Клиники в Истанбул - тема 8

• 73 153
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Аз, два опита единия биохимична,  от втория имаме дъщеричка на месец.

# 391
  • София
Аз, два опита единия биохимична,  от втория имаме дъщеричка на месец.

Благодаря за отговора - моля да споделиш, ако е удобно скоро ли е било, как е отношението там, отделят ли нужното внимание на пациентите? Цените като в Бахчеджи и Мемориал ли са?

# 392
Последният опит - февруари, всички решения са на професор Търаш, а прегледите на ротационен принцип от други лекари. Прекрасна координаторка, много всеотдайна. Много сериозно отношение имат към процедурите, лично липсва, но за мен това беше без значение. Взимаха ме от автогарата с кола и шофьор безплатно , има и хотел за 40 евро, лекарствата ми ги носеха с отстъпка в болницата, и после ми пращаха по пациенти в България, когато ми трябваха. Клиниката е пълна с пациенти пак, няма много чужденци. Бяхме с други момичета, едното не успя, с ИЯР, другите три родихме вече. Аз имах различна стимулация заради възрастта 41, с хормон на растежа, който пробуждал яйчниците - на първия опит - два антрални, на втория - седем. На пети ден 4 бластоциста и една морула, за първи път стигам до бластоцист. Питай за друго 😊

# 393
  • София
Оки, благодаря за изчерпателният отговор. Цената е това което пише на първа страница? Цялата процедура ли включва, прегледи, пункция, замразяване, трансфер, правят ли кръвни изследвания в хода на стимулацията? Правят ли ПИД и препоръчват ли го? Yum

# 394
Последният опит - февруари, всички решения са на професор Търаш, а прегледите на ротационен принцип от други лекари. Прекрасна координаторка, много всеотдайна. Много сериозно отношение имат към процедурите, лично липсва, но за мен това беше без значение. Взимаха ме от автогарата с кола и шофьор безплатно , има и хотел за 40 евро, лекарствата ми ги носеха с отстъпка в болницата, и после ми пращаха по пациенти в България, когато ми трябваха. Клиниката е пълна с пациенти пак, няма много чужденци. Бяхме с други момичета, едното не успя, с ИЯР, другите три родихме вече. Аз имах различна стимулация заради възрастта 41, с хормон на растежа, който пробуждал яйчниците - на първия опит - два антрални, на втория - седем. На пети ден 4 бластоциста и една морула, за първи път стигам до бластоцист. Питай за друго 😊

Здравейте , може ли да споделите повече за различната стимулация и прием на хормона на растежа / пробуждане на яйчниците / Питам , защото и аз съм с ИЯР и не реагирам добре на стимулация . Тръгват 1-2 Ф.

# 395
Марч, стимулацията беше гонал +мерионал, но всеки ден биех и този хормон, който повлиява качеството на яйцеклетките и във времето - два до шест месеца събужда яйчниците, както при мен. Правят и прп, на мен ми бяха предложили, но хормона свърши работа. Има много материали на английски за хормона.

# 396
-

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 12:33 от dreamer@1

# 397
Марч, стимулацията беше гонал +мерионал, но всеки ден биех и този хормон, който повлиява качеството на яйцеклетките и във времето - два до шест месеца събужда яйчниците, както при мен. Правят и прп, на мен ми бяха предложили, но хормона свърши работа. Има много материали на английски за хормона.

Благодаря

# 398
Здравейте момичета. Дежурните аптеки в неделя, 17.11.2019, в Шишли, са изброени по-долу. Пишете ни ако Ви се налага да намерите аптека в друг квартал или извън работно време през седмицата и с удоволствие ще Ви насочим. Уголемена карта в Гугъл Мапс с разположението на аптеките можете да видите тук:
https://drive.google.com/open?id=16cPetPIwe3lpkAOSyZMRbsi1K7s&usp=sharing

ASLI ECZANESİ  
Address: Gülbahar Mah. Yenidere Sok. 2/A (Gülbağ İlköğretim Okulu Karşısı) Şişli, İstanbul
Telefon: 02122118501

ŞİFA ECZANESİ
Address: H. Edip Adıvar Mah. Halide Edip Adıvar Cad. 57/A (Halide Edip Adıvar Aile Sağlığı Merkezi Karşısı) Okmeydanı, Şişli, İstanbul
Telefon: 02122109091

ZİHNİ ECZANESİ
Address: Meşrutiyet Mah. Vali Konağı Cad. 99/B Şişli, İstanbul
Telefon:  02122312661

