Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 889
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И аз си мисля, че в това бурканче освен кафе има и някакъв алкохол.
Я коняк, я уиски. За друго тъмно на цвят не се сещам.

А Духовникова за мен е чудесна актриса, и много премерено е реагирала.
Една зодия сме, можеше да е много по хаплив поста.

# 466
  • София
Е, моя позната си носи на работа кафе в бурканче, без алкохол е и не е убиец, доколкото знам. GrinningТова според мен не значи нищо.

# 467
Е, кой е казал , че Краси е убиец. Според мен фактът, че вади бурканчето в напрегнати ситуации и това, че често прекалява с алкохола ме води на мисълта, че има нещо друго в кафето или бурканчето.

# 468
Ще се направя на приятно разсеяна и ще подмина подигравателния тон.
Просто много помня имена , дати и разни такива, за сметка на това съм изключително слаб физиономист 🤣

Нямала съм нищо подобно предвид. Подиграх се на себе си.
Не съм допускала, че поста ми може да се тълкува по този начин.

# 469
  • Бургас
Сега, като се позамислих - май Краси ми е най-симпатичен и интересен като персонаж. Може би защото ми стои най-естествен и реален. Добри находки са странностите му. Продължавам да мисля, че пие някакви билки. (1)А това, дето ни в клин, ни в ръкав, току пита за цигарка този или онзи (включително шефа на баретите непосредствено след финала на акцията), може би означава, че ги е отказал скоро (2)  и му е трудно още. Външният му вид на моменти е доста уморен, дори измъчен (3). Та дано 1+2+3 не са = на лош финал/болест за Краси. Не ми се иска нито да е болен, нито да е убиец!

# 470
Аз буквално съм изключила Краси от списъка със заподозрените. Само това непрекъснато искане на цигара ме хвърля в недоумение. Веднъж да е, добре, два пъти - ок, но това продължава. Какво искат да ни кажат 🤔? 

# 471
В бурканчето май няма кафе, въпреки че така изглежда. Чай някакъв беше и дори предложи веднъж при разпит, май май.

# 472
В бурканчето май няма кафе, въпреки че така изглежда. Чай някакъв беше и дори предложи веднъж при разпит, май май.
Вярно, на майката на изчезналото момче предлагаше мисля.

# 473
  • София (Възраждане)
Защо тази вечер няма да дават поредния епизод? Заради слетите почивни дни ли..ми то забравхме за какво става "на въпрос" Simple SmileSimple Smile

# 474
  • Пловдив
Краси е мъж пред пенсия с хубава жена. Грижи се за себе си, както смята за правилно. Пие някакъв чай, за който си е внушил, че му отпуска нервите. Спрял е цигарите и за това все пита за цигарка, като стане напечено. Първоначално си гледаше работата отгоре, отгоре - брои си дните до пенсия човека. По някое време се събуди и показа качества, като разследващ, ама тогава пък жена му го разлюби. Напълно нормална житейска ситуация.
Не мисля, че той е убиеца.

# 475
Ако Краси е убиеца, защо Руфинка не го посочи, когато хвана якето на Мия върху Донка и каза това, което ни е заглавие на темата? Тогава и Краси беше там, а Руфинка не хвана него. Говореше само за детето...
Аз се хващам за думите на Руфинка от 1 епизод, че злото се крие в планината. Трябва да е някой, който живее там и който Руфинка не е срещала.

# 476
думите на Руфинка от 1 епизод, че злото се крие в планината. Трябва да е някой, който живее там и който Руфинка не е срещала.
Асен 😎.

# 477
  • Бургас

В разкриващите проблясъци в един от началните епизоди показаха в подозрителен контекст една много китна планинска хижа/къщурка, която струва ми се прилича на къщата на Асен. Не съм търсила кадрите "за справка", но ми прави впечатление, че дома на Асен доста странично, бегло и отдалеч ни го показаха и в трите сцени, разиграващи се там...

# 478
  • София

В разкриващите проблясъци в един от началните епизоди показаха в подозрителен контекст една много китна планинска хижа/къщурка, която струва ми се прилича на къщата на Асен. Не съм търсила кадрите "за справка", но ми прави впечатление, че дома на Асен доста странично, бегло и отдалеч ни го показаха и в трите сцени, разиграващи се там...
Има логика да е Асен и защото вече веднъж беше “отхвърлен” заради случката с Джамила, която го утвърди и като добър човк. А идеята за добър човек не се връзва с идеята за серийния убиец. Така ако е той, ще е голяма изненада и от гледна точка на сценария ще е супер.

Искрено се надявам успехът на този сезон у нас да е достатъчна предпоставка, за да помислят същия екип да направи още един такъв 12-сериен филм. Може да е пак с Теодора Духовникова, но в друга област на България и друг “типаж” убиец.

Надявам се и да го продадат много успешно, заслужава!

# 479
Всъщност има.Ако хипотетично приемем,че добрягата Асен е убиеца,то всички тези убийства са на лоши хора,забъркани в далавери,които ползват бежанците за лични облаги.Според мен има и други,по-дълбоки мотиви.
Все пак клоня повече към Краси.Човека е решил да направи "велико" дело,което никой няма да разгадае..като феноменален завършек на неговата кариера.

Общи условия

Активация на акаунт