Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 911
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
И аз не мисля,че е Краси,но оставам с чувството,че той има някакви подозрения кой е извършителя (заради намеците му,че може убиеца да е полицай,заради зарядното и вица,който каза на Мия) и просто чака достатъчно доказателства да събере преди да го уличи. Досега твърдо вярвах,че е Асен,но...нещо се разколебах. Почна да ме съмнява Филип. Ако приемем,че този който завариха при Дениз е убиеца,то той носеше като,че ли кожени обувки( върнах си кадъра забавен докато скача),а пък такива носи единствено Филип. Ами ,ако се окаже,че той е имал психични проблеми в детството и е бил лекуван.Във визитката на Асен се споменава,че от определен период брат му е станал друг. Раздвояване на личността и зотова и сам даже не подозира,че е извършителя.Доста драматично ще се окаже,голям шок и трудно за изиграване. Дано това предвид е имал и Владо в интервютата. Докторката най-вероятно е била любовница на баща му. Интересно е и подмятането му пред Мия,че убиеца може да се подиграва с идеята за Бог,че Бог всъщност няма. Това пък е цитат от визитката на баща му. Като търсеха с Мия Лазар,тя го попита как най-бързо ще премине планината,а той веднага се сети за лифта.Може пък да го е ползвал в нощта на др убийства. Връзката с другите жертви ми убягва засега,но на записа от камерата с Дичо Манолов се вижда ръката на убиеца. На млад човек(не е сбръчкана) със сравнително дълги пръсти. Старият Чанов и Краси отпадат,на Асен и Попето като,че ли не са. Най-много ми съвпада с тази на Филип. Извинявам се за дългия пост! 😊

# 421
Интересна версия, но сякаш не искам да е Филип. А психиатърката, освен евентуална любовница на стария Чанов, може да е изписвала лечението на Филип и стария да ѝ е плащал да си мълчи, че сина му е болен.

# 422
Интересна версия, но сякаш не искам да е Филип. А психиатърката, освен евентуална любовница на стария Чанов, може да е изписвала лечението на Филип и стария да ѝ е плащал да си мълчи, че сина му е болен.

Да. Филип й отмъщава за това или пък за майката на Асен,за която също разбрахме,че не е била с ума си. Интересно ми е обаче каква ще е връзката между всички убийства. Ако Чанов е държал на Дениз,след първите 3 убийства би трябвало да я предпази някак си. А дениз на турски не значеше ли море. В заглавната песен имаше някакъв текст свързан с морето.

# 423
Аз продължавам да подозирам Краси като евентуален убиец.

# 424
  • София
Ако наистина Краси е убиеца, ще е много тъпо. Ще излезе, че убиецът и неговия мотив за убийствата ще е различен от голямата драма на сем. Чанови. А според мен е логично да има връзка между двете. Някакси не виждам как Краси ще се впише в драмата на семейството. Не може да е баща на Филип или Асен, не го виждам и като любовник на мама Чанова. Изглеждаше, че обича жена си и тя със сигурност не му изневерява с Чанов баща, а с друг.

# 425
  • Другата България
Именно и поради горните изброени неща съм сигурна, че не Краси е убиецът.
И аз смятам, че има някаква връзка между него и сем. Чанови.

# 426
"много трудна роля, но и голямо предизвикателство"...
Че тя има 2 сцени с 5 реда текст за 12еп филм.Ама като вземат така да се изхвърлят..

# 427
Е, сигурно се е вживявала в диалекта, искала да е звучи автентично. Много е трудно да изимитираш родопския диалект..Не е като да Мьечиш за Бай Брадър.

# 428
  • Street of Dreams
Е стига де - нали са актьори? Това са неща, които трябва да ги могат.

# 429
Много ще е тъпо да е Филип , все се надявам да има истински мотив, а не просто някой да е психо.

# 430
  • Street of Dreams
На мен ми е абсолютно безразлично кой ще е убиецът - стига развръзката да е интересна и всичко най-после добие смисъл. Няма някой, който да си кажа - не искам да е убиецът. Даже ще се радвам, ако съм изненадана.

# 431
Ами не знам дали ги могат , нашите са прекалено театрални и някак съм забелязала, че не им се отдава съвсем говоренето на диалект.
Може би от прекалено стареене да говорят правилен книжовен език , на което знам че се набляга в НАТФИЗ и се получава така в един момент.

# 432
Е стига де - нали са актьори? Това са неща, които трябва да ги могат.

Точно,вършат си работата,а от тяхните усти все едно са направили някое велико дело.Остана актьор да не може да имитира диалекти..
Позицията си не сменям - Асен или Краси.

# 433
  • София
Явно Филип ще открие нещо за семейството си в досиетата на докторката, щом ще ги хвърля бесен по земята.

# 434
  • Street of Dreams
Ами не знам дали ги могат , нашите са прекалено театрални и някак съм забелязала, че не им се отдава съвсем говоренето на диалект.
Може би от прекалено стареене да говорят правилен книжовен език , на което знам че се набляга в НАТФИЗ и се получава така в един момент.

Не знам къде са учили примерно актьорите от Под прикритие, но последното, което се чуваше, беше някакъв книжовен български. Всеки си говореше точно както би трябвало да говори героят му и това беше силно впечатляващо. Освен Мартин, де.

Момичето от "Лошо момиче" (и нея не я познавам) във филма танцува страхотно на пилон, игра страхотно художествена гимнастика, беше работничка в МкДоналдс, смя се, плака (гениална сцена), беше пияна и друсана, беше добро и амбициозно момиче, беше силна, беше слаба, яде бой няколко пъти, куцаше и какво ли не. И беше наистина великолепна. Е, не видях да се е изхвърляла така "много трудна роля", както Руфинка за 3-те си реплики във филма. Но - може и аз да съм пропуснала, понеже въобще не чета такива неща. Нямам предвид само Руфинка - просто в тези интервюта правят от мухата-слон само и само да забележим изключителния им филм.

Общи условия

Активация на акаунт