На море в България 2019! - 2

• 50 047
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Аз се интересувам от хотел Верамар, Кранево- някой виждал ли го е на живо скоро Simple Smile Знам че още не е пуснат в експлоатация, но тъй като моята почивка там наближава, много се чудя ще го бъде ли.

# 376
Здравейте! Ние имаме резервация за там, но края на юли. Моя колежка беше предната седмица в Кранево и каза, че хотела е построен, но още не се виждали монтирани климатици, нямало и надпис с името. Надявам се, че ще са готови и като за начало ще се постараят. В букинг вече има снимки реални, освен тези от проекта. Вие от кога сте там? Ще чакам отзивите ви с нетърпение.

# 377
  • Резерват "Северозапад"
Здравейте bouquet!
за поредна година ще почиваме на Дюни през август. Но ни изникнаха 4-5 извънредни дена без детето Wink в началото на юли и решихме да отскочим до морето. Резервирах за Еврика бийч - стори ми се добър хотел, но ми се иска да чуя и мнения от форума Heart Eyes.

# 378
  • София/Севлиево
В момента сме на Обзор-къмпинг Зора,на палатка,цена 102 лв за три нощувки.Доста прилична база, харесва ми, остава ресторанта им да е добър.В тази връзка моля препоръчайте приятни места за похапване, предпочитам да има готвено.

# 379
Здравейте! Ние имаме резервация за там, но края на юли. Моя колежка беше предната седмица в Кранево и каза, че хотела е построен, но още не се виждали монтирани климатици, нямало и надпис с името. Надявам се, че ще са готови и като за начало ще се постараят. В букинг вече има снимки реални, освен тези от проекта. Вие от кога сте там? Ще чакам отзивите ви с нетърпение.

Много благодаря за информацията, не бях забелязала че има вече реални снимки в букинг, поне изглежда да са почти готови Simple Smile Ние сме там от 20-ти юли, надявам се всичко да е наред Simple Smile

# 380
  • пловдив
За Обзор, кой хотел бихте препоръчали-Сънрайз или Казабланка?

# 381
В момента сме на Обзор-къмпинг Зора,на палатка,цена 102 лв за три нощувки.Доста прилична база, харесва ми, остава ресторанта им да е добър.В тази връзка моля препоръчайте приятни места за похапване, предпочитам да има готвено.
Това цена за четириместна палатка ли е? Подсигурен ли е ток към палатка, как е банята, условия за готвене има ли, интернет.  Нямаме голям опит с къмпигуването.

# 382
  • София/Севлиево
Това цена за четириместна палатка ли е? Подсигурен ли е ток към палатка, как е банята, условия за готвене има ли, интернет.  Нямаме голям опит с къмпигуването.

Палатката ни е 12 кв.м ,в цената е включена тя(12 лв),по 8 лв на човек и 6 за колата.Хубаво е,има wi fi,повече от прилични бани и тоалетни, пералня, хладилник и място за готвене,но ние си имаме портативна кухня.Има ток,само че с адаптери от английски(по принцип имаме,но не го носихме,обаче от там ни дадоха).В къмпинга е пълно с немци...

# 383
За Обзор, кой хотел бихте препоръчали-Сънрайз или Казабланка?

Мога да кажа само хубави неща за старите Сънрайз и новия - Блу.
В Казабланка не сме ходили.

# 384
Като посещавала и двата хотела, мога да кажа за пореден път, че Сънрайз е класи над Казабланка. Превъзхожда го във всяко едно отношение.

# 385
Сънрайз и Казабланка наистина са хотели от две класи и си личи по цените.

# 386
  • пловдив
Благодаря много за споделеното. Избрахме Сънрайз, очакваме само потвърждение за датите, дано всичко е Ок.

# 387
  • софия
Днес потегляме към Цезар Палас.. Силно се надявам да не се разочаровам.

# 388
Днес потегляме към Цезар Палас.. Силно се надявам да не се разочаровам.
По късно би ли споделила как е водата? Ние в понеделник заминаваме на Влас. Весело изкарване

# 389
Ох, с тази вода вече става много смешно наистина Joy Бебето ми е на 11 месеца и все искаше да влиза. Имаше доста деца, никой не успя да замръзне Joy За седмица в Аркутино е валяло веднъж за някакви минути. Времето е приказка Simple Smile Инджой Wink

Общи условия

Активация на акаунт