Януарски акробатчета падат от шезлонзи и креватчета

• 11 744
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, момичета Hug
С Алекс много ви благодарим за пожеланията  bouquet
Моля почерпете се за негово здравепърво с киш
а после с тортичка

Съжалявам, че се включвам чак сега, обаче цял ден бачках, а после ходихме с Алекс и с татито на пицария Heart Eyes Има една съвсем наблизо с много хубава градина. Няма да ви казвам Алекс как ми бъркаше в чинията smile3532 Извадих всички играчки от чантата, нищо друго не пожела да погледне освен пицата ми и халбата с бира на баща си smile3521
Направо ще ме умори тва дете, чак жал ми стана, ама какво да му дам от пицата Sad
Днес му купих подарък - неразливаща се чашка на Авент, дано да му хареса Mr. Green
хайде после ще пиша пак, че малкия реве за папо, а пък аз бързах да ви почерпя преди да си легнете Mr. Green

# 256
защото иначе става нечетливо и объркано от много цитати с ненужна информация.

И ако може, започни да ползваш препинателни знаци, а най-добре препрочитай какво пишеш - много ни е трудно да те разбираме.
като постваш има 2 бутона - единия е ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПРЕГЛЕД а другия ПРОВЕРКА ПРАВОПИС. Мисля, че и 2та е хубаво да натискаш. Embarassed Embarassed Embarassedок

# 257
SEMEINA преди бутоните "предварителен преглед" и "проверка правопис" натисни ТУК   Wink

# 258
добре де казахте вече маи искате да ме уморите smile3518 Weary

# 259
няма да те уморяваме Simple Smile само ти помагаме  Hug

# 260
  • Madrid
Бодливке,аз колко търсих каша без захар и накрая открих-Милупа LaughingИма и още една-Пулева,ама тя май е тукашна,не знам дали я има в България.А на Нутрибен само оризовата е без захар,аз с такава захраних.А пък пюретата ще купувам като се прибера на Хип,че тук всичко е със захар и сол CloseСега ги правя сама   chef
Лили,ама няма страшно HugТе и другите са писали,че малката не е слабо бебе  :peace:6 килца за 6 месеца са си екстра bowuu

# 261
Lilli - спокойно бе мила, недей да се притесняваш толкова Hug И аз по едно време се притеснявах за Алекс, че не качваше много, ама като си го виждам че добре изглежда в крайна сметка не гледам какво показва кантара.На последната консултация беше 6850 гр а е по-голям от Еми и е момче все пак. Я кажи ти как я намираш, добре ли ти изглежда, доволно ли е детенце?
А и как я храниш, знам само че цедиш, по колко пъти яде, храни ли се през нощта, не иска да яде ли? Друго даваш ли й освен кърма и какво ако даваш? Въобще разкажи каквото се сетиш да видим има ли за какво толкова да се притесняваш. А за какво ще ходите при гастроентеролог има ли друг проблем, освен че не качва много?
Гаргамелчо ми тя твоята хубавица да я правим гимнастичка, пу,пу да не й уроки и гъвкава и пъргава, само не знам като проходи как ще се справяш Joy
Малвина - не съм те виждала отдавна Hug За кашата - аз мисля да давам след кърмене, направена с вода. Мисля да взема ориз и рожкови, за която Деси говореше, защото ориза запича, а рожковито разхлабва
Леле Вивка, твоята мадама колко е голяма Rolling Eyes

# 262

п.п. Момичета купували ли сте пюрета HELLO аз за първи път виждам и чувам за такива - свекърва ми е купила за малката Thinking
Да,аз съм купувала и мойта Стаска ги обожава Peace

# 263
Честита половин годинка на Матю и Кристиан  newsm51 Нека бъдат весели и здрави и да радват мама и тати
 baloni

И също така да поздравя и моята принцеса Стаси smile3522 и да й пожелая щастливо детство и много усмивки и да ви почерпя разбира се   cook newsm10  beer2  beer3  beer  cook

