Януарски акробатчета падат от шезлонзи и креватчета

• 11 747
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Първо: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЕБЕШОРИ, РОДЕНИ НА ДНЕШНАТА ДАТА ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА! ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДА СА!
Второ: lilli, браво, че си успяла да се справиш с проблема!
Трето: честито на мама desi кръщенето на детенцето! Нека пътят му в живота е лек и успешен!
(вече няма да броя) не успях да изчета всички, но всеки път ми се ще да прочета, че болните дечица са оздравели!
 WearyЗа лягането: къпем се около 20-20.30 и аз до 23 съм успяла да опъна морно тяло. Александър се буди около 4 да хапне и после пак сън до 6-6.30.
Аз ходих на зъболекар и съм мнооого доволна, че нещата са наред. Само дето направих 1 пломба на млечния си зъб(имам екстри)! smile3503
Още зъбчета нямаме. Някой питал ли е някой докога ще преваряваме водата?  newsm78
Моят герой и след зеленчуковото пюре си търси млякото и не знам докога така.
Днес успях да гледам 1 филм и съм довооооолна! Не ми се беше случвало от ехеееее...
Такива работи при нас.
Поздрави на всички ви!  Party

# 46
sea woman супер е това за зъбите Peace. Мен ме е шубе да отида. Още докато бях бременна го закъсах Confused, но тогава отложихме за след раждането, заради процедурите(май ще се наложи омъртвяване на нерв и т.н.), а после за след кърменето и кой знае кога ще отида Rolling Eyes. А съм сигурна, че и разни пломби ще се наложи да правя... И направо не виждам как ще го вместя зъболекаря в програмата. Няма да е ден-два, ще отнеме бая време и умувам как да организирам гледането на бебка newsm78. Но докато все още кърмя,макар и от шише, ще отлагам това удоволствие bowuu.
И аз гледах скоро филм Mr. Green. Чувствах се сякаш кой знае какво удоволствие си доставям Laughing, сякаш съм отишла по женски на кръчма, или се излежавам блаженно на някой плаж,пийвам коктейли и главата ми е празна, ама абсолютно без нито една мисъл вътре...

# 47
Ауууууууууу, че съм тиква zаспала... Embarassed
 [desi],честито ви християнче...много zдраве и късмет Hug
  bouquet
Зойката, в тая вашата вана много хубаво бе Mr. Green...

Сложих снимки и на наш тати да видите и моето дете какъв е клонинг...аz въпреки всичко съм доволна, че поне цветовете от мен е вzела, пък другото как да е Thinking...Последната не е от Юли, а от Май, но нещо не успях да я преместя...ша ма проштаате Embarassed

Като се zаговорихте zа филми и така ми се доходи на кино...лелееееееееееее...ама на есен като минем на твърдо гориво ще наваксвам Sunglasses...я кажете какво гледахте?

# 48
Хелоу мами  Laughing

Честито на всички мини рожденници днес да са много здрави и усмихнати!!!!

Ние бяхме на консултация днес. Бояна е 7900г. и 70 см. вече. Дадоха ни и направление за изследванията. И тази наша педиатърка докато беше много доволна, че кърмя днес ми заяви, че вече трябва да ограничавам кърменията, щото вече нямало смисъл изневиделица кърмата става една такава нехранителна и детето само си играело  #Crazy можело да си играе с нещо друго. Останах без думи... то няма и смисъл да спориш с нея. Бях казала, че не бързам със захранването, а тя добре ама вече давай супички, киселчета и т.н. Просто нямам нерви да се разправям и с нея всеки път казах добре и аре до скоро....мислех, че сме се разбрали общо взето и затова не я смених, а сега чак декември  ooooh! да ми е живо и здраво детето та по-рядко да я посещаваме!

lilli не отлагай зъболекаря, че много лошо след това. Още повече, че и упойките са съвместими с кърменето, можеш да питаш зъболекаря де.

surfline ама направо ме разби с твойта свеки, само така
 Peace и много сладки снимки, верно много си приличат двамката. И мойте са така, аз съм от друго семейство  Crazy
Хайде лека нощ, че нещо много ми се спи ето аз кога си лягам

