На море в България 2019! - 2

• 49 974
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Привет !Запазихме си хотел за началото на юли на Черноморец.Бихте ли ми препоръчали заведени и плаж.Благодаря !
Плажа е Градина.В кой хотел сте запазили?

# 301
Цитат
Второ не сме свикнали да се надскачаме, а да сме си полезни едни на други.
Не се перчим с това какво можем да си позволим и по колко пъти годишно.  
То пък Хермес в нисък сезон е едно надскачане, няма що.

Това изказване на господина имах предвид: "Скитаме яко, ама яко, почти всеки уикенд."

Роси, приятна почивка, въпреки времето и не до там топлата морска вода.
Така пък ще имате повече време за разходки.

# 302
  • В планината / На морето
http://campinggradina.com/bg/

# 303
Привет !Запазихме си хотел за началото на юли на Синеморец.Бихте ли ми препоръчали заведени и плаж.Благодаря !

хотел Гогов в Сименорец

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 13:23 от roanda 80

# 304
Айде пак някой реши, че знае по-добре от мен кога да си водя моето дете на море. Хораааа, аз обвинявам ли ви, че харесвате морето на пикня 26°С ?!  Някаква толерантност да има, моля.

# 305
Привет !Запазихме си хотел за началото на юли на Синеморец.Бихте ли ми препоръчали заведени и плаж.Благодаря !

хотел Гогов в Сименорец

Бяхте писали Черноморец затова отговорих плаж Градина.За Синеморец са други плажовете.

# 306
  • Panagyurishte
И аз съм в чуденка за края на юни. От Визит имам оферта за Приморско дел сол за 170 лв на вечер, двама възрастни с две деца, едноспален апартамент. Обаче малкият ми е с пневмония и нещо не ми се бърза с резервацията. Дали в последният момент ще има добри оферти? Все пак не е пика на сезона, но знае ли човек 🤔🤔🤔

# 307
  • Варна
И аз съм в чуденка за края на юни. От Визит имам оферта за Приморско дел сол за 170 лв на вечер, двама възрастни с две деца, едноспален апартамент. Обаче малкият ми е с пневмония и нещо не ми се бърза с резервацията. Дали в последният момент ще има добри оферти? Все пак не е пика на сезона, но знае ли човек 🤔🤔🤔
Зависи за кога се целите, защото ако не е края на Юни остава да е някъде из Юли, когато си е сезона реално в БГ, Юли и Август. Попадали сме на добри оферти ласт минит преди години, но като че ли последните години такива оферти са по-рядко срещани. Добрите места се резервират за сезона още зимата и пролетта.

# 308
Аз пък още умувам.Търся си хотелче,съвсем нормално,без басейни,храна и др екстри.Климатик да има ,само.Цените са 20-25 лв на легло.

# 309

хотел Гогов в Сименорец

Бяхте писали Черноморец затова отговорих плаж Градина.За Синеморец са други плажовете.
Да сопуснала съм грешка хотелът е в Синеморец и моля за информация за плаж и  хубави заведения за храна.

# 310
Аз пък още умувам.Търся си хотелче,съвсем нормално,без басейни,храна и др екстри.Климатик да има ,само.Цените са 20-25 лв на легло.
А дестинация?

# 311
А дестинация?

От Созопол надолу.

# 312
  • София
Фаталина, очаквам с нетърпение отзивите ти за Серенити. Ние сме от 15 юли. Миналата година пак бяхме там и като изключим трагичната анимация, останахме доволни и си починахме прекрасно, а сме с две деца на по 4 години Grin.
Храната беше добре, стаите много удобни, особено за деца. Много ми хареса, че на плажа е спокойно, свободни шезлонги колкото искаш, тъй като 90 процента от гостите на хотела предпочитат басейна.
Царево също е станало приятно място за разходки.

# 313
А дестинация?

От Созопол надолу.
За този хотел има хубави отзиви, аз не съм била в него, защото търся с екстри, но съм била в съседен. Видимо е чисто и спретнато. На добро място е, в близост и до двата плажа на Приморско - северен и южен, както и до центъра, но в същото време е тихо.
https://www.hotelgoldenlion.com/
Другият за който се сещам в този ценови клас е :  http://www.salenahotels.bg/index.php?lang=bg

# 314
Фаталина, очаквам с нетърпение отзивите ти за Серенити. Ние сме от 15 юли. Миналата година пак бяхме там и като изключим трагичната анимация, останахме доволни и си починахме прекрасно, а сме с две деца на по 4 години Grin.
Храната беше добре, стаите много удобни, особено за деца. Много ми хареса, че на плажа е спокойно, свободни шезлонги колкото искаш, тъй като 90 процента от гостите на хотела предпочитат басейна.
Царево също е станало приятно място за разходки.
С удоволствие ще споделя отзивите си, дори още докато съм там.

Общи условия

Активация на акаунт