Второ: lilli, браво, че си успяла да се справиш с проблема!
Трето: честито на мама desi кръщенето на детенцето! Нека пътят му в живота е лек и успешен!
(вече няма да броя) не успях да изчета всички, но всеки път ми се ще да прочета, че болните дечица са оздравели!
За лягането: къпем се около 20-20.30 и аз до 23 съм успяла да опъна морно тяло. Александър се буди около 4 да хапне и после пак сън до 6-6.30.Аз ходих на зъболекар и съм мнооого доволна, че нещата са наред. Само дето направих 1 пломба на млечния си зъб(имам екстри)!
Още зъбчета нямаме. Някой питал ли е някой докога ще преваряваме водата?

Моят герой и след зеленчуковото пюре си търси млякото и не знам докога така.
Днес успях да гледам 1 филм и съм довооооолна! Не ми се беше случвало от ехеееее...
Такива работи при нас.
Поздрави на всички ви!
. Мен ме е шубе да отида. Още докато бях бременна го закъсах
.

...Последната не е от Юли, а от Май, но нещо не успях да я преместя...ша ма проштаате
...я кажете какво гледахте?
можело да си играе с нещо друго. Останах без думи... то няма и смисъл да спориш с нея. Бях казала, че не бързам със захранването, а тя добре ама вече давай супички, киселчета и т.н. Просто нямам нерви да се разправям и с нея всеки път казах добре и аре до скоро....мислех, че сме се разбрали общо взето и затова не я смених, а сега чак декември
да ми е живо и здраво детето та по-рядко да я посещаваме!
)

ни чакат. Основно ще отседнем във Варна. Ще ходим до Пловдив и София, но вероятно само за по 2дни. Но пък знае ли 4овек?
. Като спрем да говорим продължава блажено храненето.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ ПРАЗНУВАЩИ ЕРИК, НИКОЛАЙ И ЕЛИ! САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ИМ СЕ СЛУЧВАТ!
Наваксахме си с цица де
ама колкото толкова.
.