# 49
Честито на днешните порастнали сладури от отбора - Ели и Ники и Ерик.Да растат здравички,красиви и умни Hug
Лили,много е хубаво че вече сте добре:) А как сте с хапването?Още ли не иска Ема да суче?
Аз вчера два часа варих мазах и прочие от разни домашни продукти пюре на Вяра и познайте....Тя не го хареса Mr. Green Гледаше ме странно и плюеше с кеф и правеше физиономии на погнуса hahaha Joy Joy Joy А пюрето стана хубаво честно Rolling Eyes
Оххх зъболекарят и на мен ми е болна тема и а съм за там и то в най скоро време ще трябва да се ориентирам.ненавиждам зъболекарските кабинети(и лекарските де Wink)
Много хубави снимчици сте сложили Heart Eyes
Хайде чао засега че сме нервни Mr. Green

# 50
честито и от мен  на мини рождениците и на сдобили са се с зъбки ние вече паднахме 2 пъти от кревата #Cussing out #2gunfire #Crazyслава богу нищо ни няма зъбчето отдолу се опитва да пробие  ама още  не е чака ме го всеки момент имаме си постояни думи като сме гладни викаме АИДЕЕЕЕЕ АИДЕ ДАЙ викаме още тате ,бабъъъ и деде баткото плаче и вика само бати не е казала още  викам е то и мама цъщо newsm78 има време записахме се на касета бяхме вече на последната ваксина в крачето и  с песен бяхме целия ден викам си божеее да не са и дали нещо друго hahaha bowuu hahaha Joyмислим за крущене на 15.08 записали сме се  на килогтами сме 6.400 65 см остава да чакаме зъбки и нови думи Joyтова е от нас и леко никнене на всички ЯНУАРЧЕТА  bouquet

# 51
  • Madrid
[desi],ама ти верно смени темата,супер Joy
На мен поне ангажимента със зъболекаря ми отпадна  ooooh!имах доста кариесчета,сега само избелването остана Mr. Green
Сърфлайн,ами може да ти е странно,но на мен пак на теб си ми прилича Мони ThinkingТака във веждичките и очичките верно може на таткото,но муцунката е твоята Grinning
Лек ден и весели разходки Hug

# 52
 Doritt, стоим  седнали в количката. Сам обаче все още не може да стои седнал. Легнал по гръб-само ако спи, че той постоянно се набира. Кошът, като гледам по снимките, сме го сменили някъде в края на април. Аз не разбрах ти с Avene ли почна да мажеш Мира, ако да при нас ефекта се появи на около 10тия ден, така 4е не се отчайвай ако няма такъв засега.
Galita, аз още нямам ясна представа как точно ще се храним( дали ще се съобразя изцяло с графика и). Но мисля да го обсъдим с нея на следващата среща. Иначе ето това са:
1ва седм- цветно зеле, броколи  Thinking
2ра седм- =”=” , круша-варена, прясна кайсия, без кожата newsm78
3та седм-  ранни моркови и т.н.
Ако имам възможност като ми дообясни идеите си ще ги постна , ако още те интересуват.

Gushanka, ние живеехме в Пловдив, но там сега само приятели  Hug и бюрокращина  Tired ни чакат. Основно ще отседнем във Варна. Ще ходим до Пловдив и София, но вероятно само за по 2дни. Но пък знае ли 4овек?

Surfline, те и на мен все така ми казват, че тези деца не били от мен  Stuck Out Tongue

SEMEINA_25_SF, аз пък си мислех че ми се причува, само дето нашия юнак единствено казва "маммм, маммм" и другото е всякакви сри4ки

Лисана, аз се чудех къде зачезна. Ти сигурна ли си че е от компа ти, щото той форума имаше проблемен период скоро. А в предната ни тема поразнищихме малко обриви и екземи пак, така че виж дали нещо може да ти е от полза.

