Протестите срещу проект на Стратегия за детето /2019-2030 г./

• 157 603
  • 6 862
  •   1
Отговори
# 6 615
Надявам се да е било недоразумение и завършекът на историята да е щастлив.

# 6 616
  • Русе
Какво казва психологията за смяната на средата на 7 месечно бебе за месец два, ако е имало интензивна връзка и контакт с родител.

# 6 617
  • град-държава
Бебето е било и кърмено. Б@си недоразумението.

# 6 618
  • София
Не само бебето. А майката, а бащата? Тези хора сега цял живот ще са на тръни, така как се живее!

# 6 619
Поне едно " извинявайте" дали са им казали...

# 6 620
  • град-държава
Поне едно " извинявайте" дали са им казали...
Я, си го представи Тете, да ти кажат извинявай за подобно нещо. А?
Не знам как се държат тези хора - родителите имам предвид.

# 6 621
Предлагам да линчуваме лекарите, които толкова нагло са предположили, че счупените пръстчета на крачетата и мозъчните наранявания може да са вследствие на родителска небрежност или малтретиране и са сезирали социалните. И най-добре да ги осъдим, та да не съсипват чужди животи с грешните си предположения другия път като дойде дете с такива наранявания.

# 6 622
  • град-държава
Разбира се, че трябва да понесат отговорност, след като не са могли да докажат насилие над детето.

# 6 623
А съобщиха ли от какво са били нараняванията на детето? Трябва да се е разбрало, след като родителите са оневинени.
Не можах да чуя много добре новината, само, че е имало експертиза от лекари от Пирогов. На мен родителите ми изглеждаха свестни хора.

# 6 624
  • Чужбина
По всяка вероятност нараняванията са от самата катастрофа.

Това е тормоз и нарушаване на човешките права.

# 6 625
Няма как да са от катастрофата, защото са стари травми. Нали затова е цялата работа.

Не са казали, видях.

# 6 626
  • Варна
Аз пък се радвам, че родителите не са били насилници и детето не е било малтретирано. По-добре превантивна мярка отколкото риск.

# 6 627
  • Чужбина
Ми така де ... Превантивно да вземем на всички колите и шофьорските книжки ... Щото по-добре превантивно, отколкото риск.

Стари травми ... на кукуво лято.

# 6 628
  • При семейството си
Предлагам да линчуваме лекарите, които толкова нагло са предположили, че счупените пръстчета на крачетата и мозъчните наранявания може да са вследствие на родителска небрежност или малтретиране и са сезирали социалните. И най-добре да ги осъдим, та да не съсипват чужди животи с грешните си предположения другия път като дойде дете с такива наранявания.

Не знам дали трябва да ги линчуват точно, но е много показателно до какво води промиването на мозъци в определена посока. Първо ще подозираме насилие от собствените родители, после всички други причини.

П.С. Бях писала, че детегледачката на детето ми е бивш приемен родител. И тя така, “преглежда”/ше тялото на детето за синини и все някакво “насилие” и’ се привиждаше. Много сериозен разговор имахме по въпроса, обясних и’ някои неща, които се предполага, че тези приемни родители трябва да знаят даже по-добре от мен, простата биологична майка, та май и тя “прогледна”. Има много други, личностни качества жената, заради които е още с нас.

# 6 629
Лекарите не са божества, нито всички са специализирали дотолкова, че да виждат нещата правилно. Кой знае какво са видели и разчели. Никой не казва какви лекари са - още редови и неопитни или доценти с опит. Има лекари и лекари.

Общи условия

Активация на акаунт