# 399
  • Пловдив
Здравейте , този път смених тактиката и вчера бяхме при Професор Търаш - Аджибадем Маслак в Истанбул . Нищо общо нямат нито с клиника Бахчеджи , където ходих миналата година и се чудех сега да ходя ли пак, нито с кадрите , нито с вниманието и компетентността , нито с обслужването , нито с нищо не мога да сравня тази клиника и с клиниките в БГ. Видях какво е да искаш да помогнеш на някой - от все сърце. Минахме през 4 кабинета - заедно с преводачката . На всякъде ни се попълваше малко - по- малко досието с въпроси и още въпроси, с прегледи и с тестове . Накрая това досие беше дадено на професора , който отдели 30 мин. да говори с нас. На все , че започна с " Как пътувахте?, Уморени ли сте , Предложиха ли Ви напитка ? Аз съм втрещена от тези хора . Добре , че не отидохме в Бахчеджи.
В самия ден ми направиха процедурата ПРП , която е - взимат ти кръв , преработват я в плазма и ти я инжектират в яйчниците.Целта е да се събуди всичко спящо в тях - демек да изкара яйцата, които са останали. С пълна упойка се прави. Отне ми 1 час , с цялата подготовка , която няма да коментирам колко професионална беше. Професора каза че ни пуска в отпуск /хахаха/ за 2 цикъла - да действаме сами - има шанс да се получи естествено. Има 3 случая на забременели жени на и  над 45г. От три - двете са в напреднала бременност.  Ако не стане тези два месеца  идваме на 2- ри ден на втория цикъл и решават - ако има достатъчно фоликули - правят стимулация - вадят - оплождат - връщат. Ако няма - пак ПРП и така. Аз мисля че избрах правилната клиника и правилния за себе си метод.

# 400
Здравейте , този път смених тактиката и вчера бяхме при Професор Търаш - Аджибадем Маслак в Истанбул . Нищо общо нямат нито с клиника Бахчеджи , където ходих миналата година и се чудех сега да ходя ли пак, нито с кадрите , нито с вниманието и компетентността , нито с обслужването , нито с нищо не мога да сравня тази клиника и с клиниките в БГ. Видях какво е да искаш да помогнеш на някой - от все сърце. Минахме през 4 кабинета - заедно с преводачката . На всякъде ни се попълваше малко - по- малко досието с въпроси и още въпроси, с прегледи и с тестове . Накрая това досие беше дадено на професора , който отдели 30 мин. да говори с нас. На все , че започна с " Как пътувахте?, Уморени ли сте , Предложиха ли Ви напитка ? Аз съм втрещена от тези хора . Добре , че не отидохме в Бахчеджи.
В самия ден ми направиха процедурата ПРП , която е - взимат ти кръв , преработват я в плазма и ти я инжектират в яйчниците.Целта е да се събуди всичко спящо в тях - демек да изкара яйцата, които са останали. С пълна упойка се прави. Отне ми 1 час , с цялата подготовка , която няма да коментирам колко професионална беше. Професора каза че ни пуска в отпуск /хахаха/ за 2 цикъла - да действаме сами - има шанс да се получи естествено. Има 3 случая на забременели жени на и  над 45г. От три - двете са в напреднала бременност.  Ако не стане тези два месеца  идваме на 2- ри ден на втория цикъл и решават - ако има достатъчно фоликули - правят стимулация - вадят - оплождат - връщат. Ако няма - пак ПРП и така. Аз мисля че избрах правилната клиника и правилния за себе си метод.

Кажете колко струва процедурата?

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 10:56 от Irena13

# 401
В самия ден ми направиха процедурата ПРП , която е - взимат ти кръв , преработват я в плазма и ти я инжектират в яйчниците.Целта е да се събуди всичко спящо в тях - демек да изкара яйцата, които са останали. С пълна упойка се прави. Отне ми 1 час , с цялата подготовка , която няма да коментирам колко професионална беше. Професора каза че ни пуска в отпуск /хахаха/ за 2 цикъла - да действаме сами - има шанс да се получи естествено. Има 3 случая на забременели жени на и  над 45г. От три - двете са в напреднала бременност.  Ако не стане тези два месеца  идваме на 2- ри ден на втория цикъл и решават - ако има достатъчно фоликули - правят стимулация - вадят - оплождат - връщат. Ако няма - пак ПРП и така. Аз мисля че избрах правилната клиника и правилния за себе си метод.
На мен са ми правили ПРП в Турция, но на лигавицата на матката. Проблемът беше, че в продължение на няколко месеца лигавицата беше много под допустимия минимум и не нарастваше с каквито и да е видове медикаменти и лечения. Две процедури през 4 дена и лигавицата беше ОК, а инвитрото успешно. Желая ти да постигнете желания резултат! Simple Smile

# 402
Femme, casablanka а цента бихте ли сподели каква е ?

# 403
При мен мисля беше $300 на процедура. То толкова неща бяха, че вече се бъркам кое колко беше. Но мисля, че такава беше цената. Процедурите ми бяха 2.

# 404
А в коя клиника го правихте Вие?
При мен мисля беше $300 на процедура. То толкова неща бяха, че вече се бъркам кое колко беше. Но мисля, че такава беше цената. Процедурите ми бяха 2.

Общи условия

Активация на акаунт