Преди 24 и аз не лягам. А сега пишем двамата със сина като ту мишката е на прицел, ту клавиатурата, микрофона. Много ми е чудно как ми се ядосва, когато се опитвам да чатя и кърмя. Просто не ми дава да съм ангажирана с друго щом той яде. За разговори с тати и дума да не става, ако се кърмим. Направо размахва ръката и вика даже yahoo_49. Като спрем да говорим продължава блажено храненето.

Дани снощи за пръв път откакто се е родил спа от 21.30 до 06. И в 6 за капак направо заспа на цицата и чак до 9. Няма лошо, но ако не е единичен случай. Денем рядко спим повече от 1-1,5.
Водата вече не я пием. Може и заради шишето, че в4ера в авентско я предложих. Само първата вечер изпи 50мл наведнъж, но пък беше с каучуков биберон и Герберско шише, дадена импулсивно от майка му. Днес е по-хладно и ще потърсим и накрайник подходящ или чашка.
Любимото ни занимание е мама да прави вси4ко с една ръка, а в другата Дани да разглежда Party Има и още едно- на мама ръцете да са поставка за подмишниците на Дани и колкото повече подскача и рита, толкова е по-доволен. А аз мога да се явя на шампионат по канадска борба с тез бицепси  Mr. Green

Аз взех да се шашкам с прибирането за България. Имаме 3 седмици там с тати и после той отлита. Та за тези три седмици трябва да обиколим баби, дядовци и прабаби, прадядовци т.е. всевъзможни посоки на БГ, да оправим разни документи, че и на почивка нейде да отидем. Захранването на една страна, смяната на климата, пътуването на друга, роднините като му наскачат на Дани  Crazy  Вероятно ще се отрази на децата и кой мислите ще го отнася  smile3517

Я кажете Sano Maxima ли беше прахът, който препоръчвахте там?
sea woman, намира ли се из Варна?   Щот любимият като му споделям мойте притеснения за бебо и каза, че щял да поеме в неговия куфар от тукашния прах  Crazy

# 53
  • Варна
Gerylyn, да ти кажа честно не съм го чувала, но може и аз да не съм в час, така че ще проверя има ли го. А пък като дойдете тук, обади се ако искаш да запознаем децата.  Wink То времето естествено няма да ви стигне за всичко планирано....  #Crazy
   ura ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ ПРАЗНУВАЩИ ЕРИК, НИКОЛАЙ И ЕЛИ! САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ИМ СЕ СЛУЧВАТ!   bouquet
...я кажете какво гледахте?
Аз гледах на компа "Тристан и Изолда". Много хубаво филмче, едно такова средновековно-драматично!  smile3518

# 54
Здравейте, милички  Hug

Честит мини рожден ден на Ели, Ники и Ерик! Много усмивки и весело настроение   bouquet

Много се радвам, че виждам в редиците ни Лили , Семейна  Hug

Лили, чакаме те миличка , идвайте  Hug

Бодливка, преди обяд бяхме в парка, но ви нямаше newsm78

Gerylyn, честито дъъъълго поспиване   bouquet

Des29 , какви зеленчуци сложи в пюрето? Алекса нищо не й харесва - нито морков с картоф, нито чушка с картоф.Така ги яде все едно ще повърне всеки момент (и веднъж повърна де ).Та се чудя как да я забаламосвам и с какво? newsm78

Telma, много е пораснала Бояна  Peace

Гушки на всички и приятни разходки в хубавото временце  Hug

# 55
Ами сложих картоф,лук, морков,тиквичка и го пасирах стана много фина смес.Както вече казах вчера ме оплюха с тва пюре ама днес пак опитах и да ти кажа май повечко хапна и нямаше физиономии Mr. Green Но това хапване не бих казала че беше наяждане защото я има я не 50гр Naughty Наваксахме си с цица де Grinning Не сме особени фенове и ние на зеленчуковите смеси Stop ама колкото толкова.
Пък вчера реших преди сън да и дам една порция АМ с 3 лъжици каша вътре,колкото да може да минава през биберона.Изяде 130мл , после се изкъпахме и от мен хапна и заспа бързо бързо. Това го направих с цел да видя дали няма да се засити и да спи без буден.Да ама не,тоя филм при нас не се прожектира Naughty Пак си хапвахме 2 пъти...Като се замисля май доста по малко са от преди....дали пък нямаше някакъв ефект тази терапия Thinking newsm78 Mr. Green