# 264
Честито на днешните мини рожденници - Стаси,Матю и Кристиян Hug
Да са здравички и да растат весели и щастливи Heart Eyes
пепи,мерси за инфото за пюретата  bouquet
СЕМЕЙНА , не се сърди бе жена никой не ти се кара просто момичетата искат да помогнат Hug

# 265
Здравейте!
Първо да честитя на мини рождениците Стаси, Матю и Кристиян и да им пожелая да са засмени, игриви и щастливи!   Hug
Ние днес бяхме на консултация, но вчера свършихме антибиотика и няма да ни бият сега ваксината. Сега ще чакаме 5 дни и ще направим нови изследвания. Ако не са измрели бактериите ще продължаваме да ги трепем  #2gunfire Иначе сме 8 кг, 69 см.
Лили, няма да се притесняваш! Положението не е толкова зле, има къде къде по-страшни неща от едни килограми и бактерии! И ние сме с бактерии, но ги морим някакси...По принцип когато има бактерии в урината е възможно детенце да не наддава. Племенникът ми беше с Е. коли в урината и не наддаваше, пи антибиотик и още с първия прием се справиха с тях! После и апетита му се отвори. Няма да се тревожиш! Всичко ще е наред, ще видиш!

# 266
Здравейте, милички!

Честит мини рожден ден на Стаси,Матю и Кристиян   bouquet Пожелаваме им много весело и безгрижно детство   bouquet

Лили, и аз ще се присъединя към мамите и ще ти кажа СПОКОЙНО, миличка! А и като я гледам Емката как се смейка и как играйка - не мисля, че има за какво да се тревожиш  Hug

Сега да ви се оплача - алергията на Али пак се прояви.По главата има малки червени пъпчици.Водих я пак на лекар. Казаха ми да е поне 2 седмици на диета - кърма и лечебната храна на Милупа или Хумана или каквато й взема.Взех на Милупа.Спирам всичко друго - само кърма и тази храна.А тя пък не я иска изобщо да я помирише Милупата. Правих я на каша - изяде 5 лъжици и край, на обяд я направих като млекце да я пийне от шишето , но уви! Изобщо не пожела да смукне поне веднъж Cry Накрая рядката като млекце храна я давах 1 час с лъжицата, детето рева, аз ревах, омазахме се целите и колко изяде изобщо незнам! Каква е тая тъпа алергия сегааа  newsm45  Казаха, че не е от храна но за всеки случай сме на диета.Ама може ли пък от храната да е - значи Алекса 4 дни е яла на обяд Хип - картоф с тиква, а след обяд Ганчев - ябълка със сини сливи. През останалото време само кърма.От това може ли да има алергия - аз се съмнявам.

Оххххх нещо ми е много сдухано и тъпо и тъжно и незнам какво да правя занапред. Да мине диетата и да ми е добре детенцето, пък друго не ме интересува ...  newsm17

# 267
...По главата има малки червени пъпчици.
Много съжалявам Виличка,не се притеснявай -ще му мине,но искам да ти кажа,че и една моя приятелка имаше същия проблем и й бяха казали да спре да го кърми известно време,защото можело да е от кърмата-и наистина така се оказа,за няколко дни се оправи,но щом са ти казали да го кърмиш може при вас да не е от това,но исках да ти го споделя.Желая ви успех и по бързо да минат проблемите

