Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 912
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Какъв ти малък, те с пръст са го посочили!! Grin
Предпочитам да не вярвам на писаници тук-там, по-интересно ми е.

# 406
В случая по-интересно ми е, че има информация за актрисата, която играе Руфинка. Има сериозна творческа биография. Страхотно превъплъщение и много добри гримьори.

# 407
Сега като се замисля, има връзка между последната жертва- "блудницата" и показаната история със семейната драма на Краси, т.е изневярата на жена му. Възможно е и само за заблуда да са го вкарали в сюжета, но все пак...

# 408
  • Другата България
Аз пък не вярвам толкова явно да са ни посочили кой е убиецът, директно.
Все си мисля, че това е за заблуда.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 16:14 от Merri_An

# 409
Нали и на Пчеларя жена му му била изневерявала... Той познава планината. Според Руфинка злото се крие в планинатА.
Интересно е и дали Краси си получи зарядното, което чакаше..

# 410
https://www.bgdnes.bg/Article/7426688

С малък жокер относно убиеца, за който ние отдавна подозираме.

Ако това, което пише в статията е вярно, аз смятам, че Краси е убиецът. Филип го играе “добрия”, а Асен вече беше заподозрян от Мия и обвиненията отпаднаха, тъй като той имаше алиби.

# 411
Ами някак си не вярвам толкова да е явно , а и Краси отдавна го спрягат медиите за убиеца..

# 412
Ха ха, малък жокер. Предпочитам да не вярвам, че е той. Много повърхностно. Язък ни за теориите и конспирациите. За мен сега, /казвам сега, защото минах през няколко вариации/ убиеца е Асен, който отмъщава на тати. И за по голяма драма, ще се окаже, че той е истинския син, а Филип осиновения.

# 413
  • Street of Dreams
Нарочно ни подхвърлят постоянно някакви си "джокери", с някаква си цел там, направо е жалко. Какво ли не правят, за да предизвикат интерес.

# 414
Краси ще ми е най-голямото разочарование на мен лично..

# 415
  • София
И аз не вярвам, че убиецът е Краси. Също не мисля, че е Асен. Христо Петков казва в интервюто си, че Мия и Филип не биха разкрили престъпленията без помощта на Асен, което за мен значи, че той не е убиец

# 416
Нали пише, че убиецът убива, заради изневяра. Обаче, като се замисля Краси разбра след третото убийство, че е рогоносец. Не че има и 0.000001% в мен, който да мисли, че Краси е убиеца, ама разсъждавам си... Жалки опити за сензация.

# 417
А останала част от жокера вярна ли е, че филма е направен по действителен случай и т.н.

# 418
Да, казват, че е вярно.

# 419
Аз принципно от самото начало не съм подозирала Краси, сега и след тази статия също не смятам, че целта е да паднат подозрения върху него.
Въобще цялата статия е толкова надута, само като видя заглавието “Аз съм Ванга”... и веднага си личи за какво иде реч...
това си идва от самия автор, не от екипа, за да го приемам за жокер.

Казват, че убийствата и героите и са вдъхновени от различни реални случаи, които са доукрасени, разбира се. Не става дума за един конкретен случай.

Общи условия

Активация на акаунт