# 56
Ами сложих картоф,лук, морков,тиквичка и го пасирах стана много фина смес.Както вече казах вчера ме оплюха с тва пюре ама днес пак опитах и да ти кажа май повечко хапна и нямаше физиономии Mr. Green Но това хапване не бих казала че беше наяждане защото я има я не 50гр Naughty Наваксахме си с цица де Grinning Не сме особени фенове и ние на зеленчуковите смеси Stop ама колкото толкова.
Пък вчера реших преди сън да и дам една порция АМ с 3 лъжици каша вътре,колкото да може да минава през биберона.Изяде 130мл , после се изкъпахме и от мен хапна и заспа бързо бързо. Това го направих с цел да видя дали няма да се засити и да спи без буден.Да ама не,тоя филм при нас не се прожектира Naughty Пак си хапвахме 2 пъти...Като се замисля май доста по малко са от преди....дали пък нямаше някакъв ефект тази терапия Thinking newsm78 Mr. Green
моито пък иска само готвените оплю ми латекса с купешкии #Crazy #2gunfire #Cussing out bowuu

# 57
  • София/Овча купел 2
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС И ВЧЕРА НА ПАТЕРИЦА!ДА СА МНОГО ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ И ДА СЛУШКАТ МНОГО МАМА И ТАТИ!
Пишете ни и нас вече в отбора на падналите.Тази сутрин я бях оставила на спалнята и отидох в хола да взема нещо.На връщане я чух да плаче и гледам на спалнята,няма Мария,а тя на пода до стола по очи.Не плака много.След секунди вече ми се усмихваше Simple Smile.
На зъболекар трябва и аз да ходя,че точно като родих ми се посчупи един,ама трябва много настройки докато се реша Wink.

# 58
Gerylyn няма какво да ти се причува сега са наи забавни а дали не вика така на папото  bouquet  bouquet Heart Eyes Blush

# 59
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС И ВЧЕРА НА ПАТЕРИЦА!ДА СА МНОГО ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ И ДА СЛУШКАТ МНОГО МАМА И ТАТИ!
Пишете ни и нас вече в отбора на падналите.Тази сутрин я бях оставила на спалнята и отидох в хола да взема нещо.На връщане я чух да плаче и гледам на спалнята,няма Мария,а тя на пода до стола по очи.Не плака много.След секунди вече ми се усмихваше Simple Smile.
На зъболекар трябва и аз да ходя,че точно като родих ми се посчупи един,ама трябва много настройки докато се реша Wink.

Момичета, благодаря за поздравленията, днес ставаме на половин годинка Party

Черпя с торта по случая

Освен това имам и за 6-тицата от държавния в понеделник да черпя, приключих с учението Party Умирам от кефффффф Mr. Green

Забравила съм да ви кажа, че и ние кръстихме децата на Еньовден - 24.06.

Така че черпя наведнъж за трите неща Mr. Green

В понеделник ще трябва да даваме кръв и урина Rolling Eyes Споделете кои от вас минаха по този път и как мина с кръвта. За урината доки ми каза да купя от аптеката едни специални торбички, които се залепват на гениталиите на бебето, купила съм 5, дано да стане номера, иначе не виждам как ще ги причаквам двамата юнаци за да събера по 50 мл урина от всеки #Crazy

Също в понеделник ще  ни бият и третата хепатит Б ваксина, въобще много ще им се събере на бебоците, ама няма начин. И също другата седмица ще трябва на ортопед пак да идем на профилактика Rolling Eyes

Някой да ми каже добър дерматолог, така или иначе ще се ходи по доктори другата седмица, поне и мен да ме погледнат, че от няколко години ми излизат едни пъпчици по ръцете от коламаската и депилатоара Crazy А ако не си махам космите съм като Мата космата Tired То гъста коса без много и твърди косми навсякъде не става Rolling Eyes Та искам и аз да отида да се видя. Предпочетам да е частен лекар. Ако ми дадете контакт ще съм ви много благодарна  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт