Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 901
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
Кой е Манол? Има един убит Манол. Другият, кой е?

Манол е Попето. Така му е първото име. 😃

# 451
Убит Манол няма, има Дичо Манолов.

На Попето името му е Манол Попнеделчев.

# 452
Но никой не го нарича така.

# 453
Ха! Не съм обърнала внимание на малкото име на Попето. И вярно, че убитият е Дичо Манолов.

Ясно, защо нямам заподозрян за убийствата. Такива "важни" детайли изпускам.Satisfied

# 454
Ще се направя на приятно разсеяна и ще подмина подигравателния тон.
Просто много помня имена , дати и разни такива, за сметка на това съм изключително слаб физиономист 🤣

# 455
Аз пък не си спомням историята със зарядното, която коментирате. Или ми се е видяло като битовизъм, или в момента съм била изключила. Та какво е това зарядно?

# 456
  • София
Седеше и чакаше да му докарат зарядно. Ама някак много религелно го чакаше, отказа да свърши нещо, защото чакал зарядно. От друга страна, ако си ти, няма да искаш ти да си този, който да “намери” пратката. Или пък ще искаш, за да контролираш процеса.

# 457
Продължавам да мисля, че Краси не е виновния, но допускам, че може да поназнайва нещо. Сцените с чакането на зарядното можеха да бъдат по-добре изпипани или просто излишно се натърти на това, че Краси си чакал доставка.

# 458
Много пренебрежителен фейсбук тон от Духовникова. Типично за хора, които не разчитат на публиката за да им върви кариерата.

# 459
  • София
За зарядното и аз си оставих "едно наум", прекалено натъртиха на него, а после - нищо. Получи ли го, или не? Доколко това е действително важен момент, "подсказка", или е поредната нишка, изтървана от сценаристите...? Не изключвам последното, затова не пиша Краси като заподозрян засега.

# 460
За зарядното и аз си оставих "едно наум", прекалено натъртиха на него, а после - нищо. Получи ли го, или не? Доколко това е действително важен момент, "подсказка", или е поредната нишка, изтървана от сценаристите...? Не изключвам последното, затова не пиша Краси като заподозрян засега.

Той Краси на кой ли не каза, че чака пратка. Колко му е убиецът, ако действителност е полицай, да се е въползвал и да е сменил пратките?

# 461
Като сме на тема Краси, доста често го дават как отваря бурканче кафе и пие, не знам случайно ли е, сещам се и когато Донка първо на него каза за намереният ключодържател при една от жертвите, а той й отговори, че е нещо от хормоните /ключодържателя на Славчо/ А иначе вече съвсем се оплетох кой е убиецът, все си мисля да е нещо свързано с Чанови, а следващият момент пък си бутам акъла дали няма да е нещо съвсем различно 😂

# 462
Много пренебрежителен фейсбук тон от Духовникова. Типично за хора, които не разчитат на публиката за да им върви кариерата.

Е,какво се очаква от нея? Да се затвори в дома си и месец да реве в леглото?
Нито е грозна,нито е некадърна.Ако беше в Холивуд,всички щяха да уаукат на ролите й,ама нали е в страна от третия свят,големите таланти си умират непризнати,бедни и оплюти...А жената може да играе.

# 463
Като сме на тема Краси, доста често го дават как отваря бурканче кафе и пие, не знам случайно ли е, сещам се и когато Донка първо на него каза за намереният ключодържател при една от жертвите, а той й отговори, че е нещо от хормоните /ключодържателя на Славчо/ А иначе вече съвсем се оплетох кой е убиецът, все си мисля да е нещо свързано с Чанови, а следващият момент пък си бутам акъла дали няма да е нещо съвсем различно 😂

Не разбрах каква е връзката между това, че Краси пие кафе и хормоните на Донка?
А той, както виждаме не само кафе пие 😃

# 464
Аз пък все си мислех, че в това бурканче с кафето има и коняк или някакъв друг алкохол. Вади да гъерътва в напрегнати ситуации, кой пие кафе, като му е тегаво?

Общи условия

Активация на акаунт