МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 46 тема

• 43 920
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И според мен нямат общо - нито цветово, нито като текстура.
Имам палитрата на Becca и мнооого ми харесва (без качеството на самата опаковка). Палитрите на Tilbury само пробвах, но също са много качествени според мен и едва се стърпях да не купя поне едната.

# 451
За мен имат. Палитрата на СТ я видях на живо преди няколко дни, гледах и видеа, които пускам в скрит текст, ако могат да са полезни на някого. Тази на Весса със сигурност е доста по-подходяща за ежедневието.

# 452
Имам и двете палитри и ги нося при различни поводи- различават се като ефект и цветово. И на мен качеството на формулата и пигмента на Бека повече ми допада. Но не съм и не бих разкарала нито една за лятото.

# 453
Добре де, мама му стара, как продукт, който в САЩ е $39 го продават за 99 лв.!?!
https://douglas.bg/smashbox-crystalized-powder-highlighter-049914
https://www.ulta.com/crystalized-highlighter?productId=pimprod20 … &cmpid=PS_Non!google!Product_Listing_Ads&cagpspn=pla&CATCI=aud-401071094345:pla-294680686006&CAAGID=18002902230&CAWELAID=330000200001734576&CATARGETID=330000200001332369&cadevice=c&gclid=Cj0KCQjwuLPnBRDjARIsACDzGL0d4R0PoBZ8ADntIx8rcjE04mjLxJj4pynQZIGOuokrAlXGH89mKjgaAlcZEALw_wcB

# 454
Ние затова не го купуваме. Mr. Green
Аз сега си пробвах новата палитра, много е добра / ще я снимам и покажа тук/. Обаче тази от колекцията не ми харесва и нямаше да я купя, много ми е тъмна, а напоследък ми се носят и ми харесват основно светли гримове. А топли червеникаво- кафяви не мога да понасям, нито на мен нито на друг човек. Какво ще ги правя топлите палитри не знам.Имам над 10. Whistling Whistling
Новите тройки палитри на Диор са невероятно красиви. Добре че имам много, защото не ми се дват 117 лв. Кафявата и коралът са разкошни.

# 455
Денси, заглеждам кафявата. Средният цвят, който ми се струва златен, за какво може да се ползва? Само за вътрешното ъгълче на окото и за под веждата за озаряване ли?  Другите два цвята достатъчни ли са цялостен грим на очите? Обичам сенките на Диор и от всичките ми палитри винаги посягам към една 5ца на Диор, но тези не ми се струват достатъчни. Не съм ги виждала на живо, но от снимките ги виждам като 2 цвята за очите за еднообразен грим и един бляскав за акцент... И на кафявата кафявото какво е - студено или топло кафяво?

# 456
Покажи я, Денси, аз си харесвам Смашбокс сенките, въпреки, че често ги ругаят Simple Smile

Бека на мен лично ми идват твърде блестящи за моя вкус и стил и за моята кожа, но на по-млади са много лицеприятни! CT е по-обрана като цяло май!
А топлите червеникаво-кафяви на мен ми стоят страхотно, особенно в ранно и късно есенно време, с чаша червено в ръка и зелените ми лещи Wink

Ум ми не го побира, при положение, че пазаруването онлайн и от цял свят е на един клик разстояние, и при положение, че точно хората, които биха си позволили да платят 100 лв за хайлайтер в БГ  си позволяват и да пътуват редовно да поддържат такава надценка, но незнайни са дебрите на търговската логика. Вярно, че сме малък пазар и не ползваме отстъпките на големите, но все пак...

PS A, Dior....това съм загледала, но едва ли....

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 15:46 от Agent Provocateur

# 457
CT е по-обрана като цяло май!

И аз така мисля. С Glowgasm например няма как да те видят от Луната.

# 458
Момичета, някакво впечатление за хайлайтер на МАС Soft end gentle и руж Warm Soul минералните?

Наскоро се сдобих със Soft and Gentle и се чудя защо не съм си го взела по-рано 😍 За отрицателно време ми стана любим (а имам доста хайлайтри от всякакъв клас, затова и дълго време мислех, че не ми трябва). Определено разбирам защо е толкова известен 😊 И все пак, напоследък някои влогърки го плюят - подчертавал пори и неравности - ами, при мен такова нещо не съм забелязала ☺ Най-добре го пробвай и виж дали се харесваш.

# 459
СТ е по-обрана, но няма много пигмент в ружовете, освен за топър или база не са издържливи- поне в тази палитра на моята кожа. Иначе на Бека ми залежават 3 хайлайтъра, които хич не ползвам точно защото се виждат от Луната.

# 460
  • някъде под слънцето...
Agent Provocateur
В Щатите няма  ДДС.
Парадокс векогато в държава от обединена Европа(с ДДС), има козметични продукти, които се продават на половината от цената на която се предлагат в  България.

# 461
СТ е по-обрана, но няма много пигмент в ружовете, освен за топър или база не са издържливи- поне в тази палитра на моята кожа. Иначе на Бека ми залежават 3 хайлайтъра, които хич не ползвам точно защото се виждат от Луната.

Аз преди по-малко от месец си купих много светъл и уж много деликатен руж, с който първият път се направих на маймума. А мислех, че ще мога да го ползвам като хайлайтър. Много пигмент, много нещо. Glowgasm нямат, но страшно ми харесват. Този е моят руж, цвят First Love:

В Щатите няма ДДС, но има други такси, които не са на етикета, дори за стоките в супермаркета. Този хайлайтър в Германия е 39 евро.

# 462
Как да няма ДДС в САЩ? Може би Sl иска да каже, че в Европа се плаща вносно мито (в размера на ДДС 20%) за внос на стоки с произход извън ЕС. Същото се случва и в САЩ, когато внасят европейска козметика.

# 463
  • някъде под слънцето...
Sl иска да каже, че когато граждани на страни извън европейския съюз, живеещи в страни извън европейския съюз  напускат Испания , представят  стоките, които са си закупили заедно с касовите бонове и им се връща  заплатеното от тях ДДС.

# 464
Да, това се прави на летището, но какво общо има с цените за българите, пазаруващи в българската Сефора?

Общи условия

Активация на акаунт