Януарски акробатчета падат от шезлонзи и креватчета

• 11 794
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Маменца,здравейте!Аз всъщност съм януарска мама,ама терминът ми беше февруари и после продължих да си пиша там...не ми остава време и за януарската темичка,ама сега имам питанка Wink слагате ли да седят вече бебчетата?малко е тъп въпросът,ама беба не иска да стои,а ортопедът ми каза след 6-тия месец та затова исках да ви питам как са вашите бебенца Wink благодаря предварително... Hug  bouquet

# 106
  • София/Овча купел 2
ScreamingMamaa,моята дъщеря стои седнала от доста време вече.Оставям сама да си играе седнала на земята.Рядко се гъта настрани.И в количката така се возим.Всички бебчета са си индивидуални и не може по едно и също време да сядат,да им растат зъби или т.н.Когато е готова беба ще си седне Wink.

# 107
Откакто влезе в 6-тият месец и аз слагам Вяра да седи и много и харесва.Педито каза че може.В лятната количка седи и не протестира за разлика от другата в която трябва да лежи и така.
Така че, Screaming Mamma смело си я слагай ако иска детенцето Peace

# 108
ами да,иска,и то много...но ме беше страх...защото педи ми каза,че още са много меки прешленчетата и може да има проблеми като порасне...та затова изчаквах толкова време...а вашите бебешоци вече седят самички  #Crazy а как започнахте да ги слагате-постепенно в началото само по няколко минутки или направо колкото им се стои?ох,май много ви се намесих в темичката..дано не съм станала досадна..  bouquet

# 109
ами да,иска,и то много...но ме беше страх...защото педи ми каза,че още са много меки прешленчетата и може да има проблеми като порасне...та затова изчаквах толкова време...а вашите бебешоци вече седят самички  #Crazy а как започнахте да ги слагате-постепенно в началото само по няколко минутки или направо колкото им се стои?ох,май много ви се намесих в темичката..дано не съм станала досадна..  bouquet
Спокойно бе момиче-нали сме за това Peace Аз я слагам за по 5-10 мин в проходилката за да свърша някоя бърза работа и общо взето по толкова я държа седнала.Това защото тя просто неможе да седи на едно място и обичка повече да се гушкаме и разнасяме Grinning
Обаче неможе да седи самичка без да е подпряна отвсякъде - мънички сме още Wink

# 110
Да се включа и аз набързо с няколко реда и да лягам, че съм гроги. И аз не успявам почти никога да легна преди 12.
Подписах се и аз в петицията! Ама как може такова нещо, то не стига че е пълен провал тая ЗК, ами сега и млеката на децата да спрат! Close
kleo_80 браво на мъжлето ти! Като прочетох какво е направил направо се разчувствах! Страхотен е! (то мъж като мъж, не е като моя, нали го знаете... Close)
Прах Сано Максима има във Варна, сигурна съм. В гаражите до Колхозния.
За сядането, Мони седи в мен, но сама без подпора не може. А Мария на нюня ми е страшно сладка на снимките! Как си играе с играчките и каква госпожица е станала!  Wink
Хайде лека нощ!  Hug

# 111
  • София/Овча купел 2
... А Мария на нюня ми е страшно сладка на снимките! Как си играе с играчките и каква госпожица е станала!  Wink...

Благодарим за комплимените Embarassed.
Тази вечер направо подивях.Мария си заспа към 20ч,но до 20,30 се наспа #Crazy.Беше си пропуснала последното следобедно спане и явно реши,че това е то,и чак сега заспа.То не беше игра не беше чудо.Това краката и рацете са като на бързи обороти.Непрекъснато мърдат.Само да проходи това дете направо ще ми вземе акъла ooooh!.Усещам го.То просто не може да стои на едно място.

Миличка,изобщо не си станала досадна.Затова сме тук да си помагаме с каквото можем.Питай смело и не се притеснявай.В началото слагах Мария за малко седнала подпряна с възглавнички.Постепенно от полуседнало положение в количката започнах да я слагам седнала по малко.Сега вече седи наперена в количката,държейки се отпред.Голяма надувка ми е Mr. Green.

# 112
[desi] мерси много за разясненията, вече ми е по-ясно  Laughing ще го мисля как ще е с работата, че хич не ми се дава АМ, но в краен случей...има още време де аз ще тръгвам от Септември месец. В началото си виках е ще е добре ако 6 месеца кърмя, а сега си викам хайде дано до годинка се кърмим  Mr. Green
kleo_80 да бе аз помислих, че си се върнала на работа и затова питах за цеденето.   dohА мъжа ти е страшен, браво!!!  smile3501
ScreamingMamaa и мойта щерка се напъва де седи, но аз не и давам много. Самичка седи по малко обаче - десетина секунди. Ако я подпра ще седи и повече, но не е хубаво  Naughty най-добре е когато има готовност детето да си седне само.
Gushanka как сте, какво стана с температурката?
Хайде лека нощ от нас! Тя Бояна заспа още в 8 де  Laughing

# 113
Telma, хич не го мисли от сега. До тогава бебка ще е на 8 месеца и спокойно ще може докато си на работа да мине на 3 хранения през деня - едното кашичка със сиренце или попарка, едното пюренце със сиренце и малко плодово за десерт и следобяда киселче или нещо друго. И ще си я кърмиш сутрин веднъж и вечер 2 пъти - като се върнеш и преди заспиване и нощем ако иска и ще е достатъчно.

