не е. Ползвам го и в сгъвката на окото. Ружовете са прекрасни, най-често ги смесвам, но хайлайтърът е фаворита ми в палитрата. Ако имаш пори/текстура, смятам, че би акцентирал върху тях. Червилата в гилза от колекцията също са уникални. За мен палитрата си струва и честно казано я определям като dupe на Glowgasm от Charlotte Tilbury.

# 448
Момичета, някакво впечатление за хайлайтер на МАС Soft end gentle и руж Warm Soul минералните?

# 449
и честно казано я определям като dupe на Glowgasm от Charlotte Tilbury.

А, не, нищо общо няма и с двата варианта на Glowgasm.

Общи условия

Активация на акаунт