Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 920
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
  • София
да, вярно бе, имаше нещо такова...  Grinning
е как може да не си я спомням, явно е била малка роля.

аз и я открих в Прогноза. Там ми хареса, след това я гледах и във Вездесъщият и Дъвка за балончета, а след като миналата година гледах и Дървото на живота си я харесах окончателно и мисля, че е много добра актриса, без да натрапвам мнението си. Simple Smile

# 391
Споко има и много, които я харесват, аз съм сред тях например.  Peace

Аз също. Затова и питам тези, които не я, защо по-точно.

А защо трябва да я харесвам понеже ти я харесваш?! Не ме кефи. Точка. Само в Дървото на живота я гледах с удоволствие имога да кажа, че за мен беше идеална. Оттам нататък ми фалшивее -  и в ОЖ, и в ДГ и по интервюта ...

# 392
И аз харесвам Духовникова в Дървото на живота,  ОЖ и ДГ не я харесвам. По интервюта и снимки ми изглежда свежарка,  на моменти се превъзнася повече, но като цяло съм с положително мнение. АЗ дори не мога да се сетя някой актьор, който да ми е омразен чак пъкт толкова, както мног хора не харсват Теодора.

# 393
Elimelihubaveli, да не харесваш някого и да го мразиш са много различни шеща. Аз просто не я харесвам, други я харесват, с което съм ОК. Но някой да ми държи сметка защо не я харесвам? Жалка работа.

# 394
Като Божура беше страхотна.

# 395
Духовникова ми е много грозна в профил...

# 396
Цитат на: pticasprujina link=topic=1 1711002.msg38631408#msg38631408 date=1556599866
Elimelihubaveli, да не харесваш някого и да го мразиш са много различни шеща. Аз просто не я харесвам, други я харесват, с което съм ОК. Но някой да ми държи сметка защо не я харесвам? Жалка работа.
Не виждам някой да държи сметка. Съфорумката попита защо не я харесваш. Защото не играе добре, защото ти е антипатична, защото е прехвалена и ей такива неща. Като не искаш или не можеш да отговориш-недей.
Необяснима ми е грубостта на някои от нас и резкия тон.
И на мен не ми е от любимките Духовникова, в началото ме дразнеше поведението на героинята и, съответно нейното, но сега мисля, че точно това е целял режисьора- рязка, безцеремонна и вътрешно съсипана от вина.

# 397
Ами точно това е,дай обосновка защо не харесваш някого.Защо трябва да се обяснява дадено мнение,то е мнение-различно ,но е такова.
И за мен е прехвалена Теодора.Харесва ми в "Прогноза" и ДЖ,в другите изредени филми-не.Това означава за мен добра актриса,но не и перфектна.
А за визията ѝ,симатична е,най-хубавото нещо в нея обаче са само очите ѝ,другото е съвсем обикновено.
Наистина красиви жени за мен са Диляна Попова,Роси Иванова,Ирина Митева.
И по темата,продължавам да мисля,че сериалът не е изпипан както трябва(но ще го догледам)и продължавам да твърдя,че убиецът не е от главните персонажи Wink

# 398
Да, това е. Въпрос на вкус. Няма нужда да се оборваме една друга. От упоменатите от теб, първите 2 са ми дори антипатични с манекенските им стойки и неестествено присвити устни и не са ми еталон за красота. Ирина Митева е друго нещо. Освен красива, има и излъчване.

# 399
Е те са манекенки все пак Simple SmileОставяме настрана поведение,говоря за перфектни черти и при двете-очи устни,скули,коси...всичко.

# 400
Аз не виждам нищо лошо в това, че някой е попитал защо харесваш или не харесваш някого или нещо подобно.
Това не означава, че не приемаш чуждото мнение или трябва обезателно да се оборваме един друг. На мен също понякога ми е интересно да видя друга гледна точка, когато мненията ни за нещо се разминават. Разбира се, изключвам целенасочено заяждане и плоски изказвания от типа колко другите са зле, защото не мислят като мен.
Но все пак нали същността на форума е да се води някаква дискусия, да споделим възгледите си и въобще да има някакво общуване. Какъв е смисълът всеки просто да седне и еднопосочно да напише нещо си без никаква обратна връзка?

# 401
Аз в ДЖ я харесвах много Духовникова. В Под прикритие също. В ОЖ изобщо не ми хареса, а в ДГ на моменти ми харесва, но като цяло не ме кефи ролята и. Това не значи, че е слаба актриса, просто на някои сцени много преиграва. Конкретно последния епизод, хареса ми сцената с Карамазов в тоалетната, но докато водеха преговори с похитителя на Чанов  старши  пред вратата, не ми харесаха. И тя и Карамазов си издекламираха речта, сякаш казват стихотворение. На никого не налагам мнението си, а се обосновавам защо и какво не ми е харесало.
Актьорът, който играеше похитителя, много ми хареса като игра.

# 402
Ето я тази морга за която Карамазов толкова говореше по интервютата (Видео 17 от видеодневника): https://www.facebook.com/V.KaramazovOfficial/videos/842875226069200/

# 403
Трупът на Каракехайов е доста автентичен на моменти се чудех дали пък не са използвали истински такъв.
Някой взет от Вещерницата.  Браво на гримьорите.
Аз нямам фобия от умрели, може би , защото доста малка ходих за пръв път на погребение, единственото което ме плаши или по-скоро дълбоко потриса е студът, който идва от мъртвеца..това е най-тъжното и страшното...

Владо завалията е мега отвратен. Това трупче дървеното толкова го впечатлява и миризмата.

# 404
https://www.bgdnes.bg/Article/7426688

С малък жокер относно убиеца, за който ние отдавна подозираме.

Общи условия

Активация на акаунт