# 114
  • София
Добро утро мили мами и успешна седмица Hug wavey
Извинявам се ,че не писах няколко дни ,но бях много притеснена и освен да бъда с Вандо-бандо не ми се правеше нищо.Даже и мъжа ми готви, чисти, пере като ме гледа как съм. Cry
Неискам да Ви занимавам с мойте проблеми още повече в началото на седмицата ,а и нали трябваше в тази тема да си говорим само хубави работи,но ми се е свило сърцето и искам да споделя с Вас за да ми олекне.А и знам,че мислено ще ни помогнете всичко да  е  наред newsm17.Ние в петък правихме рентгенография и положението не е много добро.Сухожилието на Ваньо е слепено и на 24,07,2006 ще ни оперират и после 1 месец в гипс newsm45 newsm45 smile3514.Надявам се с това да се приключи,но резултата ще е ясен чак като свалим гипса.Миличкия как ли ще го понесе,тъкмо започна да пълзи,а сега ... newsm45И на пук на цялата тази гадост за два дни ни избиха 3 зъба отгоре два от който кучешките,та вече си имаме 5 зъбчета newsm47 newsm47 newsm47 newsm47 newsm47.Пожелавам Ви на всички толкова безпроблемно никнене на зъбките както е при нас. smile3521.И ние сме в отбора на сядащите,е не сам ама като го оставя и си стой от време н аверме забучи нос в леглото ама бързо се изправя на ръце и почва едно пълзене.А в столчето за хранене стой като че ли цъл живат там е стоял.Вече и аз се храня като хората lalalala newsm53.
kleo честито ти нов телефон и браво на мъжа ти smile3501много се радвам когато се намират такива мъже.Той и моя е такъв ама се сеща рядко ,но винаги си заслужава.БРАВО
Ей момичета ние си имаме истинска отличничка.Браво mishlence smile3501 smile3501 smile3501.и честито на малките мишленца кръщаването.Да  са много здлави и щастливи Hug

# 115
Здравейте! Много сте изписали, ще ви изчета и пак ще се включа....

Някой ще ходи ли на море? Дали са малки бебоците? Аз паръчах 1 лодчица с тента уж за новородени

# 116
  • Пловдив
Здравейте и от нас! Hug Весела и безпроблемна да е тази седмица за всички мами и бебоци!  bouquet

Честита половин годинка на всички мини - рожденици ,които съм пропуснала да поздравя! newsm51

Честито и на днешните бебоци Самуил, Симона , Паолина  и Жулиен ! Бързо, бързо да порастнат , да са много весели и игриви!

BON_TONI , толкова мъчно ми стана като чета какво ви предстои. Дано всичко да свърши възможно най-бързо и най-успешно! Не губи вяра, бъди положителна! Имаш нашата пълна подкрепа! Hug

kleo_80 , честит ти подарък! Мъжът ти е много .... не знам какво да кажа, просто съм възхитена!  yes

Telma , и аз не съм съгласна , че всички условия за захранване трябва да са на лице. Например на мен първото зъбче ми е избило на първия ми рожден ден!

Ох, трябва да тръгвам, после ще пиша за Криско, вече няма Т, добре е!

# 117
 Two HeartsЧестита половин годинка на днес навършващите я сладури - Симона, Самуил и Жулиен Two Hearts
Да папкат да слушкат и бързо да порастват newsm51
Бон Тони с теб сме мила.Недей да се притесняваш толкова да не вземеш ти да се поболееш от притеснения.На Ваньо му трябва здрав и усмихната мама и съм убедена че всичко ще бъде наред след тази операция.Миличкото - голям герой е твоето синче да знаеш.Че и 5 зъба даже успя да нареди.Много целувчици ви пращаме и на двамката Hug Heart Eyes
Тази нощ будувахме ние здраво на всеки час се будеше с плач и аз скачм гушкам и след малко па ooooh! Зъби ли са що ли?
Хайде весел и усмихнат ден на всички Hug

# 118
    ura  Честито на шестмесечковците Мони, Паолина, Самуил и Жулиен! Да разстът здравички и много да слушкат мама и тати! [/b]    ura

BON TONI иска ми се да ти вдъхна много кураж за това не леко изпитание за всички вас! Confused За доброто на детенце е, но когато всичко отмине ще си най-щастливата мама!На бебоците всичко бързо им минава,и дано Ванюшката преодолее всичко и скоро да ни зарадваш с добри новини!Прегръдка от мен! Hug

п.п.Връщайки се от парка видях Алекс на kleo но без kleo  Rolling Eyes Така блаженно си спеше в количката,та не можах да му се порадвам..

# 119
  • Madrid
Благодаля ви милички!  bouquet

Честито и на Мони,Жулиен и Паолина!!! bdbaloni
А това е за майчетата beer beer3 beer2
Какво да ви кажа,Самуилчето беше с температура цяла нощ,будеше се на половин час и плачка cryСега му я следя,спаднала  е на 37,което е добре!Мислех от днес да започна отново със захранването,но ще изчакам да утре,надявам се да е по-добре и по-спокоен Praynig
Честита 6-ца на Мишленце!!! smile3501
Клео,много мил съпруг hug
Бон Тони,имаш моята искрена подкрепа fingerscrossed
Аз за сядянето писах,но не го оставям дълго така,колкото да се покефи на новото си откритие!
Ох,тук е страшна жега  Nature Sunnyотиваме да се поразхладим под душа newsm37
Цунки мунки по муцунки!!!

Общи условия

Активация на акаунт