# 268
Ето ме.
Ще кажа бързо какво стана, че не знам колко време имам.
Общо взето всичко е наред. Докторката каза,че щом все пак наддава и изглежда добре ( прегледа я), няма основание за притеснение. Боцнаха и пръстчето, резултатът-HGB 115. Ми така, де! Детето яде каша,АМ НА и кърма. Не би могло да са други показателите. Съдържанието на желязо в червените кръвни телца ,обаче било ниско и заради това и бавния темп на наддаване, препоръча месно пюре newsm78 newsm78. Каза да почна с една лъжичка - 2 дни, после две лъжички- 2 дни, и така много бавно да заместя цяло хранене. Thinking Ходих аз до ХИТа, половин час четох по етикетите и лошо ми стана. Въобще представа си нямах, че толкова работи има в тия пюрета. ooooh! Е, взех две, които ми се видяха най-приемливи, колкото да не изляза с празни ръце. Но... много ще си помисля преди да предприема нещо по въпроса с храненето. Първо ще гледам да се пообразовам(така се надявах, че може да се размина с главоблъсканиците покрай захранването, разчитах на някаква сносна схема от гастроентеролога, обаче с това месо внезапно се озовах в трета глуха), после може нещо сама да приготвя, пък- да видим. Абе аман от тия доктори! Все ми се ще да им се доверя, но все нещо съмнително ми се вижда. То ако си беше всичко наред, щеше ли да ги има тия форуми?!
Сега ще използвам, че бебка заспа,щото почти не мигнах тая нощ.
После ще гледам да се включа с персонални отговори.
Но не мога да не БЛАГОДАРЯ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ на всички ви за загрижеността! Страшно ви обичам! Страхотни сте!

# 269
Привет и от нас!

Аз тия дни чета и тъкмо да се разпиша и синковеца ме привиква. Днес за пръв път от няколко дни се заиграва толкоз много в бокса, та ето ме и мен. Май му избива и третия зъб, но не съм много сигурна още. Онзи ден реших да пообиколя пак магазините, но не би. С влизането и се започва рев, излизаме ходим-ходим и айде пак в магазина и пак рев и така се прибрах без да правя трети опит да пазаря- за едни и същи магазини.

lilli,  и аз да кажа, дано всичките ти притеснения скоро бъдат само спомен!

doritt, споко Дани "само" 110грама беше по-тежък от Пави(4200). А овладяхте ли вашите обриви?

pepi, тя и мойта голямата не е проявяла непоносимост към храна и също е захранена рано, но ето малкия не е ясно с алергични прояви ли ще е или не?

Gushanka, ние свалихме нивото, че и наш Дани взе да прави опит да се набира на решетката.

Цитат
Имах Елоком, но знам, че е силничък и не посмях много да мажа. Педито ми даде Lipobase и каза 1:1 да смесвам с Елокома и веднъж дневно да мажа. Ще видим. Очаквам резултат до 2-3 дни. А за подсечените ни мъжки атрибути изписа Exipial. Не бях го чувала и не съм взимала. Някоя от

sea woman, точно тези не съм ги ползвала, но за всички съм чела в здравния в темата за дерматита.

Цитат
правила съм и такива глупости като да дандуркам ревящо бебе, че не са минали 3те часа за хранене

[desi], то и аз, както и то спи, аз го будех да яде...
Много ми се чудят приятелите и познатите(леко ми се и присмиват даже) как така голямата съм я захранила по старата Бг схема, а на малкия вода не давам и другите новости. Добре де ама като съм прочела това-онова как да го забравя?

Vili4ka, аз от многото четене тук и там останах с впечатление, че алергията към храна може да се прояви към какво ли не, но пък в пове4ето случаи се израства. Дано скоро отшуми.

Реших захранването ще започнем с каша, но трудно ли се намират каши без захар там? Тук има няколко таквиз и се чудя дали поне една да не помъкна. А водата само първия път я приехме, сега - само се лигавим с нея.
Диетоложката ме погледна странно като не можах да и отговоря докога смятам да кърмя? Тук като всичко им е планирано и за кърменето ли имат дале4ни планове незнам?

Дани все още не стои сам седнал, но в количката е все в поза "нащрек". За завиването какво да пиша, че като е топло не ползваме завивки, че и дрехи даже. Дани често спи по памперс в последно време нощем на отворен прозорец. А и денем вкъщи пак е само по памперс.

Общи условия

Активация на акаунт