слагате ли да седят вече бебчетата?малко е тъп въпросът,ама беба не иска да стои,а ортопедът ми каза след 6-тия месец та затова исках да ви питам как са вашите бебенца
благодаря предварително...
слагате ли да седят вече бебчетата?малко е тъп въпросът,ама беба не иска да стои,а ортопедът ми каза след 6-тия месец та затова исках да ви питам как са вашите бебенца
благодаря предварително...
.
а как започнахте да ги слагате-постепенно в началото само по няколко минутки или направо колкото им се стои?ох,май много ви се намесих в темичката..дано не съм станала досадна..
а как започнахте да ги слагате-постепенно в началото само по няколко минутки или направо колкото им се стои?ох,май много ви се намесих в темичката..дано не съм станала досадна.. 
Аз я слагам за по 5-10 мин в проходилката за да свърша някоя бърза работа и общо взето по толкова я държа седнала.Това защото тя просто неможе да седи на едно място и обичка повече да се гушкаме и разнасяме 

)
...
.Беше си пропуснала последното следобедно спане и явно реши,че това е то,и чак сега заспа.То не беше игра не беше чудо.Това краката и рацете са като на бързи обороти.Непрекъснато мърдат.Само да проходи това дете направо ще ми вземе акъла
.Усещам го.То просто не може да стои на едно място.
А мъжа ти е страшен, браво!!! 
най-добре е когато има готовност детето да си седне само.

.Ние в петък правихме рентгенография и положението не е много добро.Сухожилието на Ваньо е слепено и на 24,07,2006 ще ни оперират и после 1 месец в гипс
.Надявам се с това да се приключи,но резултата ще е ясен чак като свалим гипса.Миличкия как ли ще го понесе,тъкмо започна да пълзи,а сега ...
И на пук на цялата тази гадост за два дни ни избиха 3 зъба отгоре два от който кучешките,та вече си имаме 5 зъбчета
.Пожелавам Ви на всички толкова безпроблемно никнене на зъбките както е при нас.
.И ние сме в отбора на сядащите,е не сам ама като го оставя и си стой от време н аверме забучи нос в леглото ама бързо се изправя на ръце и почва едно пълзене.А в столчето за хранене стой като че ли цъл живат там е стоял.Вече и аз се храня като хората
.
много се радвам когато се намират такива мъже.Той и моя е такъв ама се сеща рядко ,но винаги си заслужава.БРАВО
.и честито на малките мишленца кръщаването.Да са много здлави и щастливи 
Весела и безпроблемна да е тази седмица за всички мами и бебоци! 

Честита половин годинка на днес навършващите я сладури - Симона, Самуил и Жулиен

Зъби ли са що ли?
Честито на шестмесечковците Мони, Паолина, Самуил и Жулиен! Да разстът здравички и много да слушкат мама и тати! [/b] 

Сега му я следя,спаднала е на 37,което е добре!Мислех от днес да започна отново със захранването,но ще изчакам да утре,надявам се да е по-добре и по-спокоен 

отиваме да се поразхладим под душа 
Препоръчани теми